Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prague - BMW heavy regional session no. 11 - 03.11.2005

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
George_D
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od George_D »

nehpo píše:
George_D píše:Takže mě to sere, ale ted odešel šéf a já pojedu leda tak do prdele :cry: Nenášim slovo priorita a urgent :evil: Tak si to tam užijte :?

:( :( :( To nemyslis vazne! Pre koho som celu noc balil speky???

To to neumíš, nebo proč celou noc?? :lol: To bych měl plnej kaslík nabalenej :lol: Hele taky mě to sere ale mam náběh výroby a včera večer nastal problém, kterej se dneska musí vyřešit a bylo mi řečeno, at nepočítam, že se dostanu do 7 domu a pak už nebudu mít náladu někam jezdit, ale příští tejden musim do Prahy pro gumy, tak se nějak domluvíme :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
darmon
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od darmon »

Lukas H. píše:
darmon píše:ale to je problem obsluhy (kdyz vynecham to ze mne bylo osumnact kdyz tys jeste chodil na zakladku :)

Nebylo... 8)
ajo ja zapomnel ze te vyhodili ze sesty tridy
darmon
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od darmon »

1Pavel píše:
darmon píše:
1Pavel píše:[quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"]ze bych se za vama zajel podivat vy buzici ? kde bude ten sraz, od kolika ?

Kde bude je otazka. Jinak cas je stanoven na 18:00. Bude to buď Černý Most nebo Nové Butovice. Obojí je v krytých garážích. Na Čerňáku je to v garážích u kina.
prosimte rekni mi neco co nevim 8)

Vis co, tak se priste tak blbe neptej.[/quote]vyser si voko idiote[/quote]

Sám si idiot, který si nevidí do huby. Laskavě si urážej své kamarády, pokud Ti to trpí.[/quote]moji kamaradi se narozdil od tebe nechovaj jako vypatlani dementi.
Pavel H

#64 Příspěvek od Pavel H »

darmon píše:
1Pavel píše:
darmon píše:[quote="1Pavel"][quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"]ze bych se za vama zajel podivat vy buzici ? kde bude ten sraz, od kolika ?

Kde bude je otazka. Jinak cas je stanoven na 18:00. Bude to buď Černý Most nebo Nové Butovice. Obojí je v krytých garážích. Na Čerňáku je to v garážích u kina.

Sám si idiot, který si nevidí do huby. Laskavě si urážej své kamarády, pokud Ti to trpí.[/quote]moji kamaradi se narozdil od tebe nechovaj jako vypatlani dementi.[/quote]

Jo tak to pak jo. Teď to chápu, inteligente. Tvoje projevy jsou naprosto v pořádku.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od darmon »

1Pavel píše:
darmon píše:
1Pavel píše:[quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"]ze bych se za vama zajel podivat vy buzici ? kde bude ten sraz, od kolika ?

Sám si idiot, který si nevidí do huby. Laskavě si urážej své kamarády, pokud Ti to trpí.[/quote]moji kamaradi se narozdil od tebe nechovaj jako vypatlani dementi.[/quote]chapes kus hovna, precti si znovu celou tuhle diskuzi a premejslej a pochop proc si blbej. neni to zas tak tezky

Jo tak to pak jo. Teď to chápu, inteligente. Tvoje projevy jsou naprosto v pořádku.[/quote]
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od Lukáš »

MIKI píše:
Lukáš píše:
MIKI píše:mno jeste nevim jestli prijedu...do butovic se me moc nechce.... :?

Si zvykej.

Ja to mam na Čeňák přes 30km......., atkže jednou mužeš přijet ty na druhej konec Prahy....

Fakt už mě s tim serete, Lukas H. jezdí taky přes celou Prahu...., a vy děláte scény kvuli par km.

2 MIKI: a ty to máš z Pankráce cca na půli cesty jak na Černák, tak na Butovice

Fakt nevim na co bych si mel zvykat..... :roll:
Sorry ale v praze uz davno nebydlim....a do butovic to mam zhruba 50-60km a jeste k tomu motat se nekde skrz silenou prahu se me fakt nechce.... :wacko:

njn, jenže kdo ma tušit, že už nebydlíš v Praze.........
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#67 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

2 MIKI: Vem to přes spojku, ne?
Pavel H

#68 Příspěvek od Pavel H »

darmon píše:
1Pavel píše:
darmon píše:[quote="1Pavel"][quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"]ze bych se za vama zajel podivat vy buzici ? kde bude ten sraz, od kolika ?

Sám si idiot, který si nevidí do huby. Laskavě si urážej své kamarády, pokud Ti to trpí.[/quote]moji kamaradi se narozdil od tebe nechovaj jako vypatlani dementi.[/quote]chapes kus hovna, precti si znovu celou tuhle diskuzi a premejslej a pochop proc si blbej. neni to zas tak tezky

Jo tak to pak jo. Teď to chápu, inteligente. Tvoje projevy jsou naprosto v pořádku.[/quote][/quote]

Vidím Dane, že jsi chudák a nemá cenu se s Tebou o něčem dohadovat. Tímto končím s reakcemi na Tvé urážky. Bláznům se nemá odporovat.
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od Fenri »

1Pavel píše:
darmon píše:
1Pavel píše:[quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"]ze bych se za vama zajel podivat vy buzici ? kde bude ten sraz, od kolika ?

Sám si idiot, který si nevidí do huby. Laskavě si urážej své kamarády, pokud Ti to trpí.[/quote]moji kamaradi se narozdil od tebe nechovaj jako vypatlani dementi.[/quote]

Jo tak to pak jo. Teď to chápu, inteligente. Tvoje projevy jsou naprosto v pořádku.[/quote]

Že vůbec reaguješ :roll:
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Sobeslav »

ja to mam na černák 130km a tak se mi nechce do nějaký prdele butovice---kde to tam vubec je a kolik to je od černáku??
Jo a přijedou BUZNY z moravy????
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od RuDoSh »

darmon píše:
1Pavel píše:
darmon píše:[quote="1Pavel"][quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"][quote="1Pavel"][quote="darmon"]ze bych se za vama zajel podivat vy buzici ? kde bude ten sraz, od kolika ?

Jo tak to pak jo. Teď to chápu, inteligente. Tvoje projevy jsou naprosto v pořádku.[/quote][/quote]

ze vubec reagujes :roll:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od RuDoSh »

Soběslav píše:Jo a přijedou BUZNY z moravy????

nakonec ne....
Pavel H

#73 Příspěvek od Pavel H »

Už jsem zjistil, že to nemá smysl a jsem rád, že nejsem sám, kdo si o něm myslí své. Jen mě mrzí, že mi to lidi píšou přes ICQ a ne sem. Ale na druhou stranu je chápu :-)
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od Sobeslav »

RuDoSh píše:

nakonec ne....

tak buzny nám vyměkli no---škoda chlapci :cry: :cry:
Pavel H

#75 Příspěvek od Pavel H »

Soběslav píše:ja to mam na černák 130km a tak se mi nechce do nějaký prdele butovice---kde to tam vubec je a kolik to je od černáku??

To je o nějakých 25 km dál. Ty dnes přijedeš? Co Patras? Tak to asi necháme na Čerňák, co?
nehpo

#76 Příspěvek od nehpo »

George_D píše:
nehpo píše:
George_D píše:Takže mě to sere, ale ted odešel šéf a já pojedu leda tak do prdele :cry: Nenášim slovo priorita a urgent :evil: Tak si to tam užijte :?

:( :( :( To nemyslis vazne! Pre koho som celu noc balil speky???

To to neumíš, nebo proč celou noc?? :lol: To bych měl plnej kaslík nabalenej :lol: Hele taky mě to sere ale mam náběh výroby a včera večer nastal problém, kterej se dneska musí vyřešit a bylo mi řečeno, at nepočítam, že se dostanu do 7 domu a pak už nebudu mít náladu někam jezdit, ale příští tejden musim do Prahy pro gumy, tak se nějak domluvíme :wink:

posli aspon kamose na e30 v automatu, musite mat zastupenie na zraze
:D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#77 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

darmon píše:
Lukas H. píše:
darmon píše:ale to je problem obsluhy (kdyz vynecham to ze mne bylo osumnact kdyz tys jeste chodil na zakladku :)

Nebylo... 8)
ajo ja zapomnel ze te vyhodili ze sesty tridy

Ty jsi tam chodil se mnou? :D V prvni tride v rijnu mi bylo 7 tak si to spocitej... :D Jo a do devitky jsem nechodil... 8)
N54 PWR
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#78 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Soběslav píše:
RuDoSh píše:

nakonec ne....

tak buzny nám vyměkli no---škoda chlapci :cry: :cry:

no co, vemes solvinu priste .-)
“Ability is what you're capable of doing.”
George_D
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od George_D »

nehpo píše:posli aspon kamose na e30 v automatu, musite mat zastupenie na zraze
:D

Má odpolední :roll:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Sobeslav »

1Pavel píše:
Soběslav píše:ja to mam na černák 130km a tak se mi nechce do nějaký prdele butovice---kde to tam vubec je a kolik to je od černáku??

To je o nějakých 25 km dál. Ty dnes přijedeš? Co Patras? Tak to asi necháme na Čerňák, co?

Já přijedu na 100%(teda doufám,že se něco nevysere)a patras měl jet taky ale trochu nestíhá a já to tam mam taky takový složitější takže nakonec asi ne...ale ten černák by se mi líbil :lol: ,ale nejsem pražskej tak si moc vyskakovat nemužu :(
Odpovědět