Koncem ledna jsem shanel dalkove svetla na E34, protoze mi pri rozdelavani kvuli AE moje prasklo. Ozval se mi prave BobbySD s tim, ze svetla ma a poslal mi jejich fotku.

Jeste me ujistoval, ze ty mracitka jsou tam jenom nalepeny, ze to pujde v pohode odlepit.
Domluvili jsme se na cene 700+posta s dobirkou. To byla nedele vecer. Rikal jsem mu, ze je potrebuju do pristiho vikendu mit a on mi odepsal, ze to neni problem, ze je v utery nebo nejpozdeji ve stredu posle. Ve ctvrtek jsem ho kontaktoval, jestli na me nezapomel a to mi tvrdil, ze je poslal prave ve ctvrtek. Takze jsem cekal, ze prijou v patek. V patek nic. V sobotu rano zvoni postak (normalne k nam v sobotu nejezdi, takze jsem ani nedoufal) a ze pro me ma EMS balik (express sluzba Ceske posty). Cena 900,- Kc. Jelikoz jsem svetla opravdu potreboval (auto bylo bez svetel) tak jsem je od postaka vzal i za 900. A ted prijdou ty prekvapeni. Na baliku byl cas podani baliku - patek 16.hod (ve ctvrek tvrdil, ze je odeslal). Kdyby byly odeslane vcas, tak normalni balik s dobirkou vychazi na 103,- Kc. Postovne za tenhle EMS balik bylo uvedene cca 160,- Kc. Moje nejvetsi zklamani ale prislo s tim, jak jsem balik otevrel. Svetla mely skla totalne mlecne zakaleny. Ani stopa po tech mracitkach z fotky co mi poslal, tudiz uplne jasne jine svetla nez ktere jsem mel moznost videt a ktere jsem "kupoval".
No co, auto stalo v garazi bez svetel, tak jsem si rekl, ze to holt budu muset prezit. Pri rozdelavani skel mi jedno z nich prasklo, tudiz jsem mel posledni kus. Rekl jsem si, ze nebudu riskovat ze skoncim zase bez svetel (3 jsem mel rozdelane a pripravene na pridani AE). Takze jsem ty 3 slepil bez AE, pridal k nim posledni ctvrte od BobbySD nerozlepene a vsechno jsem to hodil zpet na auto (v nedeli jsem potreboval s autem jet pryc).
Tady prikladam fotky toho svetla co mi poslal

Jeste v nedeli jsem mu psal moji "stiznost" s tim jak to poslal a co poslal.
Na to mi odpovedel: "jestli je to tak tak to se omlouvam nechal sem to vyridit lidi na servise pac sem by casove zaneprazdnen. pokud s tim nejsi spokojeny tak se muzem nak domluvit pokud neco shanis co bych mel ze bych ti poslal v ty cene nebo poslat zpatky a poslat druhy."
Navrhnul jsem mu, ze mu klidne muzu poslat to 1 svetlo zpet (to druhe mi prasklo) a at mi na oplatku posle zpet 1 svetlo s cirym sklem. I samotne sklo by mi stacilo.
Porad jsem doufal, ze se vse urovna. A sel tyden za tydnem, ja jsem se mu vzdycky pripomenul, on odpovedel, ze se podiva, ze tem nejaky svetla ma a ze to posle, ale porad samozrejme nic. Pred mesicem prestal reagovat uplne, uz si ani neprecetl moji SZ.
Timto tedy odrazuji pripadne kupce od jakychkoliv obchodu s nim.
email: bobbysd@seznam.cz
web: http://www.bobbysd.com/
//MOD Killca: upraven nadpis