Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Členský poplatek
Informace o platbách:
Částka pro rok 2008 je stanovena pro
nové členy na 500 Kč
1rok platící členi 400,-
2roky a více platící členi 300,-
Platba se provádí bankovním převodem.
Číslo účtu je 1921446001/5500, konstatní symbol je 4714, jako variabilní symbol platby uvádějte vaše členské číslo. Vyhnete se tak možným problemům s identifikací Vás jako člena, se kterým je platba svázána. Ke zdárnému završení registrace se vaše platba musí objevit na transparentním účtu do 20 dnů od obdržení vašeho členského čísla. Do 7dnů po objevení platby na bankovním účtu se stanete dle stanov platným členem klubu se všemi právy a povinnostmi. O stavu vašeho členství vás bude server automaticky průběžně informovat.
Chápu to tak, že pokud zaplatím teď 500kč pro rok 2008, budu členem jen do konce roku 2008 a po novým roce budu muset zaplatit 400kč, nebo to neplatí pro kalendářní rok, ale rok od zaplacení?
Je to asi blbá otázka, ale standartě se bere kalendářní rok
Částka pro rok 2008 je stanovena pro
nové členy na 500 Kč
1rok platící členi 400,-
2roky a více platící členi 300,-
Platba se provádí bankovním převodem.
Číslo účtu je 1921446001/5500, konstatní symbol je 4714, jako variabilní symbol platby uvádějte vaše členské číslo. Vyhnete se tak možným problemům s identifikací Vás jako člena, se kterým je platba svázána. Ke zdárnému završení registrace se vaše platba musí objevit na transparentním účtu do 20 dnů od obdržení vašeho členského čísla. Do 7dnů po objevení platby na bankovním účtu se stanete dle stanov platným členem klubu se všemi právy a povinnostmi. O stavu vašeho členství vás bude server automaticky průběžně informovat.
Chápu to tak, že pokud zaplatím teď 500kč pro rok 2008, budu členem jen do konce roku 2008 a po novým roce budu muset zaplatit 400kč, nebo to neplatí pro kalendářní rok, ale rok od zaplacení?
Je to asi blbá otázka, ale standartě se bere kalendářní rok
-
- Kontaktovat uživatele:
Rad bych se zeptal na mozna hloupou otazku...
V navodu se pise, ze se jako variabilni symbol mam uvest clenske cislo.
Koukal jsem na stranku meho profilu, ale policko, kde bych ocekaval tyto udaje mam uplne prazdne:
Informace o členství
variabilní symbol/členské číslo :
Kruty je členem skupin(y):
Zatim jsem registrovan jen na prohlizeni fora, ale i tak si myslim, ze bych nejake cislo clena mel mit, abych ho moho pouzit pro identifikaci platby na full clenstvi...
Mate nejaky napad, kde jinde se to cislo da zjistit...?
V navodu se pise, ze se jako variabilni symbol mam uvest clenske cislo.
Koukal jsem na stranku meho profilu, ale policko, kde bych ocekaval tyto udaje mam uplne prazdne:
Informace o členství
variabilní symbol/členské číslo :
Kruty je členem skupin(y):
Zatim jsem registrovan jen na prohlizeni fora, ale i tak si myslim, ze bych nejake cislo clena mel mit, abych ho moho pouzit pro identifikaci platby na full clenstvi...
Kruty píše:Rad bych se zeptal na mozna hloupou otazku...
musis se jeste regnout sem a vyplnit adresu pro poslani darecku od bmwklubu http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=bmwklub_clen
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-