Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Velkej BC , dotaz

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
martinmasat

#41 Příspěvek od martinmasat »

Speedy píše:Jawak snad prodaval velkej BC..

Jinak neví někdo, k čemu je tenhle konektor? Mám ho nezapojený.
Nevím to jistě ale mám dojem že to jde do reproduktoru ze kterého jdou takové ty kvílící zvuky že máš zapnuté světla a tak.
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od darmon »

M3maniac píše:
Kámo,pěkné emko jsem chtěl za rozumný prachy a kdybych ho nekoupil kvůli BC,byl bych asi kretén a to,že jsem to risknul s motorem se mi vyplatilo a ikdyby né,koupil bych celej motor i s touto variantou jsem počítal,chci ho tam jen z tohoto důvodu,netankuju na každé sračko benzince a proto bych ocenil dojezd k schellce či jiné solidní benzince ok? Nemusím ho tam mít,jo a myslím,že si ho tam dokázal sám nabastlit Jawák.

to darmon: kámo,ty má pocit,že je lepší a jednodušší dělat z 316ky 325ku? než vbastlit BC? tak to je super :D když to zvládnul jarda v garáži tak si myslím,že zručnej mechanik levou zadní né?

PS : jo a sorry,že jsem nereagoval na vše,už mě to neba :D
ne, to si mne blbe pochopil, myslel jsem ze je jednodussi nez dodelavat pocitac do emka vymenit v emku motor. Jestli tohle jarda udelal nevim, on taky dost placal , treba o cestach z prahy do brna :) ale nic proti nemu. Point je ten ze je jednodussi zpravovat m3 motor, nez opravovat naky dodelavany bastly vsude mozne v elektrice a spol. A sam si to napsal "že jsem to risknul s motorem se mi vyplatilo a ikdyby né,koupil bych celej motor i s touto variantou jsem počítal" tak si to moh risknout uplne stejne s vybavenym autem. Tady se furt dela jako ze v ten moment vsichni kdyz nakupujou tak je k dispozici jen vyvoneny auto bez vybavy nebo bouracka s vybavou. A to je prece picovina
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#43 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

martinmasat píše:
Speedy píše:Jawak snad prodaval velkej BC..

Jinak neví někdo, k čemu je tenhle konektor? Mám ho nezapojený.
Nevím to jistě ale mám dojem že to jde do reproduktoru ze kterého jdou takové ty kvílící zvuky že máš zapnuté světla a tak.
No kéžby to tak bylo, ale není, páč ty hrozný kvílící zvuky fungujou i bez toho konektoru. Další náípady? Nemůže to být od sensoru infra na dálku? Nebo tak něco?
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#44 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Taky souhlasím s LOPOLEM. Takže jak tam namontuju to BC a TEMPOMAT? :lol:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#45 Příspěvek od skautik Čestný člen »

no Rene mozna hledas neco podobneho, bohuzel mam to jenom na e36 compacta, e46 a mini
Přílohy
2277EN.pdf
PDF EBA E36/5
(509.95 KiB) Staženo 66 x
EBA E36/5
EBA E36/5
eba_OBC.gif (54.06 KiB) Zobrazeno 655 x
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Lukáš »

skautik píše:no Rene mozna hledas neco podobneho, bohuzel mam to jenom na e36 compacta, e46 a mini
compact ma jinejBC :-(, menší jak velikosti tak fcema
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#47 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

darmon píše:
M3maniac píše:
Kámo,pěkné emko jsem chtěl za rozumný prachy a kdybych ho nekoupil kvůli BC,byl bych asi kretén a to,že jsem to risknul s motorem se mi vyplatilo a ikdyby né,koupil bych celej motor i s touto variantou jsem počítal,chci ho tam jen z tohoto důvodu,netankuju na každé sračko benzince a proto bych ocenil dojezd k schellce či jiné solidní benzince ok? Nemusím ho tam mít,jo a myslím,že si ho tam dokázal sám nabastlit Jawák.

to darmon: kámo,ty má pocit,že je lepší a jednodušší dělat z 316ky 325ku? než vbastlit BC? tak to je super :D když to zvládnul jarda v garáži tak si myslím,že zručnej mechanik levou zadní né?

PS : jo a sorry,že jsem nereagoval na vše,už mě to neba :D
ne, to si mne blbe pochopil, myslel jsem ze je jednodussi nez dodelavat pocitac do emka vymenit v emku motor. Jestli tohle jarda udelal nevim, on taky dost placal , treba o cestach z prahy do brna :) ale nic proti nemu. Point je ten ze je jednodussi zpravovat m3 motor, nez opravovat naky dodelavany bastly vsude mozne v elektrice a spol. A sam si to napsal "že jsem to risknul s motorem se mi vyplatilo a ikdyby né,koupil bych celej motor i s touto variantou jsem počítal" tak si to moh risknout uplne stejne s vybavenym autem. Tady se furt dela jako ze v ten moment vsichni kdyz nakupujou tak je k dispozici jen vyvoneny auto bez vybavy nebo bouracka s vybavou. A to je prece picovina
Kámo,tys to tu napsal jak by všude byla plná prdel emek za dobrý prachy.... já se po nich koukal hodně dlouho,než jsem narazil na toto.... a jestli máš pocit,že jsem měl chu? hledat pár měsíců navíc kvůli BC tak nee...a opakuju že není bez výbavy ok?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#48 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

skautíku dík,ale já to nechám na mechošovi pokuď se rozhodnu .... já jsem na to levej :D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#49 Příspěvek od skautik Čestný člen »

M3maniac píše:skautíku dík,ale já to nechám na mechošovi pokuď se rozhodnu .... já jsem na to levej :D
tak co te potom zajima? ja myslel, ze shanis nejake info k montazi, ze by jsi to jako tomu mechosovi treba dal nebo tak. je mi jasne ze ty to tam bastlit nebudes :)

krom toho pokud existuje neco takoveho pro e36 sallon, coupe tak tam je vypsane naprosto presne vsechno co k tomu potrebujes vcetne naradi + obrazky kde co zapojit, kde co protahnout a tak. Proste EBA
skautik Čestný člen
Čestný člen

#50 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Lukáš píše:
skautik píše:no Rene mozna hledas neco podobneho, bohuzel mam to jenom na e36 compacta, e46 a mini
compact ma jinejBC :-(, menší jak velikosti tak fcema
ja vim, tady slo spis o to, kde ktere a jake cidla jsou. nevim co ten BC v v kompaktu presne umi, ale napr pro reneho potrebu naprosto staci BC zapojit k ridici jednotce pokud mu jde o distanc apod funkce jako spotreba a tak.
proto aby ti to ukazovalo zbytek funkci jako praskle zarovky apod toho asi samo potrebujes vic :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#51 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

skautik píše:
M3maniac píše:skautíku dík,ale já to nechám na mechošovi pokuď se rozhodnu .... já jsem na to levej :D
tak co te potom zajima? ja myslel, ze shanis nejake info k montazi, ze by jsi to jako tomu mechosovi treba dal nebo tak. je mi jasne ze ty to tam bastlit nebudes :)

krom toho pokud existuje neco takoveho pro e36 sallon, coupe tak tam je vypsane naprosto presne vsechno co k tomu potrebujes vcetne naradi + obrazky kde co zapojit, kde co protahnout a tak. Proste EBA
Mě zajímaly osobní zkušenosti někoho ,kdo se do toho pustil...prostě jestli je to tak úkrutně složité jak někteří psali.... Jinak to dám jedině někomu,kdo zná e36ky nazpamě?... :D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#52 Příspěvek od skautik Čestný člen »

M3maniac píše:
skautik píše:

Mě zajímaly osobní zkušenosti někoho ,kdo se do toho pustil...prostě jestli je to tak úkrutně složité jak někteří psali.... Jinak to dám jedině někomu,kdo zná e36ky nazpamě?... :D
ok :) pokud te to zajima casova kvota montaze OBC do kompakta je 3 hodiny :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#53 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

LOPOLO píše:
stealth píše:LOPOLO & Rene: doufam, ze se v Lanove kvuli velkymu kompjutru nepoperete :lol:
mozna tak zase napereme :-) .. ze jo Rene? :-) ... uvidime se tam?
Kuwa jasně že se napereme !!! :D jak :bomb: :mrgreen:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#54 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

skautik píše:
M3maniac píše:
skautik píše: tak co te potom zajima? ja myslel, ze shanis nejake info k montazi, ze by jsi to jako tomu mechosovi treba dal nebo tak. je mi jasne ze ty to tam bastlit nebudes :)

ok :) pokud te to zajima casova kvota montaze OBC do kompakta je 3 hodiny :)
Takže jestli to dobře chápu tak je to něco šíleně složitého :mrgreen: ikdyby to trvalo do emka o 2h víc.... tak je to pohoda! teď ho už jen sehnat...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#55 Příspěvek od skautik Čestný člen »

jo pokud to co jsem sem postnul je opravdu komplet instalace OBC

dyl jak 6 hodin to trvat nebude :)
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Lukáš »

skautik píše:jo pokud to co jsem sem postnul je opravdu komplet instalace OBC

never tomu co je kvota, na vymenu oleje je kvota cca: 30 min, od předani vozu mechanikovi.........(t.j. včetně odvezeni na dilnu, danina zevdak......až po předani vozu přimacimu technikovi :-) )
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#57 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lukáš píše:
skautik píše:jo pokud to co jsem sem postnul je opravdu komplet instalace OBC

never tomu co je kvota, na vymenu oleje je kvota cca: 30 min, od předani vozu mechanikovi.........(t.j. včetně odvezeni na dilnu, danina zevdak......až po předani vozu přimacimu technikovi :-) )
sorry,ale myslím,že ve značkovém servisu BMW by měli tyto kvóty dodržovat né? BMW mám rád,ale ty naše servisy jsou jak bych to řek ,jen pro horních 10 :? prostě tam berou lidi řádně na hůl,prostě jednaj s lidma co maj starší káru jako s póvlem a s lidma co si koupí novou sedmu a zdaleka k ní nemaj takovej vztah jak v rukavičkách,chápu je to jen obchod a proto ho navštěvuji jen zřídka :D jako nedávno kámoš rozbil e39ku ,škoda tak 80-100k max. plně pojízdné na lak 4díly a to jen oděrky,výsledek? 350k !!! tomu říkám byznys 8O

Další zkušenost známej rozbil pětku dal to do BMW oprava 700k,výsledek? zbastlený v malý dílně a hrůza se podívat.Takže Pojíš?ovna platí 700k do BMW ,BMW svépomoci opraví za 400k zbytek vejvar a mistr si kupuje nemovitosti za milióny :)
stealth
Klubové ID: 4
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od stealth »

Lukáš píše: never tomu co je kvota, na vymenu oleje je kvota cca: 30 min, od předani vozu mechanikovi.........(t.j. včetně odvezeni na dilnu, danina zevdak......až po předani vozu přimacimu technikovi :-) )
Bodejt, 30 min. je odpovidajici cistej cas na vymenu oleje, kterej je fakturovatelnej zakaznikovi. Ostatni prostoje, prodlevy v komunikaci mezi mechosema, hledani filtru v regalu apod. uz nejsou fakturovatelny, to uz je vnitrni otazka organizace servisu, nakladove neprenositelna na zakaznika.
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od darmon »

M3maniac píše:
Kámo,tys to tu napsal jak by všude byla plná prdel emek za dobrý prachy.... já se po nich koukal hodně dlouho,než jsem narazil na toto.... a jestli máš pocit,že jsem měl chu? hledat pár měsíců navíc kvůli BC tak nee...a opakuju že není bez výbavy ok?
aleje to bez vybavy, jinak bys neresil co resis ;)
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#60 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Takže jestli jsem pochopil skautika, tak v EBA je komplet návod, jak na to? Taky bych chtěl pořešit jenom spotřebu, ostatní pikačoviny kontroluju ručně a nehodlám to měnit. Není nad vlastní bulvy 8O Takže jdu to shánět, abych mohl začít bbastlit dát echo :-)
Odpovědět