George_D píše:Takže mě to sere, ale ted odešel šéf a já pojedu leda tak do prdele Nenášim slovo priorita a urgent Tak si to tam užijte
To nemyslis vazne! Pre koho som celu noc balil speky???
To to neumíš, nebo proč celou noc?? To bych měl plnej kaslík nabalenej Hele taky mě to sere ale mam náběh výroby a včera večer nastal problém, kterej se dneska musí vyřešit a bylo mi řečeno, at nepočítam, že se dostanu do 7 domu a pak už nebudu mít náladu někam jezdit, ale příští tejden musim do Prahy pro gumy, tak se nějak domluvíme
MIKI píše:mno jeste nevim jestli prijedu...do butovic se me moc nechce....
Si zvykej.
Ja to mam na Čeňák přes 30km......., atkže jednou mužeš přijet ty na druhej konec Prahy....
Fakt už mě s tim serete, Lukas H. jezdí taky přes celou Prahu...., a vy děláte scény kvuli par km.
2 MIKI: a ty to máš z Pankráce cca na půli cesty jak na Černák, tak na Butovice
Fakt nevim na co bych si mel zvykat.....
Sorry ale v praze uz davno nebydlim....a do butovic to mam zhruba 50-60km a jeste k tomu motat se nekde skrz silenou prahu se me fakt nechce....
njn, jenže kdo ma tušit, že už nebydlíš v Praze.........
ja to mam na černák 130km a tak se mi nechce do nějaký prdele butovice---kde to tam vubec je a kolik to je od černáku??
Jo a přijedou BUZNY z moravy????
Už jsem zjistil, že to nemá smysl a jsem rád, že nejsem sám, kdo si o něm myslí své. Jen mě mrzí, že mi to lidi píšou přes ICQ a ne sem. Ale na druhou stranu je chápu
Soběslav píše:ja to mam na černák 130km a tak se mi nechce do nějaký prdele butovice---kde to tam vubec je a kolik to je od černáku??
To je o nějakých 25 km dál. Ty dnes přijedeš? Co Patras? Tak to asi necháme na Čerňák, co?
George_D píše:Takže mě to sere, ale ted odešel šéf a já pojedu leda tak do prdele Nenášim slovo priorita a urgent Tak si to tam užijte
To nemyslis vazne! Pre koho som celu noc balil speky???
To to neumíš, nebo proč celou noc?? To bych měl plnej kaslík nabalenej Hele taky mě to sere ale mam náběh výroby a včera večer nastal problém, kterej se dneska musí vyřešit a bylo mi řečeno, at nepočítam, že se dostanu do 7 domu a pak už nebudu mít náladu někam jezdit, ale příští tejden musim do Prahy pro gumy, tak se nějak domluvíme
posli aspon kamose na e30 v automatu, musite mat zastupenie na zraze
Soběslav píše:ja to mam na černák 130km a tak se mi nechce do nějaký prdele butovice---kde to tam vubec je a kolik to je od černáku??
To je o nějakých 25 km dál. Ty dnes přijedeš? Co Patras? Tak to asi necháme na Čerňák, co?
Já přijedu na 100%(teda doufám,že se něco nevysere)a patras měl jet taky ale trochu nestíhá a já to tam mam taky takový složitější takže nakonec asi ne...ale ten černák by se mi líbil ,ale nejsem pražskej tak si moc vyskakovat nemužu