Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Brno 12.12. poslední letos..
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
bergos píše:no to byl sraz, jedu 200kiláků a pak čekám hodinu a půl na žvanec...![]()
kecám, bylo to super.
ani nevíš jak mě to mrzí... prostě asi preferovali ten večírek v horní části. Na to že tam chodím často tak toto bylo první zklamání (ani porce nebyla tak jako obvykle

Huska píše:brta píše:[Ahoj, jsem tu na klubu nedlouho a zatím jsem ani neměl to štěstí se zúčastnit jakékoli akce. Zítra jedu do Brna, rád bych to spojil a se svou tam dojel (jestli nebude chtít něco jinýho), tak jen otázka, zda tam nebudu za cizáka, a za druhé v kolik bude sraz (jeslti jsem přehlédl) u toho Tesca v KrPoli? Díííky
jasně že budeš za cizáka... (ted vážně, každý se musí sám seznámit, jen nemít ostych) sraz začíná v 19:00h a tentokráte po osmé odjíždímě na večeři.
No ono je to s tím seznamováním takový podivný. Tahle akce mi unikla a to mě mrzí, ale posledně jsem se zastavil, nebyl tam nikdo, koho bych znal, a vypadalo to asi tak, že jsem vystoupil z auta, hloučky se po mě podívaly, a zase se bavily spolu. Nikdo nepřišel a neřekl třeba "Zdar, kterej ty seš? Co je to za káru, jak je stará, nezlobí? Zkušenosti, bla bla bla..." Člověk asi sám těžko poleze do řeči neznámejm lidem.
Prostě mě to posledně tak odradilo, že se mi tam už nechce.
-
- Kontaktovat uživatele:
d.aemon píše:Huska píše:brta píše:[Ahoj, jsem tu na klubu nedlouho a zatím jsem ani neměl to štěstí se zúčastnit jakékoli akce. Zítra jedu do Brna, rád bych to spojil a se svou tam dojel (jestli nebude chtít něco jinýho), tak jen otázka, zda tam nebudu za cizáka, a za druhé v kolik bude sraz (jeslti jsem přehlédl) u toho Tesca v KrPoli? Díííky
jasně že budeš za cizáka... (ted vážně, každý se musí sám seznámit, jen nemít ostych) sraz začíná v 19:00h a tentokráte po osmé odjíždímě na večeři.
No ono je to s tím seznamováním takový podivný. Tahle akce mi unikla a to mě mrzí, ale posledně jsem se zastavil, nebyl tam nikdo, koho bych znal, a vypadalo to asi tak, že jsem vystoupil z auta, hloučky se po mě podívaly, a zase se bavily spolu. Nikdo nepřišel a neřekl třeba "Zdar, kterej ty seš? Co je to za káru, jak je stará, nezlobí? Zkušenosti, bla bla bla..." Člověk asi sám těžko poleze do řeči neznámejm lidem.
problem toho, ze se schazi porad ti co se znaj a uz vi o cem kecat a neni to vzdycky jenom o autech ... vim co myslis, taky jsem mel podobny pocity z prniho srazu (teda pred nekolika roky

kazdopadne o tvym aute 320d v touringu bych se i rad neco dozvedel, je jeden z potencionalnich nastupcu meho kupecka (az cas nastane)
-
- Kontaktovat uživatele:
d.aemon píše:Huska píše:brta píše:[Ahoj, jsem tu na klubu nedlouho a zatím jsem ani neměl to štěstí se zúčastnit jakékoli akce. Zítra jedu do Brna, rád bych to spojil a se svou tam dojel (jestli nebude chtít něco jinýho), tak jen otázka, zda tam nebudu za cizáka, a za druhé v kolik bude sraz (jeslti jsem přehlédl) u toho Tesca v KrPoli? Díííky
Já jsem se tam nakonec i se svými drahými polovičkami dostal a bylo to fujn. Jak píšeš, bylo by gút, kdyby někdo, kdo má v tu chvíli akci "na povel", nebo i kdokoli, přišel a novýho typa začlenil, jinak člověk neví, nechce nikde někoho prudit nebo se vtírat.
Já jsem při příjezdu zastavil u skupinky s Georgosem, poptal se, jestli jsem tam správně, parknul, znovu šel ke stejným lidem, představili jsme se, já jsem pak šel s kočenou obejít kárky, následně jsme se přifařili k jedné ze skupinek, představili se, oni nám......sorry, nebudu to popisovat krok po kroku, prostě i potom v hospě bylo s kým se bavit, myslím, že všichni obecně tam byli fujn, Jawak je velice bezprostřední

Zave píše:d.aemon píše:Jawak píše:[quote="Greg"]jsem tu novy, jsem tu spravne?
"Staronový", nemám pravdu
Kde jsou sezóny 2002/2003, kde vzniklo mé "trhání kapot" u vozů Alfa Romeo
No jo, ze starý bandy nikdo...teda kromě tebe, samozřejmě, a tys tam nebyl...
sak mna znas ne?

A tys tam taky nebyl