Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

dobrej autoklempíř?

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
michal09

#1 Příspěvek od michal09 »

Hledal jsem, ale kupodivu jsem nenašel zde na foru jediný téma na autoklepíře, tak ho s dovolením zakládám... :wink:

Teď někdy na jaře chci vyměnit zadní lemy blatníků, už jsou opravované od původního majitele, ale dost amatersky, hnijou a je to fuj fuj... :? Proto se chystám koupit oba lemy nový, jen nevím komu to svěřit, aby mi to hezky vyříznul, dobře svařil a zároveň nechtěl za to majlant...

Nevíte o někom šikovným v Praze?

Slyšel jsem, že u autolakovny na začátku Jeremijášový, je poměrně dobrej klepíř, tak se za ním zkusit zastavit...

OT: jinak máte někdo zkušenost s výměnou zadních lemů? budu kupovat nový, ale z druhovýroby (abych se doplatil :) ), tak se chci zeptat, jak moc nebo málo seděj na autě? A kde by karosářský díly mohli být nejlepší (nejpodobnější originálu), Elit, Kelly, atd...?

Díky všem za zkušenosti nebo doporučení...
100RM

#2 Příspěvek od 100RM »

Skus Petra z rajsky zahrady, ma tu topic...
7er. True definition of luxury. Yours.
michal09

#3 Příspěvek od michal09 »

100RM píše:Skus Petra z rajsky zahrady, ma tu topic...

počkej počkej, toho znám u něj jsem s autem byl, ale mám zato, že dělá pouze motorový a podvozkový záležitosti, né klepířinu... :?:
Rendis

#4 Příspěvek od Rendis »

michal09 píše:Hledal jsem, ale kupodivu jsem nenašel zde na foru jediný téma na autoklepíře, tak ho s dovolením zakládám... :wink:

Teď někdy na jaře chci vyměnit zadní lemy blatníků, už jsou opravované od původního majitele, ale dost amatersky, hnijou a je to fuj fuj... :? Proto se chystám koupit oba lemy nový, jen nevím komu to svěřit, aby mi to hezky vyříznul, dobře svařil a zároveň nechtěl za to majlant...

Nevíte o někom šikovným v Praze?

Slyšel jsem, že u autolakovny na začátku Jeremijášový, je poměrně dobrej klepíř, tak se za ním zkusit zastavit...

OT: jinak máte někdo zkušenost s výměnou zadních lemů? budu kupovat nový, ale z druhovýroby (abych se doplatil :) ), tak se chci zeptat, jak moc nebo málo seděj na autě? A kde by karosářský díly mohli být nejlepší (nejpodobnější originálu), Elit, Kelly, atd...?

Díky všem za zkušenosti nebo doporučení...

Slyšel jsem, že u autolakovny na začátku Jeremijášový,.....jo p.Lajman.Moje zkušenost dobrá.Chystám se tam taky opět na lemy.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
michal09

#5 Příspěvek od michal09 »

Rendis píše:Slyšel jsem, že u autolakovny na začátku Jeremijášový,.....jo p.Lajman.Moje zkušenost dobrá.Chystám se tam taky opět na lemy.

"opět na lemy"? takže už si tam jednou s lemama byl? Můžu vědět na kolik to vyšlo? nemám představu kolik si mám na to připravit... :wink:

Dík
100RM

#6 Příspěvek od 100RM »

michal09 píše:
100RM píše:Skus Petra z rajsky zahrady, ma tu topic...

počkej počkej, toho znám u něj jsem s autem byl, ale mám zato, že dělá pouze motorový a podvozkový záležitosti, né klepířinu... :?:

Ja som sa s nim bavil o tom minuly rok a dela to taky. Ukazoval mi svojho VW, co s nim povyvadzal s tymi lemami ... :-)
7er. True definition of luxury. Yours.
Rendis

#7 Příspěvek od Rendis »

jo jeden lem musím nechat opravit.Dělal mi 2x zadní lem,kapotu motoru a spodek dveří u řidiče....1500.-
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
michal09

#8 Příspěvek od michal09 »

Rendis píše:jo jeden lem musím nechat opravit.Dělal mi 2x zadní lem,kapotu motoru a spodek dveří u řidiče....1500.-

No jo, ale jestli jsem Tě dobře pochopil, tak šlo pouze o opravu (broušení, kytování...), ale né o vystříhnutí a navaření nového kusu... :wink: i tak 1500,- je solidní cena si myslím. Zastavím se za ním osobně is autem, koukne na to a uvidíme, ale myslím si, že ty moje lemy sou v takvým stavu, že nic jinýho než vystříhnutí jim nepomůže... :? :wink:

To 100RM. taky díky za info, zkusím s emu ozvat jak se na to bude tvářit... :wink:
4am

#9 Příspěvek od 4am »

zdar , potřeboval bych v Praze nějakýho dobrýho klempíře mám trochu bouchlej zadek - něco narovnat , srovnat a zároveň udělat oba zadní lemy.
sem se do Prahy teprv teď nastěhoval, tak vůbec netuším kdo je good.
4am

#10 Příspěvek od 4am »

??? tož ste všichni z moravy nebo co ???? :evil:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od George_D »

4am píše:??? tož ste všichni z moravy nebo co ???? :evil:

Momentálně mam auto v Praze v Autoservisu Vinduška Rostislav adresa Milešovská 3 Praha 3u žižkovskýho vysílače. Nebál se mi opravit fialku do rohlíku, má digitální stolici, je to kluk kolem 30let a co jsem se s nim bavil, dělal 6 let v Toyotě klempířinu a motory. Vypadal vcelku schopně a vypadá to že jedná na rovinu a přátelsky. Je to taková malá zastrčená dílnička, ale nebál se toho jako Pupíci :lol: :twisted: Zatím reference nemám, ale přehazuje mí Fialku do nový kastle, a pak lakování půl auta, takže reference dodám až bude vše hotovo, ale zatím se tváří dobře, takže jestli nutně někam potřebuješ, zastav se tam :wink:

Tel na dílnu 222726867
mobil přímo na něj: 604824627
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
scoo8y

#12 Příspěvek od scoo8y »

mohu doporučit klempířství v ulici U záběhlického zámku 11, konkrétně pana Bréma. je to tatka byvaleho kolegy a co ty umej za veci to jsem nevidel:)
Odpovědět