Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zabezpečení

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Marosh

#61 Příspěvek od Marosh »

Maxiczech píše: Mám dojem, že tady není diskuze o tom, kdo jak dlouho tady je. Podívej se laskavě na sebe. Jsem tady tak dlouho, co mám BMW. Je to nenormální?
Ne, to není, ale pokud ze sebe někdo dokáže udělat blbce před celým fórem za 14 dní, tak už to stojí za povšimnutí. Mimochodem jsem tady rok a mám oproti tobě třetinu příspěvků - ne všechno co tě zrovna napadne sem musíš napsat.
Maxiczech píše: Nikdy jsem nenapsal nic o tom, že Darmon nikomu nikdy nepomohl. To ani posoudit nemůžu, ani posuzovat nechci. Jen mě vytáčej jeho věčně nemístní nadávky a sprostý urážky..
chytrému napověz...
Maxiczech píše: A buď malinko konkrétnější.. jakou blbost jsem napsal?
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... =Maxiczech
Maxiczech píše: Nelezeš malinko někomu do prdele? Tam se nedostaneš. Má pěkně staženo a myslí si, že je na netu KING!
V tomhle bodu máš pravdu - usiluji o tenhle obrázek:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ht=#111329
:D
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#62 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

TAk jsem to prelouskal - Maxiperversczech
Maxiczech

#63 Příspěvek od Maxiczech »

Marosh píše:
Maxiczech píše: Mám dojem, že tady není diskuze o tom, kdo jak dlouho tady je. Podívej se laskavě na sebe. Jsem tady tak dlouho, co mám BMW. Je to nenormální?
Ne, to není, ale pokud ze sebe někdo dokáže udělat blbce před celým fórem za 14 dní, tak už to stojí za povšimnutí. Mimochodem jsem tady rok a mám oproti tobě třetinu příspěvků - ne všechno co tě zrovna napadne sem musíš napsat.
Maxiczech píše: Nikdy jsem nenapsal nic o tom, že Darmon nikomu nikdy nepomohl. To ani posoudit nemůžu, ani posuzovat nechci. Jen mě vytáčej jeho věčně nemístní nadávky a sprostý urážky..
chytrému napověz...
Maxiczech píše: Nelezeš malinko někomu do prdele? Tam se nedostaneš. Má pěkně staženo a myslí si, že je na netu KING!
Tak napověz? Zřejmě jsi vytopil všechny bankovky za BMW r.v. 1972 a nemáš na net, no. :lol:
Maxiczech

#64 Příspěvek od Maxiczech »

GeorgosAc píše:TAk jsem to prelouskal - Maxiperversczech
Jsi spokojen s trojkou? Jo? Hoď to do šrotu a pak dej vědět, kolik jsi za to vytopil... Nevíš k čemu píšeš. Tak se na to radši vyser... :roll:
Maxiczech

#65 Příspěvek od Maxiczech »

Marosh píše:
chytrému napověz...
Co jsi udělal ty ze sebe? Víš vůbec o čem je tady řeč? Tak se jdi z Darmonem zahrabat do písku... Vtipálku... :roll:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

To Maxiczech - i kdyby tady kdokoli vysolil treba 20 t za starsi BMW , tak je to jen jeho problem. Ty si zrejme ultra king , co si utira prdel litrama.... spis se snazis jen navodit dojem jaky jsi borecek a smrdis korunou..... Zalez zpatky do misy a neotravuj slusne lidi. :!:
Maxiczech

#67 Příspěvek od Maxiczech »

Že se necháte Darmonem zlákat na kraviny! Víte kulový o čem debatujeme, hlavně, že si každej přidáte. Proč samý trojkaři? Tam má tenhle deviant najvíc příznivců? Zřejmě máte každej plný palby chlapci, co? V těch vašich BMW.. :lol:
Maxiczech

#68 Příspěvek od Maxiczech »

GeorgosAc píše:To Maxiczech - i kdyby tady kdokoli vysolil treba 20 t za starsi BMW , tak je to jen jeho problem. Ty si zrejme ultra king , co si utira prdel litrama.... spis se snazis jen navodit dojem jaky jsi borecek a smrdis korunou..... Zalez zpatky do misy a neotravuj slusne lidi. :!:
Nikoliv. Cítím Darmonův dialog. To musí být každý, kdo má BMW idiot? Snad ne? :lol: Někdo kupuje BMW, aby se svezl, někdo, aby někoho svezl, někdo z praktických důvodů. To ty asi neznáš, co? Tak se trap tím, kolik do toho zítra vrazíš, jo? :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#69 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Maxiczech píše:
GeorgosAc píše:To Maxiczech - i kdyby tady kdokoli vysolil treba 20 t za starsi BMW , tak je to jen jeho problem. Ty si zrejme ultra king , co si utira prdel litrama.... spis se snazis jen navodit dojem jaky jsi borecek a smrdis korunou..... Zalez zpatky do misy a neotravuj slusne lidi. :!:
Nikoliv. Cítím Darmonův dialog. To musí být každý, kdo má BMW idiot? Snad ne? :lol: Někdo kupuje BMW, aby se svezl, někdo, aby někoho svezl, někdo z praktických důvodů. To ty asi neznáš, co? Tak se trap tím, kolik do toho zítra vrazíš, jo? :lol:
eurotel.......
colon

#70 Příspěvek od colon »

panebože to je debil.... :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

alp píše:tak tak ... no vsichni to vime z toho co tu predvadi a sam si muze myslet jakej je maxiking :) aneb jak malo staci k detske radosti :)
hlavne ze ma errortela :)
tak jak rikas Alpe.... detske radosti..... http://www.freegame.cz/clanek.php?id=64 :D
colon

#72 Příspěvek od colon »

Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od Hitman »

mno ty voe....
Tatros
Klubové ID: 260

#74 Příspěvek od Tatros »

Tak Maxík má tak obrovskej ŠKODOVKOSYNDROM že sem takovej dlouho neviděl :D :D :D Ale možná je to ten největší MACHR v praze a bude třeba kandidovat na prezidenta :alian:
Odpovědět