Teď někdy na jaře chci vyměnit zadní lemy blatníků, už jsou opravované od původního majitele, ale dost amatersky, hnijou a je to fuj fuj...
 Proto se chystám koupit oba lemy nový, jen nevím komu to svěřit, aby mi to hezky vyříznul, dobře svařil a zároveň nechtěl za to majlant...
  Proto se chystám koupit oba lemy nový, jen nevím komu to svěřit, aby mi to hezky vyříznul, dobře svařil a zároveň nechtěl za to majlant...Nevíte o někom šikovným v Praze?
Slyšel jsem, že u autolakovny na začátku Jeremijášový, je poměrně dobrej klepíř, tak se za ním zkusit zastavit...
OT: jinak máte někdo zkušenost s výměnou zadních lemů? budu kupovat nový, ale z druhovýroby (abych se doplatil
 ), tak se chci zeptat, jak moc nebo málo seděj na autě? A kde by karosářský díly mohli být nejlepší (nejpodobnější originálu), Elit, Kelly, atd...?
 ), tak se chci zeptat, jak moc nebo málo seděj na autě? A kde by karosářský díly mohli být nejlepší (nejpodobnější originálu), Elit, Kelly, atd...?Díky všem za zkušenosti nebo doporučení...

Zatím reference nemám, ale přehazuje mí Fialku do nový kastle, a pak lakování půl auta, takže reference dodám až bude vše hotovo, ale zatím se tváří dobře, takže jestli nutně někam potřebuješ, zastav se tam
  Zatím reference nemám, ale přehazuje mí Fialku do nový kastle, a pak lakování půl auta, takže reference dodám až bude vše hotovo, ale zatím se tváří dobře, takže jestli nutně někam potřebuješ, zastav se tam