Co uznáváš ty je mi jedno. Mé auto sklízí jen chválu takže nevím co furt meleš o nevkusnejch laminátech nebo co. Samozdřejmě uznavám že jsem mladý a auto do divadla nepotřebuju. Když už tak si pujčim Volvo od máti. A ten snížený podvozek jsem vážně včera neobědnával. Abych to uzavřel...prostě se mi ta čirá optika líbí a zatím mi jí nikdo nekritizoval(krom BMWklubMaslista píše:No jasně že pořád a kolikrát ještě víc....Andre píše:Takhle vtipnej seš pořád?Maslista píše: čemu nerozumíšprostě je to hnus a vrchol nevkusu... a zajímalo by mně kdo se tu kasal tím že je tuner...
Ty kundibáde
prolistuj si nějaký německý tuningový časopis
a pak mluv.
Ty o tuningu víš hovno
a snížené pružiny už mám obědnané.
Ale nejsem ocas
abych si je namontoval na zimu že!
Takže až budeš příště potit nějaké pičoviny tak si nejdříve zjisti všechny informace!
A ta barva tvého auta je na vážně na grc!
![]()
Ale proti gust....
![]()
sis je včera stihl objednat..?. děláš mi radost Andro konečně tomu dáš co potřebuje... teď už bude vypadat jak má a díky těm krásnejm plastům bude lítat jako vítr..
proč si myslíš že o tuningu nic nevím... vím o něm tolik kolik potřebuji vědět a když se koukám na ten tvůj skvost jsem moc rád, že tomu ani víc nerozumím... na autě uznávám pouze funkční úpravy a styling jen co se kol a decentního předního spojleru týče a snížením auta bych vždy začínal..ale je fakt, že je před zimou to bys byl ocas
.... jinak jak už tady kdosi napsal kolik lidí tolik chutí a věř nebo ne moje vozítko mi chválí hodně lidí a to právě za jeho originalitu a nezaměnitelnou identitu.. bez lamino zbytečností, holt elegantní vůz... kterých moc nejezdí
![]()
ps: někdo rád tepláky a někdo elegantní oblek...někdo rád na kolotoč a někdo radši do divadla .... vymodeluj si svoje auto k obrazu svému a? všichni z tvého okolí vědi více o tvé duši:D citát z AUTOCARU 10/2003