Prozkoumejte výhody členství v jediném oficiálním českém BMW Auto klubu ZDE a rozšiřte naše řady 😉 - info ZDE a jsme také na Facebooku a Instagramu

BMW Z3 2.8 katalyzátor KO

Vše o Z1 E30, Z3 E36, Z4 E85/E86/E89, Z8 E52
Zpráva
Autor
Sovaja
Klubové ID: 4075

BMW Z3 2.8 katalyzátor KO

#1 Příspěvek od Sovaja »

Ahoj pánové,

mám opět dotaz.....možná jste už někdo řešil a nebo třeba jen budete mít dobrej nápad.

Minulý víkend výlet do Jeseníků a když jedu na Červenohorské sedlo a vidím starého Forda Fiestu....tak si říkám, šup a vychutnám si ho...sešlápnup plyn...a ono kulový. Měl jsem co dělat, abych se s ním vůbec držel, natož abych ho předjel. První co jsem myslel bylo, že cestou prostě zmizela silnice....oprava po povodních a velkej...fakt velkej krbol přes kterej se muselo přejet....a já si škrtnul spodkem. Ale auto jelo, tak jsem neřešil. Podobné škrtnutí občas proběhne:-(.
Pak celý víkend s tím jezdím a tak nějak to šlo.....

Vyloženě průser nastal, až když jsem jel domů. Vyjedu na dálnici, dám nohu na zem a hnnnnn a už si to mažu 90. Kurňa co je? Plyn fakt až na zem.....neochotně stoupal na 120 a po chíli na 130 a šup, teplota motoru nám leze vzhůru. Takže zpět na 110 a tradá do Prahy.

Ve zkratce, auto na jedna, dvě, tři jde, čtyři líná lemra....vůbec netáhne. Kontrolky žádné, nic to nevykazovalo...na palubce. Divnej zvuk....při vytočení drnčivej.

Takže servis a po pár dnech bádání mě servisák volá a říká.....až teprve, když jsem odmontoval kaťák, tak to s řevem začalo jezdit jako bejk.........

No a má otázka....co teď. Origo BMW kat se bavíme o 40k+ a to bůh ví, zda ho mít budou(za tu cenu nesmysl i když Bávouška mám fakt rád:-)). Jetej u Schmiedmanna.....no 10-13k(kvalita....zajíc v pytli). Nějakej totál noname se mě tam dávat nechce. Našel jsem nějakej Bosal kolem 10k. Nebo hledat třeba od Magnaflow 15k:-(.....ale nechci, aby to dělalo bordel a opět, bůh ví, jak by byl k sehnání.

Nějaká zkušenost, nápad, doporučení......?

díky moc a pěkný večer