Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

přední a zadní světla na E36

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
Andre

#41 Příspěvek od Andre »

Maslista píše:
Andre píše:
Maslista píše: čemu nerozumíš :?: prostě je to hnus a vrchol nevkusu... a zajímalo by mně kdo se tu kasal tím že je tuner... 8O
Takhle vtipnej seš pořád? :lol: Ty kundibáde :lol: prolistuj si nějaký německý tuningový časopis 8O a pak mluv. :roll: Ty o tuningu víš hovno :lol: a snížené pružiny už mám obědnané. :idea: Ale nejsem ocas 8O abych si je namontoval na zimu že! :!: Takže až budeš příště potit nějaké pičoviny tak si nejdříve zjisti všechny informace! :roll: A ta barva tvého auta je na vážně na grc! :lol: :lol: Ale proti gust.... :roll:
No jasně že pořád a kolikrát ještě víc.... :lol:
sis je včera stihl objednat..?. děláš mi radost Andro konečně tomu dáš co potřebuje... teď už bude vypadat jak má a díky těm krásnejm plastům bude lítat jako vítr..
proč si myslíš že o tuningu nic nevím... vím o něm tolik kolik potřebuji vědět a když se koukám na ten tvůj skvost jsem moc rád, že tomu ani víc nerozumím :lol: ... na autě uznávám pouze funkční úpravy a styling jen co se kol a decentního předního spojleru týče a snížením auta bych vždy začínal..ale je fakt, že je před zimou to bys byl ocas :lol: .... jinak jak už tady kdosi napsal kolik lidí tolik chutí a věř nebo ne moje vozítko mi chválí hodně lidí a to právě za jeho originalitu a nezaměnitelnou identitu.. bez lamino zbytečností, holt elegantní vůz... kterých moc nejezdí 8)

ps: někdo rád tepláky a někdo elegantní oblek...někdo rád na kolotoč a někdo radši do divadla .... vymodeluj si svoje auto k obrazu svému a? všichni z tvého okolí vědi více o tvé duši:D citát z AUTOCARU 10/2003
Co uznáváš ty je mi jedno. Mé auto sklízí jen chválu takže nevím co furt meleš o nevkusnejch laminátech nebo co. Samozdřejmě uznavám že jsem mladý a auto do divadla nepotřebuju. Když už tak si pujčim Volvo od máti. A ten snížený podvozek jsem vážně včera neobědnával. Abych to uzavřel...prostě se mi ta čirá optika líbí a zatím mi jí nikdo nekritizoval(krom BMWklub :lol: ) Takže pokud má někdo nějaký problém tak at si ho nechá pro sebe...Mě se zase třeba vůbec nelíbí tvá barva auta, ale je mi to jedno protože v něm jezdíš ty....
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od darmon »

Andre píše:Za prvé to není nálepka a za 2. už to tam bylo když jsem to koupil. Dej si tam co chceš ale podle mě tohle není tuning. Každý má jiný vkus ale kopírovat všechno z modelu M3 je trošku ubohé. Chce to nějaký nápad jak to auto odlišit...
ano, uplne nejlepsi je auto designove totalne dokurvit, domrdat mu jizdni vlastnosti jak to jen jde a pak to je teprv spravnej tuning 8)
Maslista

#43 Příspěvek od Maslista »

[/quote]ano, uplne nejlepsi je auto designove totalne dokurvit, domrdat mu jizdni vlastnosti jak to jen jde a pak to je teprv spravnej tuning 8)[/quote]

ámen :lol:
Andre

#44 Příspěvek od Andre »

darmon píše:
Andre píše:Za prvé to není nálepka a za 2. už to tam bylo když jsem to koupil. Dej si tam co chceš ale podle mě tohle není tuning. Každý má jiný vkus ale kopírovat všechno z modelu M3 je trošku ubohé. Chce to nějaký nápad jak to auto odlišit...
ano, uplne nejlepsi je auto designove totalne dokurvit, domrdat mu jizdni vlastnosti jak to jen jde a pak to je teprv spravnej tuning 8)
Tedka mluvíš o svém autě nebo co? 8O
darmon
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od darmon »

Andre píše:
darmon píše:
ted mluvim o uplne libovolnem tuningovem aute cca 99,5% majitelu tuningovych aut. Protoze to naprosto presne sedne.
Andre

#46 Příspěvek od Andre »

darmon píše:
Andre píše:
darmon píše:ano, uplne nejlepsi je auto designove totalne dokurvit, domrdat mu jizdni vlastnosti jak to jen jde a pak to je teprv spravnej tuning 8)
ted mluvim o uplne libovolnem tuningovem aute cca 99,5% majitelu tuningovych aut. Protoze to naprosto presne sedne.
Už jsi někdy v takovém autě jel? Přijed nekdy do Ostravy a vezmu tě na sraz at se vnějakém takovém domrdaném autě projedeš...Uvidíme co budeš říkat potom!
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od RuDoSh »

Andre píše: Přijed nekdy do Ostravy a vezmu tě na sraz at se vnějakém takovém domrdaném autě projedeš...Uvidíme co budeš říkat potom!

to bych si taky velmi rad poslechnul... :lol:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od darmon »

Andre píše:
darmon píše:
Andre píše: Tedka mluvíš o svém autě nebo co? 8O
Už jsi někdy v takovém autě jel? Přijed nekdy do Ostravy a vezmu tě na sraz at se vnějakém takovém domrdaném autě projedeš...Uvidíme co budeš říkat potom!
nemusim jezdit do ostravy abych si overil to co uz dvanact let vim. A vzhledem k tomu ze po ruznych forech ctu nehmlich ty samy informace celejch dvanact let o tom co zpusobuje ruznou tvrdost a odskakovani a kdesicosi, ostatne i zde v bmwklubu toho je plno a dokonce i od lidi u kterejch si myslim ze uz ledacos stacili pochytit. Tak se tomu musim smat. :lol:
Andre

#49 Příspěvek od Andre »

darmon píše:
Andre píše:
darmon píše:ted mluvim o uplne libovolnem tuningovem aute cca 99,5% majitelu tuningovych aut. Protoze to naprosto presne sedne.
nemusim jezdit do ostravy abych si overil to co uz dvanact let vim. A vzhledem k tomu ze po ruznych forech ctu nehmlich ty samy informace celejch dvanact let o tom co zpusobuje ruznou tvrdost a odskakovani a kdesicosi, ostatne i zde v bmwklubu toho je plno a dokonce i od lidi u kterejch si myslim ze uz ledacos stacili pochytit. Tak se tomu musim smat. :lol:
Hmm dobrý :roll:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od darmon »

ale proti gustu zadnej disputat, kdyz nekoho bavi mit vzhled auta odpovidajici prodejci puncochac z trznice tak je to ciste jeho vec.
Andre

#51 Příspěvek od Andre »

darmon píše:ale proti gustu zadnej disputat, kdyz nekoho bavi mit vzhled auta odpovidajici prodejci puncochac z trznice tak je to ciste jeho vec.
Větší krávovinu jsem ještě neslyšel to se ti vážně povedlo :wink:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od darmon »

Andre píše:
darmon píše:ale proti gustu zadnej disputat, kdyz nekoho bavi mit vzhled auta odpovidajici prodejci puncochac z trznice tak je to ciste jeho vec.
Větší krávovinu jsem ještě neslyšel to se ti vážně povedlo :wink:
az budes nekdy v praze, stav se u holesovicky trznice, uvidis tam kvanta e34ek, e36ek a podobnejch starejch pastik ovesenejch vsim moznym sajrajtem, pokudmozno s co nejvetsima kolama, proste neco takovyho jako mas na obrazku. Takova asociace te potom napadne taky hned.
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#53 Příspěvek od JFK Čestný člen »

darmon píše:
Andre píše:
darmon píše:ano, uplne nejlepsi je auto designove totalne dokurvit, domrdat mu jizdni vlastnosti jak to jen jde a pak to je teprv spravnej tuning 8)
drž hubu jo? :lol: stejně to o tobě tady všichni vědí jak miluješ upravený auta, tak doufám že ti to nikdo nezbaštil :lol: :lol:
pepa83

#54 Příspěvek od pepa83 »

tak tady sou moje světla, sem zvědavej na tu kritiku Obrázek a ještě Obrázek to sem zvědavej jestli to půjde..
coupe328
Klubové ID: 94
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od coupe328 »

FK black krystal...
Přílohy
blackkrystal.jpg
blackkrystal.jpg (60.65 KiB) Zobrazeno 2901 x
Pavel
Klubové ID: 56

#56 Příspěvek od Pavel »

pepa83 píše:tak tady sou moje světla, sem zvědavej na tu kritiku Obrázek a ještě Obrázek to sem zvědavej jestli to půjde..

Světla mě moc neberou ale to křídlo se mě hodně líbí :wink:
papyk
Klubové ID: 1181

#57 Příspěvek od papyk »

Světla pěkný, a hlavně jdou k té barvě auta :wink:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od darmon »

JFK píše: drž hubu jo? :lol: stejně to o tobě tady všichni vědí jak miluješ upravený auta, tak doufám že ti to nikdo nezbaštil :lol: :lol:
Takhle vtipnej seš pořád? Ty kundibáde prolistuj si nějaký německý tuningový časopis a pak mluv. Ty o tuningu víš hovno :lol: :lol: :lol: :lol:
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od patras Čestný člen »

darmon píše:
JFK píše: drž hubu jo? :lol: stejně to o tobě tady všichni vědí jak miluješ upravený auta, tak doufám že ti to nikdo nezbaštil :lol: :lol:
Takhle vtipnej seš pořád? Ty kundibáde prolistuj si nějaký německý tuningový časopis a pak mluv. Ty o tuningu víš hovno :lol: :lol: :lol: :lol:
trochu OT ale alespon se BAVIM :D :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Andre

#60 Příspěvek od Andre »

darmon píše:
Vymysli si svoje hlášky ty mamrde! :x
Odpovědět