hurvajs77 píše:Filozof píše:...Reklamuji a pak koupím jinou.
Tohle je poměrně hloupé, ne? Takže říkáš, že je lepší koupit shit a raději ho reklamovat, než si koupit kvalitní věc a nemuset podstupovat reklamaci? To je prostě čecháčství, hlavně kvantita, použiji vyreklamuji. Přeci nebudu platit ty bolševický svině, že to umí udělat...

Hurvajsi jsi padlej na hlavu nebo co. Furt se tady navážíš do lidí nechápu tvuj postoj.
Točíš velké prachy a kdo řeší spotřebu nebo něco jiného posíláš lidi do prde.le.
Se prober trochu odstěhuj se do švajcu a tam snad budeš spokojenej, tady prostě lidi řeší prachy ...ikdyž mají barák za 10mega a auto za 2mega furt budou řešit peníze tak to pochop a nehraj si na pána světa a ostatní že jsou povl. Nevim na co si tady hraješ.
Alespon tak mi přijde tvoje chování tady na bmwklubu.
Já mám Vartu Silver 4tou zimu a auto jezdí perfektně tak nevim proč jsou najednou tak lidi nespokojení. Pokud se kvalita tak rapidně zhoršila tak je to divný přece by firma brzy skončila, když by prodávala nějakej shit kterej za měsíc letí do koše a lidi by rozhořčeně roznesli firmu na kopytech....
Dej na doporučení ostatních Bosch nebo co doporučuje Atimen bude jistě lepší volba.
Já se k tomu nebudu dál více vyjadřovat.