Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Uživatel BobbySD

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
cipis

#1 Příspěvek od cipis »

tak uz mi dosla trpelivost s timto clovekem.
Koncem ledna jsem shanel dalkove svetla na E34, protoze mi pri rozdelavani kvuli AE moje prasklo. Ozval se mi prave BobbySD s tim, ze svetla ma a poslal mi jejich fotku.
Obrázek
Jeste me ujistoval, ze ty mracitka jsou tam jenom nalepeny, ze to pujde v pohode odlepit.
Domluvili jsme se na cene 700+posta s dobirkou. To byla nedele vecer. Rikal jsem mu, ze je potrebuju do pristiho vikendu mit a on mi odepsal, ze to neni problem, ze je v utery nebo nejpozdeji ve stredu posle. Ve ctvrtek jsem ho kontaktoval, jestli na me nezapomel a to mi tvrdil, ze je poslal prave ve ctvrtek. Takze jsem cekal, ze prijou v patek. V patek nic. V sobotu rano zvoni postak (normalne k nam v sobotu nejezdi, takze jsem ani nedoufal) a ze pro me ma EMS balik (express sluzba Ceske posty). Cena 900,- Kc. Jelikoz jsem svetla opravdu potreboval (auto bylo bez svetel) tak jsem je od postaka vzal i za 900. A ted prijdou ty prekvapeni. Na baliku byl cas podani baliku - patek 16.hod (ve ctvrek tvrdil, ze je odeslal). Kdyby byly odeslane vcas, tak normalni balik s dobirkou vychazi na 103,- Kc. Postovne za tenhle EMS balik bylo uvedene cca 160,- Kc. Moje nejvetsi zklamani ale prislo s tim, jak jsem balik otevrel. Svetla mely skla totalne mlecne zakaleny. Ani stopa po tech mracitkach z fotky co mi poslal, tudiz uplne jasne jine svetla nez ktere jsem mel moznost videt a ktere jsem "kupoval".
No co, auto stalo v garazi bez svetel, tak jsem si rekl, ze to holt budu muset prezit. Pri rozdelavani skel mi jedno z nich prasklo, tudiz jsem mel posledni kus. Rekl jsem si, ze nebudu riskovat ze skoncim zase bez svetel (3 jsem mel rozdelane a pripravene na pridani AE). Takze jsem ty 3 slepil bez AE, pridal k nim posledni ctvrte od BobbySD nerozlepene a vsechno jsem to hodil zpet na auto (v nedeli jsem potreboval s autem jet pryc).

Tady prikladam fotky toho svetla co mi poslal
Obrázek Obrázek Obrázek

Jeste v nedeli jsem mu psal moji "stiznost" s tim jak to poslal a co poslal.
Na to mi odpovedel: "jestli je to tak tak to se omlouvam nechal sem to vyridit lidi na servise pac sem by casove zaneprazdnen. pokud s tim nejsi spokojeny tak se muzem nak domluvit pokud neco shanis co bych mel ze bych ti poslal v ty cene nebo poslat zpatky a poslat druhy."
Navrhnul jsem mu, ze mu klidne muzu poslat to 1 svetlo zpet (to druhe mi prasklo) a at mi na oplatku posle zpet 1 svetlo s cirym sklem. I samotne sklo by mi stacilo.
Porad jsem doufal, ze se vse urovna. A sel tyden za tydnem, ja jsem se mu vzdycky pripomenul, on odpovedel, ze se podiva, ze tem nejaky svetla ma a ze to posle, ale porad samozrejme nic. Pred mesicem prestal reagovat uplne, uz si ani neprecetl moji SZ.

Timto tedy odrazuji pripadne kupce od jakychkoliv obchodu s nim.
email: bobbysd@seznam.cz
web: http://www.bobbysd.com/

//MOD Killca: upraven nadpis
icecold
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od icecold »

Diky. Zrovna jsem od nej chtel objednavat BC, dam si pozor :)
e36 328i
e36 325iA
e46 320d

BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
elgroso

#3 Příspěvek od elgroso »

.. kupoval jsem od nej stahovacky + prislusenstvi na zadni okna e36 . Balik dosel trochu se zpozdenim (cekal jsem ho driv), za to expresni postou az na stul.

.. stahovacky byly v poradku, jeden spinac byl totalne KO. U zbylych bylo odpaleno podsviceni (doutnavky)

.. jinak docela v pohode dohoda i spokojenost.
mequi

#4 Příspěvek od mequi »

Zdravím. Já mám taky zkušenost s uživatelem BobbySD. Kupoval jsem od něj benzínové čerpadlo na e30. Domluva byla rychlá :cool2: , tak mi ho poslal na dobírku. Posílal ho v pátek a v uterý jsem ho měl na stole. Jenže po vyjmutí mého čerpadla z auta jsem zjistil, že to není ono a tak jsem ho potřeboval vyměnit. Tak jsem mu napsal a BobbySD mi HNED odepisoval na SZ. Jelikož jsem to čerpadlo kupoval v inzerci, tak ho nemohl vzít jen tak zpátky a vyměnit ho za správné.(Měl ho doma víc než 14 dní) Sám sehnal kupce na to moje a pak jsme ho v pohodě vyměnili. Sakra, to je román. :D Takže, za mne jednoznačně pozitivní zkušenost. :potlesk:
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od MattyX Moderátor »

ja od Boba bral tedka taky neco a jen pozitivni zkusenost ;)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Rendis

#6 Příspěvek od Rendis »

Nakupoval jsem od něho několikrát a vždy v pohodě.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Oldman »

Rendis píše:Nakupoval jsem od něho několikrát a vždy v pohodě.
:D :D :D Renďo,si honíš,nebo přízpěvky? :D 3 roky
Rendis

#8 Příspěvek od Rendis »

Oldman píše:
Rendis píše:Nakupoval jsem od něho několikrát a vždy v pohodě.
:D :D :D Renďo,si honíš,nebo přízpěvky? :D 3 roky

Trefil jsi to :)
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od BobbySD »

smarja co ja tu nenajdu :-D ten pripad se svetlama si moc dobre pamatuju a uprimne mi to bylo docela k smichu. kdo me zna tak vi ze rad kazdemu pomuzu pokud to jde a pokud nastane nejaky problem tak se snazim vyjit vstric a vyresit to ke spokojenosti vsech. Kdo ale pracuje s lidma tak dobre vi ze to nejde :) vzdy se najde nekdo kdo bude mit problem za jakychkoliv okolnosti.
Kani

#10 Příspěvek od Kani »

Si hrajes na nekromancera? Vsak to je stare az to hezke neni :lol:
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od BobbySD »

:lol: ja ti ani nevim jak jsem se k tomu dostal tyve :lol: jsem to tady procital po dlouhe dobe vsecko mozne a narazil jsem na to :lol:
100RM

#12 Příspěvek od 100RM »

Si sa googlil, co ? :-D
7er. True definition of luxury. Yours.
Odpovědět