Ahoj, vím, že je tady toho tuna, ale asi jsem debil a trochu se v tom ztrácím

Vlastním BMW E61, 525d, r.v. 2008 (cca. 14 dní). A řeším žárovky do parkovacích světel, neboli chtěl bych kroužky ve světlech více do bílé barvy (nemám v plánu požívat jako denní svícení), pro lepší vzhled. Všude možně se řeší světla před a po face. Já doufám, že když mám rok výroby 2008, tak automaticky spadám do po face (prosím nekamenovat)? Vím, že v mém autě je žárovka pro nasvícení kroužků obyč 5w a nebo 10w se standartní paticí a nad ní je H7 pro dálkové světlo, jestli se nepletu. Dnes jsem měnil žárovku právě pro nasvícení kroužku, protože nesvítila levé strana a vyndat celé světlo a zase ho v pořádku vrátit je celkem o nervy (nic neprasklo

) O co mi ale jde, chtěl bych tedy do této pozice dát něco, co svítí více do bílé barvy, a hodně se píše o žárovkách H8, kde je žárovka a nebo LEDka už osazená v patici a zde je kámen úrazu. Nevím, jestli to tam vůbec dostanu? Dokáže někdo po lopatě napsat, co tam vlezte? Předem se omlouvám, ale opravdu se v tom ztrácím a za jakoukoliv radu děkuji. Klidně i odkaz, jestli je to zde povolený. Cenu moc neřeším. Momentální stav

Obrázek se ukáže po klepnutí levým tlačítkem myši a dát "otevřít obrázek na nové kartě", tedy alespoň v prohlížeči Chrome