Nenaráží, ví, že je dávno vše upravené...elgroso píše:.. jestli náhodou nenaráží na fakt, že došlo ke změně čísla účtu.. nevím, jestli se to v pokynech pro platbu již stačilo odrazit..
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Členský poplatek
-
- Klubové ID: 775
Kdyby jsi mi napsal svoje členské číslo, mohl jsem to zkontrolovat...xyron píše:VYZYVAM VRCHNIHO KASICKU ABY NEPRODLENE ZKONTROLOVAL UCET KLUBU A HNED MI PRED NICK PRIKLEPNUL IKONKU CLENSTVI, chci uz konecne koukat do vsech sekci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takhle máš co? Smolíka... Minimálně, kdyby byl u platby nick...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
- globusman
- Klubové ID: 1641
- Kontaktovat uživatele:
Při vstupu platíš 500. Při prvním prodloužení 400 a každý další rok 300.Syrup píše:Otazka- kdyz ted budu chtit zaplatit na dalsi rok, mam platit 500 nebo 400 nebo 300 nebo kolik??? ...
a dalsi otazka- ztratil jsem klubovou karticku, kterou bych ted docela vyuzil na slevu v renocaru, posilate novy karticky? diky...
O kartičku si napiš Killcovi, třeba ti ji za nějakou protislužbičku vyrobí

-
- Klubové ID: 1571
- Kontaktovat uživatele:
No ja mel zaplaceno, az do dnesniho dne, odedneska se nejak nemuzu dostat do pokecu. TZN ze musim zaplatit petikilo, nebo stacej 4 kila?globusman píše:Při vstupu platíš 500. Při prvním prodloužení 400 a každý další rok 300.Syrup píše:Otazka- kdyz ted budu chtit zaplatit na dalsi rok, mam platit 500 nebo 400 nebo 300 nebo kolik??? ...
a dalsi otazka- ztratil jsem klubovou karticku, kterou bych ted docela vyuzil na slevu v renocaru, posilate novy karticky? diky...
killcovi napisu o karticku, driv se automaticky posilala se zaplacenim (alespon tak jsem to mel ja), ted je to jinak? Killca je stary prase, bojim se toho co by si za to rekl

btw: Plati v renocaru porad tech 10% sleva?
- globusman
- Klubové ID: 1641
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě kartu dostaneš po zaplacení. Pokud jsi nezaplatil v termínu, tak už máš asi smůlu a budeš muset zaplatit jako novej člen. co to vzal do ruky jurasis, tak nepromíjí žádné zpoždění. A tak to má být...Syrup píše:No ja mel zaplaceno, az do dnesniho dne, odedneska se nejak nemuzu dostat do pokecu. TZN ze musim zaplatit petikilo, nebo stacej 4 kila?globusman píše:Při vstupu platíš 500. Při prvním prodloužení 400 a každý další rok 300.Syrup píše:Otazka- kdyz ted budu chtit zaplatit na dalsi rok, mam platit 500 nebo 400 nebo 300 nebo kolik??? ...
killcovi napisu o karticku, driv se automaticky posilala se zaplacenim (alespon tak jsem to mel ja), ted je to jinak? Killca je stary prase, bojim se toho co by si za to rekl
btw: Plati v renocaru porad tech 10% sleva?
- Killca
- Klubové ID: 1648
syrup: byl jsi jeden z par lidi, ktere system po ukonceni rocni lhuty nevyhodil a byl jsi tu treba klidne rok nebo dva pres lajnu zadarmo, speedy dnes zrejme tu systemovou chybu odstranil a tito lide ted uz nemuzou do clenskych sekci
stejne na tom byl jarouch, slavisimo, miguel a dalsi
karta se posila automaticky kazdy rok samozrejme, ted je odesilam plus minus mezi dvema az ctyrmi tydny, zrovna chystam dalsi varku, tak jestli chces, bud s operacemi na uctech rychly
v nedeli se budou aktivovat novi clenove, takze do pondeli cekam 
karta se posila automaticky kazdy rok samozrejme, ted je odesilam plus minus mezi dvema az ctyrmi tydny, zrovna chystam dalsi varku, tak jestli chces, bud s operacemi na uctech rychly

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Klubové ID: 1571
- Kontaktovat uživatele:
jo, to souhlasiKillca píše:syrup: byl jsi jeden z par lidi, ktere system po ukonceni rocni lhuty nevyhodil a byl jsi tu treba klidne rok nebo dva pres lajnu zadarmo, speedy dnes zrejme tu systemovou chybu odstranil a tito lide ted uz nemuzou do clenskych sekci
karta se posila automaticky kazdy rok samozrejme, ted je odesilam plus minus mezi dvema az ctyrmi tydny, zrovna chystam dalsi varku, tak jestli chces, bud s operacemi na uctech rychlyv nedeli se budou aktivovat novi clenove, takze do pondeli cekam

-
- Klubové ID: 775
Jj, dneska to Radek konečně opravil. Těch lidí bylo celkem hodně, co by je to nevyhodilo, ale něco byli registrovaní neplatiči, a většinu to nemůže nevyhodit, protože platí kontinuálně... Radek mi udělal seznam, tak by to nadále mělo být už OK...Killca píše:syrup: byl jsi jeden z par lidi, ktere system po ukonceni rocni lhuty nevyhodil a byl jsi tu treba klidne rok nebo dva pres lajnu zadarmo, speedy dnes zrejme tu systemovou chybu odstranil a tito lide ted uz nemuzou do clenskych sekci
.
.
.