Kail píše:Tak k této diskuzi už vážně nemám co napsat.Trošku mně mrzí že se tu poslední dobou každá debata zvrhne v urážení,nadávání a posměchy,jinej názor je samozřejmně nepřípustnej.Je to tady už jak na nějakym tuningforu...
Proboha,co meleš nesmysly,tak snad neumíš číst nebo co???Už asi tak po 52 píšu,že se nikomu nesměju a ani jsem si nevšiml,že by to tady někdo udělal,co jseš furt tak ukřivděnej??Myslím,že se tady v klidu vyjádřil každý vesměs spokojený majitel TDS a jediná "trochu" nadávka byla snad akorát to,že každý,kdo točí TDS do omezovače je hovado,protože v těhle otáčkách již tento motor nemá žádný tah,tech. údaje mluví snad jasně,podívej se,kde máš vrchol kroutícího momentu a navíc pro tvůj klid to napsal člověk,který je taky majitelem TDS,takže v tomhle směru není na místě výtka o nezkušenosti s tímto motorem,já se akorát s tímto názorem ztotožňuji.Ale nemůžeš čekat,že ze mně vyleze,že motor TDS je suprovej,mám na to svůj názor,za kterým si stojím,tak jako ty za tím svým.Vono hold přeci jenom asi když řeknu,že jsem se svým V8 max. spokojenej,tak mi to bude věřit o trochu víc lidí než tobě s tvým TDS,tak to prostě je.A oprosti se prosímtě od "třídního"rozdělování,nikdo se tady nepovyšuje,ale nemůžeš míchat hrušky s jabkama,tak proč to bereš tak osobně???Nechápu,to tu pak člověk nemůže jenom něco normálně napsat bez toho,aniž by ho za o někdo soudil a často špatně.Buď v klidů,neoukej tak rudě