Cuky píše:Jde to vyšrpubovat i bez ní sám to uvidíš až k tomu půjdeš na konci je to sploštělé na klíč jen si nech tu matici(díl č.9) co proti tomu dotahuješ tam kde je jen ji o trošku povol a pak ji vrať jinak budeš muset na geometrii rozhodíš si tím sbíhavost
Na geometrii se stejně chystám, takže v pohodě. Díky za rady.
tak jsem povolil matky na všech čepech na rameni ale pořád tam fest drží...nevím jestli mám do toho ramena mlátit aby se uvolnilo, nevypadá to že by to pomáhalo
tak čepy + silentbloky na předních ramenech jsou vyměněné, tlumiče předek i zadek taky ale pořád mi přijde že to není ono nějaký tip co ještě udělat co by se hodně projevilo při jízdě? kolik je ještě dalších SB na přední + zadní nápravě?
nebyl ale přijde mi že ty nerovnosti by to mohlo pořád zvládat líp, když to vezmu přes přejezd nebo něco takového tak mi ty nárazy přijdou dost tvrdé na to že mám 15" kola.
Ale ja tem ebay/aukro/allegro "no name" dilum neverim ani prd. Jednou za cas se cloveku podari narazit na dobry vyrobek a je z toho kup roku, ale ja uz jsem z tehle ultra levnych nakupu vylecenej. Nez to delat kazdych 10.000km, to uz vyjde levneji koupit napoprve kvalitne.
Renomovani vyrobci i prodejci byly tady na foru zminovani nekolikrat. Stejne jako otrepana fraze, ze zadne levne smejdy na BMW nepatri
Ještě dotázek k vyrobkům firmy MEYLE. Dá se u nás sehnat i jejich zeílené alternativy (HD) na MjAuto to asi nemají. Teda mají ale jen jako celý rameno.. Jen čepy se mi nedaří najít. Díky
Ještě k těm SB od POWRFLEX na přední rameno. Dělají verzi s centrovaným středem a se excentrickým středem . Jaký je mezi nima rozdíl co se týče vlastností?
Nezpůsobí ten excentrickej vychylení kola? Díky
no pokud tam dáš ty excentry tak tě geoška nemine aby se znovu sešteloval rozchod kol a asi by bylo dobrý koupit i adekvátní horní uložení tlumíče pač Mko s timhle siláčem mělo myslim i jiny horní uložení