Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw e46 2din Alpine
Bmw e46 2din Alpine
Co teď?
Mám originál 2din rádio Alpine a když jsem pátral proč nehraje tak jsem zjistil, že není zapojené.
Po vytažení rádia je ta velká kostka co leze z palubovky nezapojená v rádiu a to proto, že v rádiu jsou jen dva z boku malé konektory. Dal bych sem fotku, ale pro mne nadlidský úkon.
Koukal jsem na různé redukce, ale nikde nic. Díky za každý tip.
Mám originál 2din rádio Alpine a když jsem pátral proč nehraje tak jsem zjistil, že není zapojené.
Po vytažení rádia je ta velká kostka co leze z palubovky nezapojená v rádiu a to proto, že v rádiu jsou jen dva z boku malé konektory. Dal bych sem fotku, ale pro mne nadlidský úkon.
Koukal jsem na různé redukce, ale nikde nic. Díky za každý tip.
Re: Bmw e46 2din Alpine
Niekto tam asi vymenil monitor namiesto obyc radia, a preto ti to nejde... monitor ma uplne inu kabelaz a dalsie potrebne veci su v kufri
Ano, původně tam bylo to obyč. Teď trochu nerozumím, v kufru mám možná rezervu.
A možná měnič na cdéčka.
A možná měnič na cdéčka.
Vrat tam to radio, a bude ti to hrat. Monitor samotny nepojde
No to já nemám, tak jsem to koupil. To jako není rádio? Koukni podle kódu…
65.52-6 923 871
65.52-6 923 871
Samozrejme, ze to neni radio, to je len boardmonitor... nechal si sa odrbat, k tomu musi byt viac veci, radiomodul, navi, atd. a aj kabelaz dozadu
To mi nevadí, nekoupil jsem auto kvůli rádiu. Má teda cenu to vůbec zapojovat?
Nema, ked tak monitor predaj a kup si klasicke radio, co tam ma byt...
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Přesně tak, to co tam máš je jen monitor, pokud bys chtěl aby to fungovalo, musíš do kufru nainstalovat jednotky na obraz, zvuk, rádio, navigační jednotku... celé to propojit a natahat kabely no prostě opruz.
Řešení je, že si koupíš obyč originál rádio nebo android 2din jednotku o které jsem ti psal někde v jiném dotazu. Ten Android jde připojit na ty konektory, co tam ty máš protože má všechny součástky v sobě.
Řešení je, že si koupíš obyč originál rádio nebo android 2din jednotku o které jsem ti psal někde v jiném dotazu. Ten Android jde připojit na ty konektory, co tam ty máš protože má všechny součástky v sobě.
Už jsem to konečně pochopil. Koupím to 2din jak jsi mi psal a tohle nejspíš vyhodím, takhle asi nemá žádnou extra cenu.
Dík za rady.
Dík za rady.