Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
sparovani,nebo nefunkcni DO u E34?
Chlapi udělám to přesně podle návodu který je tady uveden ve wordu. Dioda mi na konci blikne pomalu ale více než 3x....cca 5-8x, auto se ale nezamkne a neotevře. Vyzkoušel jsem to už tak 10x a pořád nic. Měnil jsem baterii v klíči protože jsem myslel že je slabá, auto se někdy na dálku zavřelo někdy otevřelo, tak jsem to chtěl napravit, kor v těchto vedrech je fajn přijít k autu co má dole už okna.....
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Přečti si ještě jednou ten můj příspěvek a můj Wordovský dokument. Tam v bodě 3 píšu :DDT píše:Ještě doplním, jedná se o E39.....pokusil jsem se to nastavit znovu a znovu. a další poznatek je že vlevo dole jak je táhlo na otvírání kapoty tak během toho spárování se ozve cvaknutí, jako by pojistka?! neporadí někdo?
Tlačítko 1 (otevírání) zmačknout a držet. Tlačítko 2 (zavírání) 3x krátce stlačit v průběhu 10 vteřin, tlačítko 1 stále držet stlačené.
Tlačítko 1 je šipka_otevírání, tlačítko 2 je Lock_zavírání a tlačítko 3_auto je na otevírání kufru a ty si pleteš to 2 a 3. Takže místo tlačítka otevíraní mačkáš kufr a to je to cvaknutí. Máš tu gumu opotřebovanou, takže už ty symboly nevidíš.
Na novém klíči to vypadá takto :
Shora - klíčová planžeta - 1=šipka_otevři - 2=Lock_zavři - 3=auto_kufr

Na starším klíči (=Tvůj případ) to vypadá takto :
Klíčová planžeta - 1=zavři(Lock) - 2_šipka=otevři - 3_auto=kufr

Nejstarší klíč - protože E34 má jen dvě tlačítka, tak napřed musíš zmáčkout ještě tlačítko na zpětném zrcátku. Potom tlačítko 1 (otevírání=hranaté) zmačknout a držet. Tlačítko 2 (zavírání=kulaté) 3x krátce stlačit v průběhu 10 vteřin, tlačítko 1 stále držet stlačené. Ten klíč to vypadá takto:

Zdroj : http://key4car.cz/menu/klice-a-dalkove-ovladani/bmw
Pokud bude něco nejasné - napiš.
starML píše:Tlačítko 1 (otevírání) zmačknout a držet. Tlačítko 2 (zavírání) 3x krátce stlačit v průběhu 10 vteřin, tlačítko 1 stále držet stlačené.
Ach vyřešeno, bylo to jen tím že jsem tlačítko 1 pustil.
tady je to dobře vidět.
http://www.youtube.com/watch?v=O-TI1jc_nbA
Díky moc, vyřešil jsem to skoro doslovně za pět dvanáct

-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsi si jistý, že zrcátko je původní, tak to zkus jako na tom videu. Zapnout zapalování na 5 sec, vypnout, vytáhnout a dej ten klíč blízko zrcátka (ne pod volant) a mačkej dle návodu. Pokud se to nepovede, tak třeba je to zrcátko vyměněné tak, aby tam něco bylo. Snad se nějaký "34" vymňoukne, jak to má fungovat. To takhle přečíst návod ? Já je sice taky čtu až naposled, ale za Tebe to číst nemůžu. To se mi potom všechno plete, jako minule ..., když jsem couval s Progressem k Sojuzu.

Tak nový poznatek. Po spárování a ozkoušení že vše funguje, ráno přijdu a prd. Prostě je to zase rozpárované.Nestalo se to někomu?
Napadá mně někde zkrat na kostru. Protože obdobný problém mám s čidlem teploty. Ráno nastoupím do auta a ukazuje -40, po chvíli se zkalibruje, ale jak jedu tak se během jízdy ozve gong a zas je tam -40. Takže mně napadá že se to někde zkratuje.
Nějaký tip?
Napadá mně někde zkrat na kostru. Protože obdobný problém mám s čidlem teploty. Ráno nastoupím do auta a ukazuje -40, po chvíli se zkalibruje, ale jak jedu tak se během jízdy ozve gong a zas je tam -40. Takže mně napadá že se to někde zkratuje.
Nějaký tip?
Jelikož to chvíli funguje (asi tak 10 minut po spárování) a po té je to zas rozladěné. Tak jsem se pokusil podívat na kabeláž v kufru a nedokážu říci jestli dva červeně označené konektory někam patří nebo tak mají být. Neporadí mi nějaký majitel touringu?
http://img200.imageshack.us/img200/9167/11072010023.jpg
Omlouvam se za kvalitu fotky.
http://img200.imageshack.us/img200/9167/11072010023.jpg
Omlouvam se za kvalitu fotky.
fakt nikdo neví jestli to tam má takhle volně být nebo ne? nenašel jsem nic kam by to pasovalo. spárovat na furt dálkové se mi nepodařilo, svítí kontrolka zadních světel (obě) - i přesto že obě světla svítí, i ty na osvit značky no a čidlo teploty se neustále samo resetuje. tak si myslím oprávněně to šacuji na elektriku.
tak díky za rady
tak díky za rady
Flaška odložena
ne vážně, prijdu k autu zamknu odemknu klickem, sednu dovnitr zavru se, strcim do spinacky klic na kontrolky pred startem, nestartuju na cca 3 vteriny, vyndam ven a zmacknu a drzim tlacitko se sipkou, behem 3 vterin zmacknu 3x kratce modre tlacitko BMW a porad drzim tlacitko se sipkou....a nic ...