Tentokrat jsem si vzal do hlavy, ze bych si chtel poridit M radicku. Byl jsem se na ni zeptat v Renocaru - a pry tam M radicka nejde. Ze tam pry jdou ruzne jine (Performance, sportovni radicky "bez M"), ale ta Mkova ne.
ETK mluvi nejednoznacne - podle VINu naseho auta to dodatecnou montaz nenabizi, ale kdyz si clovek ETK lepe procte (http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... 10&lang=cs), tak dil cislo 25118036624 by do nasi E87 pasovat mel (je to pro vozy do 03/2006, nas je 06/2005). Vim, ze to tam pisi v kombinaci s Mkovym volantem, ale to by na to nemelo mit vliv..
V nemeckych prospektech (napr. "DER BMW 1er.ORIGINAL BMW ZUBEHÖR") ci na webu bmw.de nic o nejakych "restrikcich" u M radicky nepisi, naopak v tom katalogu prislusenstvi k 1er o dilu c. 25118036624 pisou, ze je pro motorizace 116i/118d/118i/120d/120i/130i (u dieselu do data vyroby 03/2006, po tomto datu je pro diesely M radicka pod jinym cislem dilu).
Trochu OT: Trochu me ten Renocar stve v tom, ze si vezme VIN a kdyz neco pak nemuzou v ETK najit, tak reknou, ze to prislusenstvi na ten konkretni vuz nelze poridit (namontovat) a hotovo dvacet, i kdyz se pak ukaze, ze to jde (nesmi se uplne ve vsem verit VINu a ETK)

Poradil by mi nekdo, prosim? Dekuji