Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
SERVIS BMW /POZOR/
neviem kto je z Kosic to je SK ,ale firma Tempus ma takych mechanikov,ze este nevideli auto a uz zistili diagnozu ,mal som problem s startovanim za tepla a podla nich to boli striky ,aby som dal veci na pravu mieru tak sa jedna o E39 300d,auto ani neotestovali a uz objednali striky,tak som nebol vobec spokojny a dal som na podnet fora auto do normalnej firmy tiez BMW,ale v inom okrese a tam potvrdili vasu diagnozu ze je vadny snimac vacky,tym chcem povedat ze pozor ,lebo nie vsade su profesionali ako by mali byt ,JE TO HAMBA B M W, ze vobec si nedavaju zalezat na mene firmy.Su 3x ako iny automechanici,alebo zamestnavaju asi pekarov,tak pozor na Tempus ...........Z 30000Sk je hned len 5600Sk TO je ROZDIEL...... 

No ona takhle bohužel funguje většina značkovejch servisů.Já mám s tím svým jednu velkou anabázi,která se snad už blíží ke konci.Ale kvůli diagnózám diagnostiků jsem pátral a měnil zbytečně věci kterejch se to netýkalo.Ještě že vstřiky už byly po diagnostice a vyměněný,když mi to v Ústí nahlásili,tak váha vzduchu.(taky byla nová) ptal jsem se na tlak turba,ale to by jim přece ukázalo....Teď jsem byl opět v Praze a je špatný turbo,bezpochyby(ptal jsem se ještě jestli to nemůže bejt něco jinýho,než se bude vyndavat) no a nakonec jsem odpojil ten EGR jak jsem se na to tady ptal a najednou motor nehoupe,spotřeba o 2l dole.
Takže v BMW bych tam byl za cca 70 za vstřiky a nevím co stojí turbo úplně zbytečně.
Takže v BMW bych tam byl za cca 70 za vstřiky a nevím co stojí turbo úplně zbytečně.