Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zabezpečení

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
berri

#1 Příspěvek od berri »

Hoj. Někde jsem se dočet, že jeden z kladů, či pozitiv BMW (E-39) je jeho špičkový a takřka (?????) nepřekonatelný originál alarm a imobilizér. Zajímalo by mě, jak tato skutečnost (?) koresponduje s počtem ukradených vozů BMW v republice. Vím, že na špici je VW a Škoda, ale BMW? Taky by mě v této souvislosti zajímalo, jak to řešíte v Práglu s parkováním na ulici? Já mám autíčko doma u baráku a v práci na dvoře, takže v poho. Koncem prázdnin mám jet za kolegou na pár dní do Práglu a jímá mě hrůza z parkování na ulici. Nerad bych o svého miláčka přišel. Má cenu tam dodělávat nějaký tajný vypínače atd.? Nebo myslíte, že je to v poho ?
Maxiczech

#2 Příspěvek od Maxiczech »

Proč ho zajímá zrovna Praha? :lol: Když přijde profík, tak ti s ním odjede do minuty. :cry: Většinou BMW nekradou normální zloději. Jsou to profíci. Vědí, co chtějí. A bohužel to znají. :x Pokud se chystáš jet do Prahy a napadají tě takovéhle myšlenky, tak se na to v pohodě vyser. Stejně z pobytu nebudeš nic mít. :cry: Budeš hlídat svého milačka, to je jasný. :? Kdekliv budeš, stejně myšlenkama budeš u svého BMW. Dej na mě. Znám to. :oops: Také už jsem překonal bariéru. Jezdím už s rodinkou do supermarketu! :wink: Asi víš, co prožívám, když mazlika nevidím. 8O Utíkám z krámu jako blázen. Trošku magoriáda, ale je mi jasné, co prožíváš. :blush: Pořídily jsme si Baworáky, abychom v nich jezdili, ne? Tak hlavu vzhůru :!: Pro jistotu.. Nech si tam šlehnout alarm na klíče. Je to skvost. Mám to taky. Auto neřve, ale klíče doma ano. Stačí se jen obléknout a z okna toho magora v klidu zastřelit. :bomb:
Maxiczech

#3 Příspěvek od Maxiczech »

Co máš za Bawora? Nějakej klenot? :lookround:
Tatros
Klubové ID: 260

#4 Příspěvek od Tatros »

:D Zaparkuj na hlídaném parkovišti a máš klid :D
berri

#5 Příspěvek od berri »

Sem si to tak nějak myslel, že to nebude taková sláva s tím zabezpečením. Do Prahy musím a navíc někde na Jižní město. Sám panelák. Parkoviště přecpaná. Nic proti Praze, ale přece jenom větší město, víc čorkařů. Obecné zásady dodržím. Auto asi nemám žádnej klenot. Darmon jej nazval sociálkou - holotou holou. Takže dle některých výbava nic moc. Já jsem z něj ale u vytržení. Už taky proto, že jsem dal za něj všechny svoje prachy a na druhý bych se zhrabal asi tak za 10 let. Mám jej chvíli, takže mám ještě o něj strach. Díky za podporu kluci. :lol:
berri

#6 Příspěvek od berri »

S tím alarmem v klíčku a následným odstřelením je to super. Když by jsi měl aspoň nějakou optiku, tak nemusíš vylízat ani z baráku.
Maxiczech

#7 Příspěvek od Maxiczech »

alp píše:co myslis tim "alarm na klice ?" ... to by me zajimalo ...
Krabička na klíčích. Má to dosah cca 150m, v zástavbě do 50m. Dobrá věcička. Podle toho, kolik bys do toho investoval, můžeš mít i s displayem, kde uvídíš, kudy ti do toho lezou.. :(
Maxiczech

#8 Příspěvek od Maxiczech »

berri píše:S tím alarmem v klíčku a následným odstřelením je to super. Když by jsi měl aspoň nějakou optiku, tak nemusíš vylízat ani z baráku.
No ehm.., kdyby to byla pěkná ženská, možná by stalo za to jí "vylízat" z baráku :D
Maxiczech

#9 Příspěvek od Maxiczech »

berri píše:Sem si to tak nějak myslel, že to nebude taková sláva s tím zabezpečením. Do Prahy musím a navíc někde na Jižní město. Sám panelák. Parkoviště přecpaná. Nic proti Praze, ale přece jenom větší město, víc čorkařů. Obecné zásady dodržím. Auto asi nemám žádnej klenot. Darmon jej nazval sociálkou - holotou holou. Takže dle některých výbava nic moc. Já jsem z něj ale u vytržení. Už taky proto, že jsem dal za něj všechny svoje prachy a na druhý bych se zhrabal asi tak za 10 let. Mám jej chvíli, takže mám ještě o něj strach. Díky za podporu kluci. :lol:
Taky mám pětičku od Května. Tvůj případ. Dal jsem za něj všechny bankovky co jsem měl, ale radši jsem si ho pojistil. ALL Risk. Takže alespoň nějakej klid. Jsem z něj taky vyřízenej. Nejradši bych v tom i spal. :lol: Darmona nesleduj. Jak nemáš DVD a NAVI, tak jsi sociálka. Mám tam všechno, co jsem v autě kdy mít chtěl. A hlavně.. Touring. Prostor neřešim. Prostě pohoda... :mrgreen:
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Hitman »

parkuju jen na hlidanem parkovisti a klid :) a v Praglu na soudnim dvore v centru :) takze pohoda :)
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pavel 528 »

mohu dodat GSM pager,ktery ti pri poplachu vola na mobil,kontakt pod nickem..
viz:
http://carsound.cz/go/index.php?option= ... d=55&lang=
Maxiczech

#12 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel 528 píše:mohu dodat GSM pager,ktery ti pri poplachu vola na mobil,kontakt pod nickem..
viz:
:idea: Fakt zajímavá věcička. Uvažuji o tom. Je ten GSM pager kompatibilní se všemi typy mobilních telefonů, nebo podporuje pouze vybrané značky? Jak se to připojí na mobil? To musí být zřejmě specielní konektor, ne? :?:
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Pavel 528 »

Maxiczech píše:
Pavel 528 píše:mohu dodat GSM pager,ktery ti pri poplachu vola na mobil,kontakt pod nickem..
viz:
:idea: Fakt zajímavá věcička. Uvažuji o tom. Je ten GSM pager kompatibilní se všemi typy mobilních telefonů, nebo podporuje pouze vybrané značky? Jak se to připojí na mobil? To musí být zřejmě specielní konektor, ne? :?:
nejlepsi jsou nokie,napr.
N5110,6110,6150-ta je dualni a ma podporuje sluzbu LOKATOR pro T-Mobile...
berri

#14 Příspěvek od berri »

Maxiczech píše:
berri píše:Sem si to tak nějak myslel, že to nebude taková sláva s tím zabezpečením. Do Prahy musím a navíc někde na Jižní město. Sám panelák. Parkoviště přecpaná. Nic proti Praze, ale přece jenom větší město, víc čorkařů. Obecné zásady dodržím. Auto asi nemám žádnej klenot. Darmon jej nazval sociálkou - holotou holou. Takže dle některých výbava nic moc. Já jsem z něj ale u vytržení. Už taky proto, že jsem dal za něj všechny svoje prachy a na druhý bych se zhrabal asi tak za 10 let. Mám jej chvíli, takže mám ještě o něj strach. Díky za podporu kluci. :lol:
Taky mám pětičku od Května. Tvůj případ. Dal jsem za něj všechny bankovky co jsem měl, ale radši jsem si ho pojistil. ALL Risk. Takže alespoň nějakej klid. Jsem z něj taky vyřízenej. Nejradši bych v tom i spal. :lol: Darmona nesleduj. Jak nemáš DVD a NAVI, tak jsi sociálka. Mám tam všechno, co jsem v autě kdy mít chtěl. A hlavně.. Touring. Prostor neřešim. Prostě pohoda... :mrgreen:
jojo. Touring, 17ky kola, světlá kůže ... paráda, k mé úplné spokojenosti a pohodlí mi chybí akorát tažný, ale to dořeším časem, až nějaký seženu.
berri

#15 Příspěvek od berri »

berri píše:
Maxiczech píše:
jojo. Touring, 17ky kola, světlá kůže ... paráda, k mé úplné spokojenosti a pohodlí mi chybí akorát tažný, ale to dořeším časem, až nějaký seženu.
jo a taky automat... jedna ruka na volantě a druhá v prdeli. v případě, že je spolujezdkyně, tak někde jinde. s tempomatem tam můžu strčit i obě nohy... jasně. žádná divočina, ale - pohodááá...
berri

#16 Příspěvek od berri »

Tatros píše::D Zaparkuj na hlídaném parkovišti a máš klid :D
jojo. kámoš mi to už domluvil. samotnýho mě to nenapadlo ...
GG

#17 Příspěvek od GG »

Když budeš u Top Hotelu Praha na jižňáku, tak přímu u něj je hlídané. Vemou ti ho tak klidně na jednu noc. No a máš klíídek.
berri

#18 Příspěvek od berri »

GG píše:Když budeš u Top Hotelu Praha na jižňáku, tak přímu u něj je hlídané. Vemou ti ho tak klidně na jednu noc. No a máš klíídek.
díky za tip. už si to píšu. :)
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od darmon »

berri píše: Darmon jej nazval sociálkou - holotou holou. Takže dle některých výbava nic moc.
Muzes mi ukazat ten post kde jsem o tvym aute mluvil jako o socialce ?
Odpovědět