Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Členský poplatek

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
jurasis

#81 Příspěvek od jurasis »

elgroso píše:.. jestli náhodou nenaráží na fakt, že došlo ke změně čísla účtu.. nevím, jestli se to v pokynech pro platbu již stačilo odrazit..

Nenaráží, ví, že je dávno vše upravené...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
xyron

#82 Příspěvek od xyron »

VYZYVAM VRCHNIHO KASICKU ABY NEPRODLENE ZKONTROLOVAL UCET KLUBU A HNED MI PRED NICK PRIKLEPNUL IKONKU CLENSTVI, chci uz konecne koukat do vsech sekci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
elgroso

#83 Příspěvek od elgroso »

citace: "Nenaráží, ví, že je dávno vše upravené..."

.. s tím "dávno" a "vše" si nejsem tak jistý, ale jsem rád, že jsou pokyny k platbě v pořádku.. (peace) :-)
Killca

#84 Příspěvek od Killca »

jasne, ze sranda, vy jste furt vystraseny vsichni, mate cerny svedomi ze :twisted:
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
jurasis

#85 Příspěvek od jurasis »

xyron píše:VYZYVAM VRCHNIHO KASICKU ABY NEPRODLENE ZKONTROLOVAL UCET KLUBU A HNED MI PRED NICK PRIKLEPNUL IKONKU CLENSTVI, chci uz konecne koukat do vsech sekci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kdyby jsi mi napsal svoje členské číslo, mohl jsem to zkontrolovat...
Takhle máš co? Smolíka... Minimálně, kdyby byl u platby nick...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Killca

#86 Příspěvek od Killca »

5 kliku, 2105 :)
jurasis

#87 Příspěvek od jurasis »

Ahá, tak to je ten hříšník, co dneska koukám, že má tři měsíce propadlé členství a pošle 4 kila na prodloužení... Prodlužuju do původního data vstupu do klubu...
.
.
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od Syrup »

Otazka- kdyz ted budu chtit zaplatit na dalsi rok, mam platit 500 nebo 400 nebo 300 nebo kolik??? ...

a dalsi otazka- ztratil jsem klubovou karticku, kterou bych ted docela vyuzil na slevu v renocaru, posilate novy karticky? diky...
globusman
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od globusman »

Syrup píše:Otazka- kdyz ted budu chtit zaplatit na dalsi rok, mam platit 500 nebo 400 nebo 300 nebo kolik??? ...

a dalsi otazka- ztratil jsem klubovou karticku, kterou bych ted docela vyuzil na slevu v renocaru, posilate novy karticky? diky...

Při vstupu platíš 500. Při prvním prodloužení 400 a každý další rok 300.
O kartičku si napiš Killcovi, třeba ti ji za nějakou protislužbičku vyrobí :-D
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Syrup »

globusman píše:
Syrup píše:Otazka- kdyz ted budu chtit zaplatit na dalsi rok, mam platit 500 nebo 400 nebo 300 nebo kolik??? ...

No ja mel zaplaceno, az do dnesniho dne, odedneska se nejak nemuzu dostat do pokecu. TZN ze musim zaplatit petikilo, nebo stacej 4 kila?

killcovi napisu o karticku, driv se automaticky posilala se zaplacenim (alespon tak jsem to mel ja), ted je to jinak? Killca je stary prase, bojim se toho co by si za to rekl :D

btw: Plati v renocaru porad tech 10% sleva?
capri
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od capri »

sleva furt platí a většinou po mě ani kartu nechtěj ale je fakt že sem tam už byl mockrát tak si mě asi i pamatujou :D
globusman
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od globusman »

Syrup píše:
globusman píše:

No ja mel zaplaceno, az do dnesniho dne, odedneska se nejak nemuzu dostat do pokecu. TZN ze musim zaplatit petikilo, nebo stacej 4 kila?

killcovi napisu o karticku, driv se automaticky posilala se zaplacenim (alespon tak jsem to mel ja), ted je to jinak? Killca je stary prase, bojim se toho co by si za to rekl :D

btw: Plati v renocaru porad tech 10% sleva?

Samozřejmě kartu dostaneš po zaplacení. Pokud jsi nezaplatil v termínu, tak už máš asi smůlu a budeš muset zaplatit jako novej člen. co to vzal do ruky jurasis, tak nepromíjí žádné zpoždění. A tak to má být...
Killca

#93 Příspěvek od Killca »

syrup: byl jsi jeden z par lidi, ktere system po ukonceni rocni lhuty nevyhodil a byl jsi tu treba klidne rok nebo dva pres lajnu zadarmo, speedy dnes zrejme tu systemovou chybu odstranil a tito lide ted uz nemuzou do clenskych sekci

stejne na tom byl jarouch, slavisimo, miguel a dalsi

karta se posila automaticky kazdy rok samozrejme, ted je odesilam plus minus mezi dvema az ctyrmi tydny, zrovna chystam dalsi varku, tak jestli chces, bud s operacemi na uctech rychly :-D v nedeli se budou aktivovat novi clenove, takze do pondeli cekam :)
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od Syrup »

Killca píše:syrup: byl jsi jeden z par lidi, ktere system po ukonceni rocni lhuty nevyhodil a byl jsi tu treba klidne rok nebo dva pres lajnu zadarmo, speedy dnes zrejme tu systemovou chybu odstranil a tito lide ted uz nemuzou do clenskych sekci

karta se posila automaticky kazdy rok samozrejme, ted je odesilam plus minus mezi dvema az ctyrmi tydny, zrovna chystam dalsi varku, tak jestli chces, bud s operacemi na uctech rychly :-D v nedeli se budou aktivovat novi clenove, takze do pondeli cekam :)

jo, to souhlasi :D Takze mam zaplatit teda petikilo nebo ctyrkilo? :) Jakmile to budu vedet tak hned posilam!
Killca

#95 Příspěvek od Killca »

v tom pripade napis jurasis, at ti rekne, kdy ti to koncilo, nebo kdys platil poprve a podle toho ti rekne cenovky :)
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Syrup »

poslu petikilo 8) Killco kdybys mel hotovou karticku pristi tejden tak by to bylo very najs bjutifl, rovnou bych ji vyuzil na nejaky dily na kabro, thanx :)

edit: ODESLANO 505 Kc.. pres internet banking Cesky sporitelny...
jurasis

#97 Příspěvek od jurasis »

Killca píše:syrup: byl jsi jeden z par lidi, ktere system po ukonceni rocni lhuty nevyhodil a byl jsi tu treba klidne rok nebo dva pres lajnu zadarmo, speedy dnes zrejme tu systemovou chybu odstranil a tito lide ted uz nemuzou do clenskych sekci

Jj, dneska to Radek konečně opravil. Těch lidí bylo celkem hodně, co by je to nevyhodilo, ale něco byli registrovaní neplatiči, a většinu to nemůže nevyhodit, protože platí kontinuálně... Radek mi udělal seznam, tak by to nadále mělo být už OK...
.
.
Odpovědět