elgroso píše:.. jestli náhodou nenaráží na fakt, že došlo ke změně čísla účtu.. nevím, jestli se to v pokynech pro platbu již stačilo odrazit..
Nenaráží, ví, že je dávno vše upravené...
xyron píše:VYZYVAM VRCHNIHO KASICKU ABY NEPRODLENE ZKONTROLOVAL UCET KLUBU A HNED MI PRED NICK PRIKLEPNUL IKONKU CLENSTVI, chci uz konecne koukat do vsech sekci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Syrup píše:Otazka- kdyz ted budu chtit zaplatit na dalsi rok, mam platit 500 nebo 400 nebo 300 nebo kolik??? ...
a dalsi otazka- ztratil jsem klubovou karticku, kterou bych ted docela vyuzil na slevu v renocaru, posilate novy karticky? diky...
globusman píše:Syrup píše:Otazka- kdyz ted budu chtit zaplatit na dalsi rok, mam platit 500 nebo 400 nebo 300 nebo kolik??? ...
a dalsi otazka- ztratil jsem klubovou karticku, kterou bych ted docela vyuzil na slevu v renocaru, posilate novy karticky? diky...
Při vstupu platíš 500. Při prvním prodloužení 400 a každý další rok 300.
O kartičku si napiš Killcovi, třeba ti ji za nějakou protislužbičku vyrobí
Syrup píše:globusman píše:Syrup píše:Otazka- kdyz ted budu chtit zaplatit na dalsi rok, mam platit 500 nebo 400 nebo 300 nebo kolik??? ...
Při vstupu platíš 500. Při prvním prodloužení 400 a každý další rok 300.
O kartičku si napiš Killcovi, třeba ti ji za nějakou protislužbičku vyrobí
No ja mel zaplaceno, az do dnesniho dne, odedneska se nejak nemuzu dostat do pokecu. TZN ze musim zaplatit petikilo, nebo stacej 4 kila?
killcovi napisu o karticku, driv se automaticky posilala se zaplacenim (alespon tak jsem to mel ja), ted je to jinak? Killca je stary prase, bojim se toho co by si za to rekl
btw: Plati v renocaru porad tech 10% sleva?
Killca píše:syrup: byl jsi jeden z par lidi, ktere system po ukonceni rocni lhuty nevyhodil a byl jsi tu treba klidne rok nebo dva pres lajnu zadarmo, speedy dnes zrejme tu systemovou chybu odstranil a tito lide ted uz nemuzou do clenskych sekci
stejne na tom byl jarouch, slavisimo, miguel a dalsi
karta se posila automaticky kazdy rok samozrejme, ted je odesilam plus minus mezi dvema az ctyrmi tydny, zrovna chystam dalsi varku, tak jestli chces, bud s operacemi na uctech rychlyv nedeli se budou aktivovat novi clenove, takze do pondeli cekam
Killca píše:syrup: byl jsi jeden z par lidi, ktere system po ukonceni rocni lhuty nevyhodil a byl jsi tu treba klidne rok nebo dva pres lajnu zadarmo, speedy dnes zrejme tu systemovou chybu odstranil a tito lide ted uz nemuzou do clenskych sekci
stejne na tom byl jarouch, slavisimo, miguel a dalsi