Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Brno 12.12. poslední letos..
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
ani nevíš jak mě to mrzí... prostě asi preferovali ten večírek v horní části. Na to že tam chodím často tak toto bylo první zklamání (ani porce nebyla tak jako obvyklebergos píše:no to byl sraz, jedu 200kiláků a pak čekám hodinu a půl na žvanec...![]()
kecám, bylo to super.

No ono je to s tím seznamováním takový podivný. Tahle akce mi unikla a to mě mrzí, ale posledně jsem se zastavil, nebyl tam nikdo, koho bych znal, a vypadalo to asi tak, že jsem vystoupil z auta, hloučky se po mě podívaly, a zase se bavily spolu. Nikdo nepřišel a neřekl třeba "Zdar, kterej ty seš? Co je to za káru, jak je stará, nezlobí? Zkušenosti, bla bla bla..." Člověk asi sám těžko poleze do řeči neznámejm lidem.Huska píše:jasně že budeš za cizákabrta píše:[Ahoj, jsem tu na klubu nedlouho a zatím jsem ani neměl to štěstí se zúčastnit jakékoli akce. Zítra jedu do Brna, rád bych to spojil a se svou tam dojel (jestli nebude chtít něco jinýho), tak jen otázka, zda tam nebudu za cizáka, a za druhé v kolik bude sraz (jeslti jsem přehlédl) u toho Tesca v KrPoli? Díííky... (ted vážně, každý se musí sám seznámit, jen nemít ostych) sraz začíná v 19:00h a tentokráte po osmé odjíždímě na večeři.
Prostě mě to posledně tak odradilo, že se mi tam už nechce.
-
- Kontaktovat uživatele:
problem toho, ze se schazi porad ti co se znaj a uz vi o cem kecat a neni to vzdycky jenom o autech ... vim co myslis, taky jsem mel podobny pocity z prniho srazu (teda pred nekolika rokyd.aemon píše:No ono je to s tím seznamováním takový podivný. Tahle akce mi unikla a to mě mrzí, ale posledně jsem se zastavil, nebyl tam nikdo, koho bych znal, a vypadalo to asi tak, že jsem vystoupil z auta, hloučky se po mě podívaly, a zase se bavily spolu. Nikdo nepřišel a neřekl třeba "Zdar, kterej ty seš? Co je to za káru, jak je stará, nezlobí? Zkušenosti, bla bla bla..." Člověk asi sám těžko poleze do řeči neznámejm lidem.Huska píše:jasně že budeš za cizákabrta píše:[Ahoj, jsem tu na klubu nedlouho a zatím jsem ani neměl to štěstí se zúčastnit jakékoli akce. Zítra jedu do Brna, rád bych to spojil a se svou tam dojel (jestli nebude chtít něco jinýho), tak jen otázka, zda tam nebudu za cizáka, a za druhé v kolik bude sraz (jeslti jsem přehlédl) u toho Tesca v KrPoli? Díííky... (ted vážně, každý se musí sám seznámit, jen nemít ostych) sraz začíná v 19:00h a tentokráte po osmé odjíždímě na večeři.

kazdopadne o tvym aute 320d v touringu bych se i rad neco dozvedel, je jeden z potencionalnich nastupcu meho kupecka (az cas nastane)
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem se tam nakonec i se svými drahými polovičkami dostal a bylo to fujn. Jak píšeš, bylo by gút, kdyby někdo, kdo má v tu chvíli akci "na povel", nebo i kdokoli, přišel a novýho typa začlenil, jinak člověk neví, nechce nikde někoho prudit nebo se vtírat.d.aemon píše:No ono je to s tím seznamováním takový podivný. Tahle akce mi unikla a to mě mrzí, ale posledně jsem se zastavil, nebyl tam nikdo, koho bych znal, a vypadalo to asi tak, že jsem vystoupil z auta, hloučky se po mě podívaly, a zase se bavily spolu. Nikdo nepřišel a neřekl třeba "Zdar, kterej ty seš? Co je to za káru, jak je stará, nezlobí? Zkušenosti, bla bla bla..." Člověk asi sám těžko poleze do řeči neznámejm lidem.Huska píše:jasně že budeš za cizákabrta píše:[Ahoj, jsem tu na klubu nedlouho a zatím jsem ani neměl to štěstí se zúčastnit jakékoli akce. Zítra jedu do Brna, rád bych to spojil a se svou tam dojel (jestli nebude chtít něco jinýho), tak jen otázka, zda tam nebudu za cizáka, a za druhé v kolik bude sraz (jeslti jsem přehlédl) u toho Tesca v KrPoli? Díííky... (ted vážně, každý se musí sám seznámit, jen nemít ostych) sraz začíná v 19:00h a tentokráte po osmé odjíždímě na večeři.
Já jsem při příjezdu zastavil u skupinky s Georgosem, poptal se, jestli jsem tam správně, parknul, znovu šel ke stejným lidem, představili jsme se, já jsem pak šel s kočenou obejít kárky, následně jsme se přifařili k jedné ze skupinek, představili se, oni nám......sorry, nebudu to popisovat krok po kroku, prostě i potom v hospě bylo s kým se bavit, myslím, že všichni obecně tam byli fujn, Jawak je velice bezprostřední

A tys tam taky nebylZave píše:sak mna znas ne?d.aemon píše:No jo, ze starý bandy nikdo...Jawak píše: "Staronový", nemám pravdu
Kde jsou sezóny 2002/2003, kde vzniklo mé "trhání kapot" u vozů Alfa Romeoteda kromě tebe, samozřejmě, a tys tam nebyl...
![]()