Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Brno 12.12. poslední letos..

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
brta
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od brta »

Rád jsem vás poznal, amígos :wink:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Zave »

velice dobry srazek! :wink: chtelo by to casteji :)
Scooter
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Scooter »

jj sraz super a souhlasím že by to mohlo být časteji
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex

aktuálně Volvo V70 D4 :-D na práci a E36 kabrio v garáži :-)
Keks

#44 Příspěvek od Keks »

Jo, dost dobrý. Ale máte tam sakra rychlé policajty. Sotva jsem zaparkoval, už u mně stáli a funěl jsem do harmoniky. A nějaký zvědaví. Velice je zajímalo co to je tenhle BMW KLUB CZ a cože tam vlastně chceme. Že by chtěli k nám? :)
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#45 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

no to byl sraz, jedu 200kiláků a pak čekám hodinu a půl na žvanec... :lol:

kecám, bylo to super. :cool2:
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Huska
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Huska »

bergos píše:no to byl sraz, jedu 200kiláků a pak čekám hodinu a půl na žvanec... :lol:

kecám, bylo to super. :cool2:

ani nevíš jak mě to mrzí... prostě asi preferovali ten večírek v horní části. Na to že tam chodím často tak toto bylo první zklamání (ani porce nebyla tak jako obvykle :-( )
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
d.aemon

#47 Příspěvek od d.aemon »

Huska píše:
brta píše:[Ahoj, jsem tu na klubu nedlouho a zatím jsem ani neměl to štěstí se zúčastnit jakékoli akce. Zítra jedu do Brna, rád bych to spojil a se svou tam dojel (jestli nebude chtít něco jinýho), tak jen otázka, zda tam nebudu za cizáka, a za druhé v kolik bude sraz (jeslti jsem přehlédl) u toho Tesca v KrPoli? Díííky :D

jasně že budeš za cizáka :-) ... (ted vážně, každý se musí sám seznámit, jen nemít ostych) sraz začíná v 19:00h a tentokráte po osmé odjíždímě na večeři.

No ono je to s tím seznamováním takový podivný. Tahle akce mi unikla a to mě mrzí, ale posledně jsem se zastavil, nebyl tam nikdo, koho bych znal, a vypadalo to asi tak, že jsem vystoupil z auta, hloučky se po mě podívaly, a zase se bavily spolu. Nikdo nepřišel a neřekl třeba "Zdar, kterej ty seš? Co je to za káru, jak je stará, nezlobí? Zkušenosti, bla bla bla..." Člověk asi sám těžko poleze do řeči neznámejm lidem.
Prostě mě to posledně tak odradilo, že se mi tam už nechce.
xsun
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od xsun »

d.aemon píše:
Huska píše:
brta píše:[Ahoj, jsem tu na klubu nedlouho a zatím jsem ani neměl to štěstí se zúčastnit jakékoli akce. Zítra jedu do Brna, rád bych to spojil a se svou tam dojel (jestli nebude chtít něco jinýho), tak jen otázka, zda tam nebudu za cizáka, a za druhé v kolik bude sraz (jeslti jsem přehlédl) u toho Tesca v KrPoli? Díííky :D

jasně že budeš za cizáka :-) ... (ted vážně, každý se musí sám seznámit, jen nemít ostych) sraz začíná v 19:00h a tentokráte po osmé odjíždímě na večeři.

No ono je to s tím seznamováním takový podivný. Tahle akce mi unikla a to mě mrzí, ale posledně jsem se zastavil, nebyl tam nikdo, koho bych znal, a vypadalo to asi tak, že jsem vystoupil z auta, hloučky se po mě podívaly, a zase se bavily spolu. Nikdo nepřišel a neřekl třeba "Zdar, kterej ty seš? Co je to za káru, jak je stará, nezlobí? Zkušenosti, bla bla bla..." Člověk asi sám těžko poleze do řeči neznámejm lidem.

problem toho, ze se schazi porad ti co se znaj a uz vi o cem kecat a neni to vzdycky jenom o autech ... vim co myslis, taky jsem mel podobny pocity z prniho srazu (teda pred nekolika roky :)) ja minule nebyl, tak rekni az zas pojedes, se s tebou klidne budu bavit :D

kazdopadne o tvym aute 320d v touringu bych se i rad neco dozvedel, je jeden z potencionalnich nastupcu meho kupecka (az cas nastane)
brta
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od brta »

d.aemon píše:
Huska píše:

Já jsem se tam nakonec i se svými drahými polovičkami dostal a bylo to fujn. Jak píšeš, bylo by gút, kdyby někdo, kdo má v tu chvíli akci "na povel", nebo i kdokoli, přišel a novýho typa začlenil, jinak člověk neví, nechce nikde někoho prudit nebo se vtírat.
Já jsem při příjezdu zastavil u skupinky s Georgosem, poptal se, jestli jsem tam správně, parknul, znovu šel ke stejným lidem, představili jsme se, já jsem pak šel s kočenou obejít kárky, následně jsme se přifařili k jedné ze skupinek, představili se, oni nám......sorry, nebudu to popisovat krok po kroku, prostě i potom v hospě bylo s kým se bavit, myslím, že všichni obecně tam byli fujn, Jawak je velice bezprostřední :lol: i pěkné lízátko, co tam bylo s ním :beautiful: , dobře jsem pokecal i borcem, co seděl vedle mě (pomůže mi někdo připomenou jeho jméno? :oops: ).... Určitě není důvod mít rozpaky se i jako nový připojit zrovna k této moravské "podskupině" :P
Greg
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Greg »

d.aemone neboj my nikoho nepokousem, az priste dojedes, normalne se pridej k hloucku a rekni, jsem tu novy, jsem tu spravne?, jak se vede, co auta... atd... :)
xsun
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od xsun »

brta píše: dobře jsem pokecal i borcem, co seděl vedle mě (pomůže mi někdo připomenou jeho jméno? :oops: )

hej jako! :D
brta
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od brta »

xsun píše:
brta píše: dobře jsem pokecal i borcem, co seděl vedle mě (pomůže mi někdo připomenou jeho jméno? :oops: )

hej jako! :D

He, hola, věděl jsem, že jsi x... Největší sympaťák a já jsem si nemohl vzpomenout, lo siento! :oops: Ale nějak jsem to vše nepobral, teď už si to "píšu" :wink: A zdravím Tě!
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Greg píše:jsem tu novy, jsem tu spravne? :)

"Staronový", nemám pravdu :wink:

Kde jsou sezóny 2002/2003, kde vzniklo mé "trhání kapot" u vozů Alfa Romeo :lookround:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od JaraX »

Jawak píše:

Kde jsou sezóny 2002/2003, kde vzniklo mé "trhání kapot" u vozů Alfa Romeo :lookround:

njn, ted trháš jiný věci :lol:
d.aemon

#55 Příspěvek od d.aemon »

Jawak píše:

No jo, ze starý bandy nikdo... :-) teda kromě tebe, samozřejmě, a tys tam nebyl... :-)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Zave »

d.aemon píše:
Jawak píše:

No jo, ze starý bandy nikdo... :-) teda kromě tebe, samozřejmě, a tys tam nebyl... :-)

sak mna znas ne? 8) :wink:
d.aemon

#57 Příspěvek od d.aemon »

Zave píše:
d.aemon píše:
Jawak píše:[quote="Greg"]jsem tu novy, jsem tu spravne? :)

sak mna znas ne? 8) :wink:[/quote]
A tys tam taky nebyl :-) Ne, vážně, asi to byla smůla, přijel jsem k tomu ještě docela pozdě... Tak snad v novým roce :wink:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od RuDoSh »

d.aemon píše:
Jawak píše:

trhani kapot a bourani podzemnich parkovist.... :roll: :lol:
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od dsvatos »

Účast byla dobrá, jen tak dál :wink:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

RuDoSh píše:a bourani podzemnich parkovist...

Svým autem... :roll: :D
Odpovědět