tlak podávacího čerpadla (pod řidičem) musí být nad 3,5bar
To je první co bys měl řešit! parametr: VORFOERDERDRUCK
navíc už na zvíšené otáčky bez zatížení je to málo, natož při jizdě.
1.způsobeno může být málo nafty v nádrži v kombinaci se špatným čerpadlem v nádrži. -> vem plnou nádrž.
2.špatné čerpadlo pod řidičem, časté -> vyměnit za jiné!
3.špatné čidlo na pal. filtru -> vyměnit
4.špatný regulátor tlaku na hadici za filtrem -> vyměnit
nainstaluj si nahrávání obrazovky, připoj inpu a sleduj obrazovku s tlakama na podávacím čerpadle a CR čerpadle. Jed project a nahraj si to, pak v klidu koukni co to dělá nebo to nahraj na youtube a pokocháme se i mi
cerpadlo v nadrzi > nove+vycistene trubky nove O krouzky ciste sytko
cerpalo pod ridicem> nove tlak podle INPA 3.75 bar
filtr nafty> novy
vstriky> vymenene vse ok korekce a test prepady ok
je pravda ze tedka tam je min nafty takze dotankuju ale tim to nebude si myslim
live data jeste nemam sam to neudelam protoze mam jeste starou zasuvku v motorovem prostoru tak musim nekoho kdo mi bude ridit a ja budu koukat do kompu....
kubito píše:live data jeste nemam sam to neudelam protoze mam jeste starou zasuvku v motorovem prostoru tak musim nekoho kdo mi bude ridit a ja budu koukat do kompu....
screenrecorder třeba na slunečnici, protáhni si oknem dovnitř kabel a nahrávej live data. pak si video z obrazovky v klidu prohlédneš.
Taky koukni na díl č. 5 nad tím "téčkem" http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=10 . Funguje to jako přepouštěcí ventil, aby přebytek tlaku ze středotlakého čerpadla pustil do přepadu (zpátečky). A taky aby se palivový systém dal bez demontáže nějaké trubky odvzdušnit. Je v tom kulička a pružina, která má otevřít při vyšším tlaku, aby středotlaké čerpadlo netlačilo proti velkému odporu. Pokud by tento ventil protékal, budeš mít malý Vorfördedruck. Buď prasklá pružinka nebo nečistota pod kuličkou. Je to nerozebiratelné, ale schválně co udělá Vorfördedruck, když tomuto ventilu zaškrtíš hadičku do přepadu.
oka kouknu na nej zitra vyzkousim to co se deje je to divne ze po vymene toho vstriku to dela takove veci a auto porad nejede....
vyzkousel jsem obe cerpadla pod ridice jak puvodni tak nove a obe maji tlak kolem tech 3.8 baru nikdy vice kdyz slapnu na plyn na miste tak tlak spadne nekam k 3 barum
No asi ho pošlu do D na repas. Dělají to výměnou.
Koupím repasovaný a až mi přijde, tak ho vyměním a pošlu jim zpět ten můj. oni mi pak vrátí část peněz.
kubito píše:Bart- nevim odkud jsi ja mam dobre zkusenosti s Bosch servisem v Brne Bosonohy delaj to do druheho dne ten repas....
Jižní čechy...
Zkusím se optat tedy tady.
Já problém nemám. Starty krásný, žádné škubání, ale prostě poslechově to mělo jiný zvuk. Tak jsem začal hledat. A nevím jestli bohužel, ale asi tedy našel..