Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nádobka serva - mastná
Nádobka serva - mastná
Dost mě sere jak je víčko nádoky pořád zajebané. Někdo tu už tady na fóru řešil ale nemůžu to najít
Musí se dát celá nádobka, nebo jen víčko s novým těsněním?

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nádobka serva - mastná
ve víčku je dírka, takže těsnit vrch podle mě není řešení.
nemáš zacpaný filtr? zkus auto ostřeji projet, zastavit a podívat se do nádobky, pokud bude obsah zpěněny, bude ucpaný filtr.
nemáš zacpaný filtr? zkus auto ostřeji projet, zastavit a podívat se do nádobky, pokud bude obsah zpěněny, bude ucpaný filtr.
A ten filtr je součást nádobky? Dva roky zpět mi rupla trubka DD a dávala se nová náplň, tak jestli to nějak souvisí .. 

Ted jsem to řešil: napojil jsem silikon hadičku do toho odvetracího otvoru, vytáhnul výš a tam zakončil v expanzní nádobce na brzdy na motorku... ty páry mají kam utéct, zkondenzovat a pak je tam můžeš časem nalejt zpátky...
imo s tím nic lepšího cena/výkon nejde udělat...
imo s tím nic lepšího cena/výkon nejde udělat...
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
trochu bastl ne?
ano filtr je součástí nádobky, stačí vyměnit nádobku
ano filtr je součástí nádobky, stačí vyměnit nádobku
Čau kluci, nevíte kde sehnat nadobku na servo? Tu větší se spolecnou naplni na dynamic drive nemuzu nikde sehnat. Dekuju.
Kup si novu v bmw, stoji cca 1600kcs
Pokud se ti olej přehřívá (zabordelenej chladič, starý/nevhodný olej, zvýšené tření), bude to dělat i s novou nádobkou... lidem na okruhu to dělá bez ohledu na viz výše, pak je řešení jak jsem psal... pokud tedy nechceš instalovat větší chladič serva...
“Ability is what you're capable of doing.”
Tak včera nová nádobka včetně oleje by Snejk. Cesta domů dost ostrá (zkoušel jsem nově zapojená pádla) a nádobka krásně suchá. Samozřejmě až čas ukáže