Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

very individual coupe E36 :-)

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
vally
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od vally »

Teda Lopolo to vzal vskutku z gruntu...:)
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od sumachr »

alp píše:zrovna ramena jsou stejny na mku i na klasicke 328me a brzdy byly jiz predtim z jineho testa ...

zas tak uplne stejne take nejsou :wink:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#83 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

geometrie tech ramen je stejna, ale cep do tehlice je jinej a do M3 ramene se nedodává jako ND.
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od coupe328 »

8O Teda parada,vy se toho kluci nebojite :D sikovni,mate moji poklonu :wink:
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od CharlitoCZ »

8O tywoe... já tušil že to bude velký, ale že to bude opravdu ///M :) spíš jsem čekal třeba V8, nebo tak, nicméně tohle je bomba!! :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#86 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Speedy píše:
Hanz píše:ze nam ale deda zblbnul na stara kolena, co?

no ty jsi nas taky pěkně zblnul :-) naštěstí se to podařilo vyřešit :-D

neres .. jestli v tom ma jasno jako naturbovani M50tky tak se neni cemu divit :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#87 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

dik pseno ..
patras, ten volant je momo milenium ale nejaka lacina kopie se kterou se krouti stejne a vypada uplne identicky

taky verejnej dik crew, ktera se neboji delat downgrade Mka ... u me jeste doresit tu posranou spojku, natahnou neco dratu k budikum, vyresit v cem je problem u ABS ( realnej problem, ne vychytraly teze :-) nekterejch z nas vcetne me), nakodovat klicek ( musim koupit baterky ), doladit diferka ( diky Hanzi :wink: ) a nazout 195tky :-)
Misa Moderátor
Moderátor

#88 Příspěvek od Misa Moderátor »

jakej downgrade, bude z toho pořád dost dobrá kára v absolutně dokonalým M-packetu :twisted:
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od Klakson »

a kurva !! 8O luxus,

Lopolo ty hulíš fakt u všeho :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#90 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Klakson píše:a kurva !! 8O luxus,

Lopolo ty hulíš fakt u všeho :lol:

jen u spani se mi to jeste nepovedlo ... to se povedlo maxiperversovi a zapalil nejakou chatku :-)
jogurt

#91 Příspěvek od jogurt »

LOPOLO píše:dik pseno ..
patras, ten volant je momo milenium ale nejaka lacina kopie se kterou se krouti stejne a vypada uplne identicky

taky verejnej dik crew, ktera se neboji delat downgrade Mka ... u me jeste doresit tu posranou spojku, natahnou neco dratu k budikum, vyresit v cem je problem u ABS ( realnej problem, ne vychytraly teze :-) nekterejch z nas vcetne me), nakodovat klicek ( musim koupit baterky ), doladit diferka ( diky Hanzi :wink: ) a nazout 195tky :-)

joo mas jeste u me jeden cip do klicku abych nezapomel me je tedka uz knicemu :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#92 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

jogurt píše:

joo mas jeste u me jeden cip do klicku abych nezapomel me je tedka uz knicemu :)

jojo :wink: .. diky
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#93 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

jogurt píše:

Jo, to je pravda, doufam, ze mas protikus :-)

2 all: divili by jste se, ale je to fakt lego, ale pro silný povahy a chce to fakt hodně času a žádný stres, kterej zapříčinil 3hodinový stání na silnici ve 2ráno 2km od zavřenýho servisu a 100km od Prahy :-)
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#94 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Misa píše:jakej downgrade, bude z toho pořád dost dobrá kára v absolutně dokonalým M-packetu :twisted:

díky Míšo, asi budu fakt spokojenej a až mě to přestane bavit, tak tam asi namontuju MPower :lol:

Tvůj report byl prostě super, ještě že Tě Alp vzal :-) I když ta kolektivně probdělá noc mě mrzí.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#95 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Speedy píše:
Misa píše:jakej downgrade, bude z toho pořád dost dobrá kára v absolutně dokonalým M-packetu :twisted:

díky Míšo, asi budu fakt spokojenej a až mě to přestane bavit, tak tam asi namontuju MPower :lol:

Tvůj report byl prostě super, ještě že Tě Alp vzal :-) I když ta kolektivně probdělá noc mě mrzí.

neni nad kolektivne probdelou noc .. tuzi to kolektiv a charakter :D .. Abez Lukase bych vrzal az do Prahy .... Report Miso vybornej :thumbsup:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#96 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:neni nad kolektivne probdelou noc .. tuzi to kolektiv a charakter :D .. Abez Lukase bych vrzal az do Prahy .... Report Miso vybornej :thumbsup:

Hehe to je pravda, ted muzem s Robertem rikat ze jsme spali s Misou.. :D
N54 PWR
Martinéz

#97 Příspěvek od Martinéz »

teda tomu rikam povedenej kulovej blesk.. chvalim a lopovi gratuluju k novymu emku zakamuflovanymu do civilniho bordelwagenu... :thumbsup:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#98 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

LOPO dobry !!! :!:
Misa Moderátor
Moderátor

#99 Příspěvek od Misa Moderátor »

Speedy píše:

Proč mrzí, těžká pohoda, když mi Alp říkal "na otočku - v jedenáct jsme doma" tak jsem mu stejně neveřila :lol: ale až takovej hardcore jsem nečekala, nicméně budík na mobilu mi začal zvonit právě když jsme vjížděli do naší ulice, takže jsme se stihli vrátit včas :smich:
ex E36 316iCompact
Misa Moderátor
Moderátor

#100 Příspěvek od Misa Moderátor »

Lukas H. píše:
LOPOLO píše:neni nad kolektivne probdelou noc .. tuzi to kolektiv a charakter :D .. Abez Lukase bych vrzal az do Prahy .... Report Miso vybornej :thumbsup:

Hehe to je pravda, ted muzem s Robertem rikat ze jsme spali s Misou.. :D

:oops: :oops: :oops: :fuck:
ex E36 316iCompact
Odpovědět