To to neumíš, nebo proč celou noc??nehpo píše:George_D píše:Takže mě to sere, ale ted odešel šéf a já pojedu leda tak do prdeleNenášim slovo priorita a urgent
Tak si to tam užijte
![]()
![]()
To nemyslis vazne! Pre koho som celu noc balil speky???

To to neumíš, nebo proč celou noc??nehpo píše:George_D píše:Takže mě to sere, ale ted odešel šéf a já pojedu leda tak do prdeleNenášim slovo priorita a urgent
Tak si to tam užijte
![]()
![]()
1Pavel píše:chapes kus hovna, precti si znovu celou tuhle diskuzi a premejslej a pochop proc si blbej. neni to zas tak tezkydarmon píše:moji kamaradi se narozdil od tebe nechovaj jako vypatlani dementi.1Pavel píše: Sám si idiot, který si nevidí do huby. Laskavě si urážej své kamarády, pokud Ti to trpí.
Jo tak to pak jo. Teď to chápu, inteligente. Tvoje projevy jsou naprosto v pořádku.
njn, jenže kdo ma tušit, že už nebydlíš v Praze.........MIKI píše:Fakt nevim na co bych si mel zvykat.....Lukáš píše:Si zvykej.MIKI píše:mno jeste nevim jestli prijedu...do butovic se me moc nechce....
Ja to mam na Čeňák přes 30km......., atkže jednou mužeš přijet ty na druhej konec Prahy....
Fakt už mě s tim serete, Lukas H. jezdí taky přes celou Prahu...., a vy děláte scény kvuli par km.
2 MIKI: a ty to máš z Pankráce cca na půli cesty jak na Černák, tak na Butovice![]()
Sorry ale v praze uz davno nebydlim....a do butovic to mam zhruba 50-60km a jeste k tomu motat se nekde skrz silenou prahu se me fakt nechce....
Vidím Dane, že jsi chudák a nemá cenu se s Tebou o něčem dohadovat. Tímto končím s reakcemi na Tvé urážky. Bláznům se nemá odporovat.darmon píše:1Pavel píše:chapes kus hovna, precti si znovu celou tuhle diskuzi a premejslej a pochop proc si blbej. neni to zas tak tezkydarmon píše:moji kamaradi se narozdil od tebe nechovaj jako vypatlani dementi.
Jo tak to pak jo. Teď to chápu, inteligente. Tvoje projevy jsou naprosto v pořádku.
ze vubec reagujesdarmon píše:1Pavel píše:chapes kus hovna, precti si znovu celou tuhle diskuzi a premejslej a pochop proc si blbej. neni to zas tak tezkydarmon píše:moji kamaradi se narozdil od tebe nechovaj jako vypatlani dementi.
posli aspon kamose na e30 v automatu, musite mat zastupenie na zrazeGeorge_D píše:To to neumíš, nebo proč celou noc??nehpo píše:George_D píše:Takže mě to sere, ale ted odešel šéf a já pojedu leda tak do prdeleNenášim slovo priorita a urgent
Tak si to tam užijte
![]()
![]()
To bych měl plnej kaslík nabalenej
Hele taky mě to sere ale mam náběh výroby a včera večer nastal problém, kterej se dneska musí vyřešit a bylo mi řečeno, at nepočítam, že se dostanu do 7 domu a pak už nebudu mít náladu někam jezdit, ale příští tejden musim do Prahy pro gumy, tak se nějak domluvíme
Ty jsi tam chodil se mnou?darmon píše:ajo ja zapomnel ze te vyhodili ze sesty tridyLukas H. píše:Nebylo...darmon píše:ale to je problem obsluhy (kdyz vynecham to ze mne bylo osumnact kdyz tys jeste chodil na zakladku
Má odpolednínehpo píše: posli aspon kamose na e30 v automatu, musite mat zastupenie na zraze
Já přijedu na 100%(teda doufám,že se něco nevysere)a patras měl jet taky ale trochu nestíhá a já to tam mam taky takový složitější takže nakonec asi ne...ale ten černák by se mi líbil1Pavel píše:To je o nějakých 25 km dál. Ty dnes přijedeš? Co Patras? Tak to asi necháme na Čerňák, co?Soběslav píše:ja to mam na černák 130km a tak se mi nechce do nějaký prdele butovice---kde to tam vubec je a kolik to je od černáku??
Jo a přijedou BUZNY z moravy????