Zdar
tak sem vcera byl na geometrii a nakonec sme ji vubec nedelali...
cca pred pul rokem jsem menil predni SB na ramenech..Sli tam Febi-prej vydrzi...moc se mi nelibily zvuky ktery v posledni dobe auto delalo pri prejizdeni nerovnosti a zaclo tahnout doprava...po zvednuti byla diagnoza jasna- jeden SB v prdeli,druhej drzi ale cep(na rameni, ne cep rizeni) je uz pekne vyslapanej...
kdyz vypustim eMkovy SB, jakou jinou dobrou(rozumej-kvalita za rozumnou cenu) znacku pouzivate abych to nemusel za pul roku( 10-15tis km) zase menit
obuty to mam na 225/45/17
diky a zdar
ja planuju na jaro tak by meto taky zajimalo, ale asi nejspis zainvestuju o nekolik korun vic a koupim origose jak Bergos.. radeji
ted obcas neco zaslechnu na levym kole, ale je to jen slabe...
Zave píše:ja planuju na jaro tak by meto taky zajimalo, ale asi nejspis zainvestuju o nekolik korun vic a koupim origose jak Bergos.. radeji
ted obcas neco zaslechnu na levym kole, ale je to jen slabe...
no drahé, sada silembloků za 700kč a čep za 750kč kus.
hold E36 už není nejmladší a podle toho se odvíjí ceny.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
Speedy píše:Už jsem to tu psal několikrát, ložiska jedině SKF, SB a čepy jedině LMI, klatky a napínáky jedině INA. Vše ostatní jsou na e36 neoriginály.
Speedy píše:Už jsem to tu psal několikrát, ložiska jedině SKF, SB a čepy jedině LMI, klatky a napínáky jedině INA. Vše ostatní jsou na e36 neoriginály.
JJ....vsechno se to da sehnat u nas v Elitu....
Ja tam nepracuju. Ale zatím vše, co jsem koupil na podvozek je bez problému. A tyhle značky se daj koupit i jinde.
JJ....vsechno se to da sehnat u nas v Elitu....
Ja tam nepracuju. Ale zatím vše, co jsem koupil na podvozek je bez problému. A tyhle značky se daj koupit i jinde.
Ale dělejte jak myslíte.
Ohhh...tak to sorry. Ja myslel ze tam taky pracujes.