Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
very individual coupe E36 :-)
-
- Kontaktovat uživatele:
dik pseno ..
patras, ten volant je momo milenium ale nejaka lacina kopie se kterou se krouti stejne a vypada uplne identicky
taky verejnej dik crew, ktera se neboji delat downgrade Mka ... u me jeste doresit tu posranou spojku, natahnou neco dratu k budikum, vyresit v cem je problem u ABS ( realnej problem, ne vychytraly teze
nekterejch z nas vcetne me), nakodovat klicek ( musim koupit baterky ), doladit diferka ( diky Hanzi
) a nazout 195tky 
patras, ten volant je momo milenium ale nejaka lacina kopie se kterou se krouti stejne a vypada uplne identicky
taky verejnej dik crew, ktera se neboji delat downgrade Mka ... u me jeste doresit tu posranou spojku, natahnou neco dratu k budikum, vyresit v cem je problem u ABS ( realnej problem, ne vychytraly teze

LOPOLO píše:dik pseno ..
taky verejnej dik crew, ktera se neboji delat downgrade Mka ... u me jeste doresit tu posranou spojku, natahnou neco dratu k budikum, vyresit v cem je problem u ABS ( realnej problem, ne vychytraly tezenekterejch z nas vcetne me), nakodovat klicek ( musim koupit baterky ), doladit diferka ( diky Hanzi
) a nazout 195tky
joo mas jeste u me jeden cip do klicku abych nezapomel me je tedka uz knicemu

jogurt píše:LOPOLO píše:dik pseno ..
taky verejnej dik crew, ktera se neboji delat downgrade Mka ... u me jeste doresit tu posranou spojku, natahnou neco dratu k budikum, vyresit v cem je problem u ABS ( realnej problem, ne vychytraly tezenekterejch z nas vcetne me), nakodovat klicek ( musim koupit baterky ), doladit diferka ( diky Hanzi
) a nazout 195tky
jojo

jogurt píše:LOPOLO píše:dik pseno ..
) a nazout 195tky
Jo, to je pravda, doufam, ze mas protikus

2 all: divili by jste se, ale je to fakt lego, ale pro silný povahy a chce to fakt hodně času a žádný stres, kterej zapříčinil 3hodinový stání na silnici ve 2ráno 2km od zavřenýho servisu a 100km od Prahy

Speedy píše:Misa píše:jakej downgrade, bude z toho pořád dost dobrá kára v absolutně dokonalým M-packetu
díky Míšo, asi budu fakt spokojenej a až mě to přestane bavit, tak tam asi namontuju MPower
Tvůj report byl prostě super, ještě že Tě Alp vzalI když ta kolektivně probdělá noc mě mrzí.
neni nad kolektivne probdelou noc .. tuzi to kolektiv a charakter

Speedy píše:Misa píše:jakej downgrade, bude z toho pořád dost dobrá kára v absolutně dokonalým M-packetu
díky Míšo, asi budu fakt spokojenej a až mě to přestane bavit, tak tam asi namontuju MPower
Tvůj report byl prostě super, ještě že Tě Alp vzalI když ta kolektivně probdělá noc mě mrzí.
Proč mrzí, těžká pohoda, když mi Alp říkal "na otočku - v jedenáct jsme doma" tak jsem mu stejně neveřila

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact