Maxiczech píše:
Mám dojem, že tady není diskuze o tom, kdo jak dlouho tady je. Podívej se laskavě na sebe. Jsem tady tak dlouho, co mám BMW. Je to nenormální?
Ne, to není, ale pokud ze sebe někdo dokáže udělat blbce před celým fórem za 14 dní, tak už to stojí za povšimnutí. Mimochodem jsem tady rok a mám oproti tobě třetinu příspěvků - ne všechno co tě zrovna napadne sem musíš napsat.
Maxiczech píše:
Nikdy jsem nenapsal nic o tom, že Darmon nikomu nikdy nepomohl. To ani posoudit nemůžu, ani posuzovat nechci. Jen mě vytáčej jeho věčně nemístní nadávky a sprostý urážky..
chytrému napověz...
Maxiczech píše:
A buď malinko konkrétnější.. jakou blbost jsem napsal?
Maxiczech píše:
Mám dojem, že tady není diskuze o tom, kdo jak dlouho tady je. Podívej se laskavě na sebe. Jsem tady tak dlouho, co mám BMW. Je to nenormální?
Ne, to není, ale pokud ze sebe někdo dokáže udělat blbce před celým fórem za 14 dní, tak už to stojí za povšimnutí. Mimochodem jsem tady rok a mám oproti tobě třetinu příspěvků - ne všechno co tě zrovna napadne sem musíš napsat.
Maxiczech píše:
Nikdy jsem nenapsal nic o tom, že Darmon nikomu nikdy nepomohl. To ani posoudit nemůžu, ani posuzovat nechci. Jen mě vytáčej jeho věčně nemístní nadávky a sprostý urážky..
chytrému napověz...
Maxiczech píše:
Maxiczech píše:
Maxiczech píše:
chytrému napověz...
Maxiczech píše:
To Maxiczech - i kdyby tady kdokoli vysolil treba 20 t za starsi BMW , tak je to jen jeho problem. Ty si zrejme ultra king , co si utira prdel litrama.... spis se snazis jen navodit dojem jaky jsi borecek a smrdis korunou..... Zalez zpatky do misy a neotravuj slusne lidi.
Že se necháte Darmonem zlákat na kraviny! Víte kulový o čem debatujeme, hlavně, že si každej přidáte. Proč samý trojkaři? Tam má tenhle deviant najvíc příznivců? Zřejmě máte každej plný palby chlapci, co? V těch vašich BMW..
GeorgosAc píše:To Maxiczech - i kdyby tady kdokoli vysolil treba 20 t za starsi BMW , tak je to jen jeho problem. Ty si zrejme ultra king , co si utira prdel litrama.... spis se snazis jen navodit dojem jaky jsi borecek a smrdis korunou..... Zalez zpatky do misy a neotravuj slusne lidi.
Nikoliv. Cítím Darmonův dialog. To musí být každý, kdo má BMW idiot? Snad ne? Někdo kupuje BMW, aby se svezl, někdo, aby někoho svezl, někdo z praktických důvodů. To ty asi neznáš, co? Tak se trap tím, kolik do toho zítra vrazíš, jo?
GeorgosAc píše:To Maxiczech - i kdyby tady kdokoli vysolil treba 20 t za starsi BMW , tak je to jen jeho problem. Ty si zrejme ultra king , co si utira prdel litrama.... spis se snazis jen navodit dojem jaky jsi borecek a smrdis korunou..... Zalez zpatky do misy a neotravuj slusne lidi.
Nikoliv. Cítím Darmonův dialog. To musí být každý, kdo má BMW idiot? Snad ne? Někdo kupuje BMW, aby se svezl, někdo, aby někoho svezl, někdo z praktických důvodů. To ty asi neznáš, co? Tak se trap tím, kolik do toho zítra vrazíš, jo?
alp píše:tak tak ... no vsichni to vime z toho co tu predvadi a sam si muze myslet jakej je maxiking aneb jak malo staci k detske radosti
hlavne ze ma errortela
Tak Maxík má tak obrovskej ŠKODOVKOSYNDROM že sem takovej dlouho neviděl Ale možná je to ten největší MACHR v praze a bude třeba kandidovat na prezidenta