xyron píše:jo jeste k te spokojenosti

mam na tom runflaty... je to tvrdy jako blazen a maximalne se snazim vyhybat jakekoliv dire protoze podvozek dostava zabrat... jinak ostatni maximalni spokojenost

krasnej design, solidni vykon, solidni spotreba a hlavne nebe nad hlavou k nezaplaceni

))
Já jsem z OVY, mám 04 3,0, k těm pneu "naštěstí" mám obyč pneu a jsem rád že tam jsou, ty runflaty jsem měl na SLK a bylo to opravdu znát, a hlavně ty kola byly strašně těžké, horší bude až píchnu

, jinak jsem si Z4 chtěl pořídit už před dvěma roky, ale naskytlo se mi to SLKčko a při koupi mi jde hlavně o stav, tak jsem ho tenkrát vzal, tak aspoň dnes můžu srovnat

SLK mi bohužel minulý rok MB zrušili na totál, tak jsem zkusil teď Z4, každopádně oproti SLK má lepší podvozek a taky jsem vzal už raději 3.0 v SLK jsem měl 2.0 komp. tak na nějaké sportovní svezení to moc nebylo....horší je to už ale s výbavou ta je bohužel srovnatelná až u nové generace Z4. Jinak zatím taky spokojenost a užívám větru, co se týče ještě té spotřeby, tak zatím město pod 11,5 marně, ale možná až mě ji přejde trošku tlačit dopředu bude líp

mám najetých 70tis tak snad i bez nějakých závažných oprav se obejdu, ale ten motor jsem měl i v X5 a najeli jsme na něm 250tis bez vážnějších problémů, jen něco oleje už brala, tak snad tady bude nějaký čas klid, za kolik s tím jezdíš ty? A už jsi něco stačil vyměnit? Co jsi zahlíd na Tipcars? jestli tam ještě je dej odkaz...