Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zabezpečení
Hoj. Někde jsem se dočet, že jeden z kladů, či pozitiv BMW (E-39) je jeho špičkový a takřka (?????) nepřekonatelný originál alarm a imobilizér. Zajímalo by mě, jak tato skutečnost (?) koresponduje s počtem ukradených vozů BMW v republice. Vím, že na špici je VW a Škoda, ale BMW? Taky by mě v této souvislosti zajímalo, jak to řešíte v Práglu s parkováním na ulici? Já mám autíčko doma u baráku a v práci na dvoře, takže v poho. Koncem prázdnin mám jet za kolegou na pár dní do Práglu a jímá mě hrůza z parkování na ulici. Nerad bych o svého miláčka přišel. Má cenu tam dodělávat nějaký tajný vypínače atd.? Nebo myslíte, že je to v poho ?
Proč ho zajímá zrovna Praha?
Když přijde profík, tak ti s ním odjede do minuty.
Většinou BMW nekradou normální zloději. Jsou to profíci. Vědí, co chtějí. A bohužel to znají.
Pokud se chystáš jet do Prahy a napadají tě takovéhle myšlenky, tak se na to v pohodě vyser. Stejně z pobytu nebudeš nic mít.
Budeš hlídat svého milačka, to je jasný.
Kdekliv budeš, stejně myšlenkama budeš u svého BMW. Dej na mě. Znám to.
Také už jsem překonal bariéru. Jezdím už s rodinkou do supermarketu!
Asi víš, co prožívám, když mazlika nevidím.
Utíkám z krámu jako blázen. Trošku magoriáda, ale je mi jasné, co prožíváš.
Pořídily jsme si Baworáky, abychom v nich jezdili, ne? Tak hlavu vzhůru
Pro jistotu.. Nech si tam šlehnout alarm na klíče. Je to skvost. Mám to taky. Auto neřve, ale klíče doma ano. Stačí se jen obléknout a z okna toho magora v klidu zastřelit. 

Sem si to tak nějak myslel, že to nebude taková sláva s tím zabezpečením. Do Prahy musím a navíc někde na Jižní město. Sám panelák. Parkoviště přecpaná. Nic proti Praze, ale přece jenom větší město, víc čorkařů. Obecné zásady dodržím. Auto asi nemám žádnej klenot. Darmon jej nazval sociálkou - holotou holou. Takže dle některých výbava nic moc. Já jsem z něj ale u vytržení. Už taky proto, že jsem dal za něj všechny svoje prachy a na druhý bych se zhrabal asi tak za 10 let. Mám jej chvíli, takže mám ještě o něj strach. Díky za podporu kluci. 

Taky mám pětičku od Května. Tvůj případ. Dal jsem za něj všechny bankovky co jsem měl, ale radši jsem si ho pojistil. ALL Risk. Takže alespoň nějakej klid. Jsem z něj taky vyřízenej. Nejradši bych v tom i spal.berri píše:Sem si to tak nějak myslel, že to nebude taková sláva s tím zabezpečením. Do Prahy musím a navíc někde na Jižní město. Sám panelák. Parkoviště přecpaná. Nic proti Praze, ale přece jenom větší město, víc čorkařů. Obecné zásady dodržím. Auto asi nemám žádnej klenot. Darmon jej nazval sociálkou - holotou holou. Takže dle některých výbava nic moc. Já jsem z něj ale u vytržení. Už taky proto, že jsem dal za něj všechny svoje prachy a na druhý bych se zhrabal asi tak za 10 let. Mám jej chvíli, takže mám ještě o něj strach. Díky za podporu kluci.

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
mohu dodat GSM pager,ktery ti pri poplachu vola na mobil,kontakt pod nickem..
viz:
http://carsound.cz/go/index.php?option= ... d=55&lang=
viz:
Pavel 528 píše:mohu dodat GSM pager,ktery ti pri poplachu vola na mobil,kontakt pod nickem..
viz:

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
nejlepsi jsou nokie,napr.Maxiczech píše:Pavel 528 píše:mohu dodat GSM pager,ktery ti pri poplachu vola na mobil,kontakt pod nickem..
viz:
http://carsound.cz/go/index.php?option= ... d=55&lang=Fakt zajímavá věcička. Uvažuji o tom. Je ten GSM pager kompatibilní se všemi typy mobilních telefonů, nebo podporuje pouze vybrané značky? Jak se to připojí na mobil? To musí být zřejmě specielní konektor, ne?
N5110,6110,6150-ta je dualni a ma podporuje sluzbu LOKATOR pro T-Mobile...
jojo. Touring, 17ky kola, světlá kůže ... paráda, k mé úplné spokojenosti a pohodlí mi chybí akorát tažný, ale to dořeším časem, až nějaký seženu.Maxiczech píše:Taky mám pětičku od Května. Tvůj případ. Dal jsem za něj všechny bankovky co jsem měl, ale radši jsem si ho pojistil. ALL Risk. Takže alespoň nějakej klid. Jsem z něj taky vyřízenej. Nejradši bych v tom i spal.berri píše:Sem si to tak nějak myslel, že to nebude taková sláva s tím zabezpečením. Do Prahy musím a navíc někde na Jižní město. Sám panelák. Parkoviště přecpaná. Nic proti Praze, ale přece jenom větší město, víc čorkařů. Obecné zásady dodržím. Auto asi nemám žádnej klenot. Darmon jej nazval sociálkou - holotou holou. Takže dle některých výbava nic moc. Já jsem z něj ale u vytržení. Už taky proto, že jsem dal za něj všechny svoje prachy a na druhý bych se zhrabal asi tak za 10 let. Mám jej chvíli, takže mám ještě o něj strach. Díky za podporu kluci.Darmona nesleduj. Jak nemáš DVD a NAVI, tak jsi sociálka. Mám tam všechno, co jsem v autě kdy mít chtěl. A hlavně.. Touring. Prostor neřešim. Prostě pohoda...
jo a taky automat... jedna ruka na volantě a druhá v prdeli. v případě, že je spolujezdkyně, tak někde jinde. s tempomatem tam můžu strčit i obě nohy... jasně. žádná divočina, ale - pohodááá...berri píše:jojo. Touring, 17ky kola, světlá kůže ... paráda, k mé úplné spokojenosti a pohodlí mi chybí akorát tažný, ale to dořeším časem, až nějaký seženu.Maxiczech píše:Taky mám pětičku od Května. Tvůj případ. Dal jsem za něj všechny bankovky co jsem měl, ale radši jsem si ho pojistil. ALL Risk. Takže alespoň nějakej klid. Jsem z něj taky vyřízenej. Nejradši bych v tom i spal.berri píše:Sem si to tak nějak myslel, že to nebude taková sláva s tím zabezpečením. Do Prahy musím a navíc někde na Jižní město. Sám panelák. Parkoviště přecpaná. Nic proti Praze, ale přece jenom větší město, víc čorkařů. Obecné zásady dodržím. Auto asi nemám žádnej klenot. Darmon jej nazval sociálkou - holotou holou. Takže dle některých výbava nic moc. Já jsem z něj ale u vytržení. Už taky proto, že jsem dal za něj všechny svoje prachy a na druhý bych se zhrabal asi tak za 10 let. Mám jej chvíli, takže mám ještě o něj strach. Díky za podporu kluci.Darmona nesleduj. Jak nemáš DVD a NAVI, tak jsi sociálka. Mám tam všechno, co jsem v autě kdy mít chtěl. A hlavně.. Touring. Prostor neřešim. Prostě pohoda...