Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
very individual coupe E36 :-)
-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
dik pseno ..
patras, ten volant je momo milenium ale nejaka lacina kopie se kterou se krouti stejne a vypada uplne identicky
taky verejnej dik crew, ktera se neboji delat downgrade Mka ... u me jeste doresit tu posranou spojku, natahnou neco dratu k budikum, vyresit v cem je problem u ABS ( realnej problem, ne vychytraly teze
nekterejch z nas vcetne me), nakodovat klicek ( musim koupit baterky ), doladit diferka ( diky Hanzi
) a nazout 195tky 
patras, ten volant je momo milenium ale nejaka lacina kopie se kterou se krouti stejne a vypada uplne identicky
taky verejnej dik crew, ktera se neboji delat downgrade Mka ... u me jeste doresit tu posranou spojku, natahnou neco dratu k budikum, vyresit v cem je problem u ABS ( realnej problem, ne vychytraly teze

joo mas jeste u me jeden cip do klicku abych nezapomel me je tedka uz knicemuLOPOLO píše:dik pseno ..
taky verejnej dik crew, ktera se neboji delat downgrade Mka ... u me jeste doresit tu posranou spojku, natahnou neco dratu k budikum, vyresit v cem je problem u ABS ( realnej problem, ne vychytraly tezenekterejch z nas vcetne me), nakodovat klicek ( musim koupit baterky ), doladit diferka ( diky Hanzi
) a nazout 195tky

jojojogurt píše:joo mas jeste u me jeden cip do klicku abych nezapomel me je tedka uz knicemuLOPOLO píše:dik pseno ..
taky verejnej dik crew, ktera se neboji delat downgrade Mka ... u me jeste doresit tu posranou spojku, natahnou neco dratu k budikum, vyresit v cem je problem u ABS ( realnej problem, ne vychytraly tezenekterejch z nas vcetne me), nakodovat klicek ( musim koupit baterky ), doladit diferka ( diky Hanzi
) a nazout 195tky

Jo, to je pravda, doufam, ze mas protikusjogurt píše:joo mas jeste u me jeden cip do klicku abych nezapomel me je tedka uz knicemuLOPOLO píše:dik pseno ..
) a nazout 195tky

2 all: divili by jste se, ale je to fakt lego, ale pro silný povahy a chce to fakt hodně času a žádný stres, kterej zapříčinil 3hodinový stání na silnici ve 2ráno 2km od zavřenýho servisu a 100km od Prahy

neni nad kolektivne probdelou noc .. tuzi to kolektiv a charakterSpeedy píše:díky Míšo, asi budu fakt spokojenej a až mě to přestane bavit, tak tam asi namontuju MPowerMisa píše:jakej downgrade, bude z toho pořád dost dobrá kára v absolutně dokonalým M-packetu
Tvůj report byl prostě super, ještě že Tě Alp vzalI když ta kolektivně probdělá noc mě mrzí.

-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Proč mrzí, těžká pohoda, když mi Alp říkal "na otočku - v jedenáct jsme doma" tak jsem mu stejně neveřilaSpeedy píše:díky Míšo, asi budu fakt spokojenej a až mě to přestane bavit, tak tam asi namontuju MPowerMisa píše:jakej downgrade, bude z toho pořád dost dobrá kára v absolutně dokonalým M-packetu
Tvůj report byl prostě super, ještě že Tě Alp vzalI když ta kolektivně probdělá noc mě mrzí.

E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC
ex E36 316iCompact & E36 325iC