Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Žárovky angel eyes E61

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
farkycz

Žárovky angel eyes E61

#1 Příspěvek od farkycz »

Ahoj, vím, že je tady toho tuna, ale asi jsem debil a trochu se v tom ztrácím :) Vlastním BMW E61, 525d, r.v. 2008 (cca. 14 dní). A řeším žárovky do parkovacích světel, neboli chtěl bych kroužky ve světlech více do bílé barvy (nemám v plánu požívat jako denní svícení), pro lepší vzhled. Všude možně se řeší světla před a po face. Já doufám, že když mám rok výroby 2008, tak automaticky spadám do po face (prosím nekamenovat)? Vím, že v mém autě je žárovka pro nasvícení kroužků obyč 5w a nebo 10w se standartní paticí a nad ní je H7 pro dálkové světlo, jestli se nepletu. Dnes jsem měnil žárovku právě pro nasvícení kroužku, protože nesvítila levé strana a vyndat celé světlo a zase ho v pořádku vrátit je celkem o nervy (nic neprasklo :D ) O co mi ale jde, chtěl bych tedy do této pozice dát něco, co svítí více do bílé barvy, a hodně se píše o žárovkách H8, kde je žárovka a nebo LEDka už osazená v patici a zde je kámen úrazu. Nevím, jestli to tam vůbec dostanu? Dokáže někdo po lopatě napsat, co tam vlezte? Předem se omlouvám, ale opravdu se v tom ztrácím a za jakoukoliv radu děkuji. Klidně i odkaz, jestli je to zde povolený. Cenu moc neřeším. Momentální stav Obrázek Obrázek se ukáže po klepnutí levým tlačítkem myši a dát "otevřít obrázek na nové kartě", tedy alespoň v prohlížeči Chrome
lenoch
Kontaktovat uživatele:

Re: Žárovky angel eyes E61

#2 Příspěvek od lenoch »

Ahoj. Tohle byla hned moje první vidina po koupi mé e61 faceliftu - LCI. Nevím co tam máš ty, ale pochybuji že něco jiného než já a to jest H8 - 35W. Za další nechápu proč kvůli tomu lidi vyndavají celé světlo, když se dají ty žárovky vyjmout normálně bez demontáže světla. Nicméně co ti chci napsat je, že jsem koupil nějaký LED marker z Ćíny, namontoval a rosvítil a byl jsem děsně zklamanej. Svítilo to bíle - v barvě xenonů což jsem chtěl. Ale díky té bílé barvě bylo strašně blbě poznat, jestli ty kroužky svítí, nebo se jen odráží slunce. Takže jsem tam zase šoupnul ty klasické žluté H8 35w:))) Tam jasně vidíš že je to žluté a že to prostě svítí...tak to je jen můj názor:)
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Asi tak. Pro předLCI tím tuplem změna barvy tolik nepomůže má to slabej světelnej výkon. Řešení je nechat světla/kroužky upravit na denní svícení.
Mrkni na YT jak se mění H8.
Jirke

#4 Příspěvek od Jirke »

Vsak da se nakodovat, aby intenzita sviceni krouzku v parkovacim modu byla stejna jak pri dennim sviceni !
Odpovědět