nehpo píše:George_D píše:Takže mě to sere, ale ted odešel šéf a já pojedu leda tak do prdeleNenášim slovo priorita a urgent
Tak si to tam užijte
![]()
![]()
To nemyslis vazne! Pre koho som celu noc balil speky???
To to neumíš, nebo proč celou noc??

nehpo píše:George_D píše:Takže mě to sere, ale ted odešel šéf a já pojedu leda tak do prdeleNenášim slovo priorita a urgent
Tak si to tam užijte
![]()
![]()
1Pavel píše:prosimte rekni mi neco co nevimdarmon píše:1Pavel píše:[quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"]ze bych se za vama zajel podivat vy buzici ? kde bude ten sraz, od kolika ?
Kde bude je otazka. Jinak cas je stanoven na 18:00. Bude to buď Černý Most nebo Nové Butovice. Obojí je v krytých garážích. Na Čerňáku je to v garážích u kina.
darmon píše:prosimte rekni mi neco co nevim1Pavel píše:darmon píše:[quote="1Pavel"][quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"]ze bych se za vama zajel podivat vy buzici ? kde bude ten sraz, od kolika ?
Kde bude je otazka. Jinak cas je stanoven na 18:00. Bude to buď Černý Most nebo Nové Butovice. Obojí je v krytých garážích. Na Čerňáku je to v garážích u kina.
1Pavel píše:prosimte rekni mi neco co nevimdarmon píše:1Pavel píše:[quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"]ze bych se za vama zajel podivat vy buzici ? kde bude ten sraz, od kolika ?
MIKI píše:Lukáš píše:MIKI píše:mno jeste nevim jestli prijedu...do butovic se me moc nechce....
Si zvykej.
Ja to mam na Čeňák přes 30km......., atkže jednou mužeš přijet ty na druhej konec Prahy....
Fakt už mě s tim serete, Lukas H. jezdí taky přes celou Prahu...., a vy děláte scény kvuli par km.
2 MIKI: a ty to máš z Pankráce cca na půli cesty jak na Černák, tak na Butovice
Fakt nevim na co bych si mel zvykat.....![]()
Sorry ale v praze uz davno nebydlim....a do butovic to mam zhruba 50-60km a jeste k tomu motat se nekde skrz silenou prahu se me fakt nechce....
darmon píše:prosimte rekni mi neco co nevim1Pavel píše:darmon píše:[quote="1Pavel"][quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"]ze bych se za vama zajel podivat vy buzici ? kde bude ten sraz, od kolika ?
1Pavel píše:prosimte rekni mi neco co nevimdarmon píše:1Pavel píše:[quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"]ze bych se za vama zajel podivat vy buzici ? kde bude ten sraz, od kolika ?
darmon píše:prosimte rekni mi neco co nevim1Pavel píše:darmon píše:[quote="1Pavel"][quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"]ze bych se za vama zajel podivat vy buzici ? kde bude ten sraz, od kolika ?
George_D píše:nehpo píše:George_D píše:Takže mě to sere, ale ted odešel šéf a já pojedu leda tak do prdeleNenášim slovo priorita a urgent
Tak si to tam užijte
![]()
![]()
To to neumíš, nebo proč celou noc??To bych měl plnej kaslík nabalenej
Hele taky mě to sere ale mam náběh výroby a včera večer nastal problém, kterej se dneska musí vyřešit a bylo mi řečeno, at nepočítam, že se dostanu do 7 domu a pak už nebudu mít náladu někam jezdit, ale příští tejden musim do Prahy pro gumy, tak se nějak domluvíme
darmon píše:ajo ja zapomnel ze te vyhodili ze sesty tridyLukas H. píše:darmon píše:ale to je problem obsluhy (kdyz vynecham to ze mne bylo osumnact kdyz tys jeste chodil na zakladku
Nebylo...
nehpo píše:posli aspon kamose na e30 v automatu, musite mat zastupenie na zraze
1Pavel píše:Soběslav píše:ja to mam na černák 130km a tak se mi nechce do nějaký prdele butovice---kde to tam vubec je a kolik to je od černáku??
Jo a přijedou BUZNY z moravy????
To je o nějakých 25 km dál. Ty dnes přijedeš? Co Patras? Tak to asi necháme na Čerňák, co?