Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
SERVIS BMW /POZOR/
neviem kto je z Kosic to je SK ,ale firma Tempus ma takych mechanikov,ze este nevideli auto a uz zistili diagnozu ,mal som problem s startovanim za tepla a podla nich to boli striky ,aby som dal veci na pravu mieru tak sa jedna o E39 300d,auto ani neotestovali a uz objednali striky,tak som nebol vobec spokojny a dal som na podnet fora auto do normalnej firmy tiez BMW,ale v inom okrese a tam potvrdili vasu diagnozu ze je vadny snimac vacky,tym chcem povedat ze pozor ,lebo nie vsade su profesionali ako by mali byt ,JE TO HAMBA B M W, ze vobec si nedavaju zalezat na mene firmy.Su 3x ako iny automechanici,alebo zamestnavaju asi pekarov,tak pozor na Tempus ...........Z 30000Sk je hned len 5600Sk TO je ROZDIEL...... 

-
- Klubové ID: 842
No ona takhle bohužel funguje většina značkovejch servisů.Já mám s tím svým jednu velkou anabázi,která se snad už blíží ke konci.Ale kvůli diagnózám diagnostiků jsem pátral a měnil zbytečně věci kterejch se to netýkalo.Ještě že vstřiky už byly po diagnostice a vyměněný,když mi to v Ústí nahlásili,tak váha vzduchu.(taky byla nová) ptal jsem se na tlak turba,ale to by jim přece ukázalo....Teď jsem byl opět v Praze a je špatný turbo,bezpochyby(ptal jsem se ještě jestli to nemůže bejt něco jinýho,než se bude vyndavat) no a nakonec jsem odpojil ten EGR jak jsem se na to tady ptal a najednou motor nehoupe,spotřeba o 2l dole.
Takže v BMW bych tam byl za cca 70 za vstřiky a nevím co stojí turbo úplně zbytečně.
Takže v BMW bych tam byl za cca 70 za vstřiky a nevím co stojí turbo úplně zbytečně.