Pavel píše:eric píše:Pavel píše:ikdyž si někdy řeknu že pár koníku by se hodilo,to nepopírám....je pravda že v poslední době mě příjde že se tu preferují jen motory V8 a ostatní jak kdyby stály za howno...
Tak jen tak pro ujasněnou,motory V8 v e39 jsou top motory,o tom snad nehodláš diskutovat.Jinak jsem si nevšiml,že by se tady nějak shazovalo vše mimo tuto motorizaci,spíš lidi,který V8 nemají mají asi tendenci shazovat majitelé těchto motorizací,protože si myslí,že to jsou jen namyšlenci,což není pravda!Spíš bych řekl,že ti,co si to koupí ví,co chtěj a to je celý.Samo,že jsou i vyjímky,ale ty jsou všude!
já nemám tendece nikoho shazovat a ani to dělat nebudu...ale ty jseš na větvi s někoho kdo napíše že TDs super jede a já neví co všechino...holt někomu aby ukojil svoje EGO stačí TDs někomu holt V8 motor... mě třeba tds maximálně vyhovuje...a pokud budu zvažovat druhé auto tak bych klidně zase skočil do Tds ale pokud budu chtít jinou motorizaci tak bud 3.0d a nebo 3.0i ... pro mě osobně je třeba V8 absultně zbytečnej motor... je to jen můj názor ..neber si to nějak špatně... 100 lidí - 100 chutí..
Jasný,proti gustu žádnej dišputát,to je v pohodě,každej nepotřebuje lítat 300-ta z místa