Nevím to jistě ale mám dojem že to jde do reproduktoru ze kterého jdou takové ty kvílící zvuky že máš zapnuté světla a tak.Speedy píše:Jawak snad prodaval velkej BC..
Jinak neví někdo, k čemu je tenhle konektor? Mám ho nezapojený.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Velkej BC , dotaz
-
martinmasat
-
darmon
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
ne, to si mne blbe pochopil, myslel jsem ze je jednodussi nez dodelavat pocitac do emka vymenit v emku motor. Jestli tohle jarda udelal nevim, on taky dost placal , treba o cestach z prahy do brnaM3maniac píše:
Kámo,pěkné emko jsem chtěl za rozumný prachy a kdybych ho nekoupil kvůli BC,byl bych asi kretén a to,že jsem to risknul s motorem se mi vyplatilo a ikdyby né,koupil bych celej motor i s touto variantou jsem počítal,chci ho tam jen z tohoto důvodu,netankuju na každé sračko benzince a proto bych ocenil dojezd k schellce či jiné solidní benzince ok? Nemusím ho tam mít,jo a myslím,že si ho tam dokázal sám nabastlit Jawák.
to darmon: kámo,ty má pocit,že je lepší a jednodušší dělat z 316ky 325ku? než vbastlit BC? tak to je superkdyž to zvládnul jarda v garáži tak si myslím,že zručnej mechanik levou zadní né?
PS : jo a sorry,že jsem nereagoval na vše,už mě to neba
No kéžby to tak bylo, ale není, páč ty hrozný kvílící zvuky fungujou i bez toho konektoru. Další náípady? Nemůže to být od sensoru infra na dálku? Nebo tak něco?martinmasat píše:Nevím to jistě ale mám dojem že to jde do reproduktoru ze kterého jdou takové ty kvílící zvuky že máš zapnuté světla a tak.Speedy píše:Jawak snad prodaval velkej BC..
Jinak neví někdo, k čemu je tenhle konektor? Mám ho nezapojený.
no Rene mozna hledas neco podobneho, bohuzel mam to jenom na e36 compacta, e46 a mini
- Přílohy
-
- 2277EN.pdf
- PDF EBA E36/5
- (509.95 KiB) Staženo 65 x
-
- EBA E36/5
- eba_OBC.gif (54.06 KiB) Zobrazeno 635 x
Kámo,tys to tu napsal jak by všude byla plná prdel emek za dobrý prachy.... já se po nich koukal hodně dlouho,než jsem narazil na toto.... a jestli máš pocit,že jsem měl chu? hledat pár měsíců navíc kvůli BC tak nee...a opakuju že není bez výbavy ok?darmon píše:ne, to si mne blbe pochopil, myslel jsem ze je jednodussi nez dodelavat pocitac do emka vymenit v emku motor. Jestli tohle jarda udelal nevim, on taky dost placal , treba o cestach z prahy do brnaM3maniac píše:
Kámo,pěkné emko jsem chtěl za rozumný prachy a kdybych ho nekoupil kvůli BC,byl bych asi kretén a to,že jsem to risknul s motorem se mi vyplatilo a ikdyby né,koupil bych celej motor i s touto variantou jsem počítal,chci ho tam jen z tohoto důvodu,netankuju na každé sračko benzince a proto bych ocenil dojezd k schellce či jiné solidní benzince ok? Nemusím ho tam mít,jo a myslím,že si ho tam dokázal sám nabastlit Jawák.
to darmon: kámo,ty má pocit,že je lepší a jednodušší dělat z 316ky 325ku? než vbastlit BC? tak to je superkdyž to zvládnul jarda v garáži tak si myslím,že zručnej mechanik levou zadní né?
PS : jo a sorry,že jsem nereagoval na vše,už mě to nebaale nic proti nemu. Point je ten ze je jednodussi zpravovat m3 motor, nez opravovat naky dodelavany bastly vsude mozne v elektrice a spol. A sam si to napsal "že jsem to risknul s motorem se mi vyplatilo a ikdyby né,koupil bych celej motor i s touto variantou jsem počítal" tak si to moh risknout uplne stejne s vybavenym autem. Tady se furt dela jako ze v ten moment vsichni kdyz nakupujou tak je k dispozici jen vyvoneny auto bez vybavy nebo bouracka s vybavou. A to je prece picovina
tak co te potom zajima? ja myslel, ze shanis nejake info k montazi, ze by jsi to jako tomu mechosovi treba dal nebo tak. je mi jasne ze ty to tam bastlit nebudesM3maniac píše:skautíku dík,ale já to nechám na mechošovi pokuď se rozhodnu .... já jsem na to levej
krom toho pokud existuje neco takoveho pro e36 sallon, coupe tak tam je vypsane naprosto presne vsechno co k tomu potrebujes vcetne naradi + obrazky kde co zapojit, kde co protahnout a tak. Proste EBA
ja vim, tady slo spis o to, kde ktere a jake cidla jsou. nevim co ten BC v v kompaktu presne umi, ale napr pro reneho potrebu naprosto staci BC zapojit k ridici jednotce pokud mu jde o distanc apod funkce jako spotreba a tak.Lukáš píše:compact ma jinejBCskautik píše:no Rene mozna hledas neco podobneho, bohuzel mam to jenom na e36 compacta, e46 a mini, menší jak velikosti tak fcema
proto aby ti to ukazovalo zbytek funkci jako praskle zarovky apod toho asi samo potrebujes vic
Mě zajímaly osobní zkušenosti někoho ,kdo se do toho pustil...prostě jestli je to tak úkrutně složité jak někteří psali.... Jinak to dám jedině někomu,kdo zná e36ky nazpamě?...skautik píše:tak co te potom zajima? ja myslel, ze shanis nejake info k montazi, ze by jsi to jako tomu mechosovi treba dal nebo tak. je mi jasne ze ty to tam bastlit nebudesM3maniac píše:skautíku dík,ale já to nechám na mechošovi pokuď se rozhodnu .... já jsem na to levej![]()
krom toho pokud existuje neco takoveho pro e36 sallon, coupe tak tam je vypsane naprosto presne vsechno co k tomu potrebujes vcetne naradi + obrazky kde co zapojit, kde co protahnout a tak. Proste EBA
okM3maniac píše:Mě zajímaly osobní zkušenosti někoho ,kdo se do toho pustil...prostě jestli je to tak úkrutně složité jak někteří psali.... Jinak to dám jedině někomu,kdo zná e36ky nazpamě?...skautik píše:tak co te potom zajima? ja myslel, ze shanis nejake info k montazi, ze by jsi to jako tomu mechosovi treba dal nebo tak. je mi jasne ze ty to tam bastlit nebudesM3maniac píše:skautíku dík,ale já to nechám na mechošovi pokuď se rozhodnu .... já jsem na to levej![]()
Takže jestli to dobře chápu tak je to něco šíleně složitéhoskautik píše:okM3maniac píše:Mě zajímaly osobní zkušenosti někoho ,kdo se do toho pustil...prostě jestli je to tak úkrutně složité jak někteří psali.... Jinak to dám jedině někomu,kdo zná e36ky nazpamě?...skautik píše: tak co te potom zajima? ja myslel, ze shanis nejake info k montazi, ze by jsi to jako tomu mechosovi treba dal nebo tak. je mi jasne ze ty to tam bastlit nebudes![]()
krom toho pokud existuje neco takoveho pro e36 sallon, coupe tak tam je vypsane naprosto presne vsechno co k tomu potrebujes vcetne naradi + obrazky kde co zapojit, kde co protahnout a tak. Proste EBApokud te to zajima casova kvota montaze OBC do kompakta je 3 hodiny
-
Lukáš
- Kontaktovat uživatele:
never tomu co je kvota, na vymenu oleje je kvota cca: 30 min, od předani vozu mechanikovi.........(t.j. včetně odvezeni na dilnu, danina zevdak......až po předani vozu přimacimu technikoviskautik píše:jo pokud to co jsem sem postnul je opravdu komplet instalace OBC
dyl jak 6 hodin to trvat nebude
sorry,ale myslím,že ve značkovém servisu BMW by měli tyto kvóty dodržovat né? BMW mám rád,ale ty naše servisy jsou jak bych to řek ,jen pro horních 10Lukáš píše:never tomu co je kvota, na vymenu oleje je kvota cca: 30 min, od předani vozu mechanikovi.........(t.j. včetně odvezeni na dilnu, danina zevdak......až po předani vozu přimacimu technikoviskautik píše:jo pokud to co jsem sem postnul je opravdu komplet instalace OBC
dyl jak 6 hodin to trvat nebude)
Další zkušenost známej rozbil pětku dal to do BMW oprava 700k,výsledek? zbastlený v malý dílně a hrůza se podívat.Takže Pojíš?ovna platí 700k do BMW ,BMW svépomoci opraví za 400k zbytek vejvar a mistr si kupuje nemovitosti za milióny
-
stealth
- Klubové ID: 4
- Kontaktovat uživatele:
Bodejt, 30 min. je odpovidajici cistej cas na vymenu oleje, kterej je fakturovatelnej zakaznikovi. Ostatni prostoje, prodlevy v komunikaci mezi mechosema, hledani filtru v regalu apod. uz nejsou fakturovatelny, to uz je vnitrni otazka organizace servisu, nakladove neprenositelna na zakaznika.Lukáš píše: never tomu co je kvota, na vymenu oleje je kvota cca: 30 min, od předani vozu mechanikovi.........(t.j. včetně odvezeni na dilnu, danina zevdak......až po předani vozu přimacimu technikovi)
-
darmon
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
aleje to bez vybavy, jinak bys neresil co resisM3maniac píše:
Kámo,tys to tu napsal jak by všude byla plná prdel emek za dobrý prachy.... já se po nich koukal hodně dlouho,než jsem narazil na toto.... a jestli máš pocit,že jsem měl chu? hledat pár měsíců navíc kvůli BC tak nee...a opakuju že není bez výbavy ok?