Co uznáváš ty je mi jedno. Mé auto sklízí jen chválu takže nevím co furt meleš o nevkusnejch laminátech nebo co. Samozdřejmě uznavám že jsem mladý a auto do divadla nepotřebuju. Když už tak si pujčim Volvo od máti. A ten snížený podvozek jsem vážně včera neobědnával. Abych to uzavřel...prostě se mi ta čirá optika líbí a zatím mi jí nikdo nekritizoval(krom BMWklubMaslista píše:No jasně že pořád a kolikrát ještě víc....Andre píše:Takhle vtipnej seš pořád?Maslista píše: čemu nerozumíšprostě je to hnus a vrchol nevkusu... a zajímalo by mně kdo se tu kasal tím že je tuner...
Ty kundibáde
prolistuj si nějaký německý tuningový časopis
a pak mluv.
Ty o tuningu víš hovno
a snížené pružiny už mám obědnané.
Ale nejsem ocas
abych si je namontoval na zimu že!
Takže až budeš příště potit nějaké pičoviny tak si nejdříve zjisti všechny informace!
A ta barva tvého auta je na vážně na grc!
![]()
Ale proti gust....
![]()
sis je včera stihl objednat..?. děláš mi radost Andro konečně tomu dáš co potřebuje... teď už bude vypadat jak má a díky těm krásnejm plastům bude lítat jako vítr..
proč si myslíš že o tuningu nic nevím... vím o něm tolik kolik potřebuji vědět a když se koukám na ten tvůj skvost jsem moc rád, že tomu ani víc nerozumím... na autě uznávám pouze funkční úpravy a styling jen co se kol a decentního předního spojleru týče a snížením auta bych vždy začínal..ale je fakt, že je před zimou to bys byl ocas
.... jinak jak už tady kdosi napsal kolik lidí tolik chutí a věř nebo ne moje vozítko mi chválí hodně lidí a to právě za jeho originalitu a nezaměnitelnou identitu.. bez lamino zbytečností, holt elegantní vůz... kterých moc nejezdí
![]()
ps: někdo rád tepláky a někdo elegantní oblek...někdo rád na kolotoč a někdo radši do divadla .... vymodeluj si svoje auto k obrazu svému a? všichni z tvého okolí vědi více o tvé duši:D citát z AUTOCARU 10/2003
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
přední a zadní světla na E36
-
darmon
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
ano, uplne nejlepsi je auto designove totalne dokurvit, domrdat mu jizdni vlastnosti jak to jen jde a pak to je teprv spravnej tuningAndre píše:Za prvé to není nálepka a za 2. už to tam bylo když jsem to koupil. Dej si tam co chceš ale podle mě tohle není tuning. Každý má jiný vkus ale kopírovat všechno z modelu M3 je trošku ubohé. Chce to nějaký nápad jak to auto odlišit...
Tedka mluvíš o svém autě nebo co?darmon píše:ano, uplne nejlepsi je auto designove totalne dokurvit, domrdat mu jizdni vlastnosti jak to jen jde a pak to je teprv spravnej tuningAndre píše:Za prvé to není nálepka a za 2. už to tam bylo když jsem to koupil. Dej si tam co chceš ale podle mě tohle není tuning. Každý má jiný vkus ale kopírovat všechno z modelu M3 je trošku ubohé. Chce to nějaký nápad jak to auto odlišit...
-
darmon
- Kontaktovat uživatele:
ted mluvim o uplne libovolnem tuningovem aute cca 99,5% majitelu tuningovych aut. Protoze to naprosto presne sedne.Andre píše:Tedka mluvíš o svém autě nebo co?darmon píše:ano, uplne nejlepsi je auto designove totalne dokurvit, domrdat mu jizdni vlastnosti jak to jen jde a pak to je teprv spravnej tuningAndre píše:Za prvé to není nálepka a za 2. už to tam bylo když jsem to koupil. Dej si tam co chceš ale podle mě tohle není tuning. Každý má jiný vkus ale kopírovat všechno z modelu M3 je trošku ubohé. Chce to nějaký nápad jak to auto odlišit...
Už jsi někdy v takovém autě jel? Přijed nekdy do Ostravy a vezmu tě na sraz at se vnějakém takovém domrdaném autě projedeš...Uvidíme co budeš říkat potom!darmon píše:ted mluvim o uplne libovolnem tuningovem aute cca 99,5% majitelu tuningovych aut. Protoze to naprosto presne sedne.Andre píše:Tedka mluvíš o svém autě nebo co?darmon píše:ano, uplne nejlepsi je auto designove totalne dokurvit, domrdat mu jizdni vlastnosti jak to jen jde a pak to je teprv spravnej tuning
-
darmon
- Kontaktovat uživatele:
nemusim jezdit do ostravy abych si overil to co uz dvanact let vim. A vzhledem k tomu ze po ruznych forech ctu nehmlich ty samy informace celejch dvanact let o tom co zpusobuje ruznou tvrdost a odskakovani a kdesicosi, ostatne i zde v bmwklubu toho je plno a dokonce i od lidi u kterejch si myslim ze uz ledacos stacili pochytit. Tak se tomu musim smat.Andre píše:Už jsi někdy v takovém autě jel? Přijed nekdy do Ostravy a vezmu tě na sraz at se vnějakém takovém domrdaném autě projedeš...Uvidíme co budeš říkat potom!darmon píše:ted mluvim o uplne libovolnem tuningovem aute cca 99,5% majitelu tuningovych aut. Protoze to naprosto presne sedne.Andre píše: Tedka mluvíš o svém autě nebo co?
Hmm dobrýdarmon píše:nemusim jezdit do ostravy abych si overil to co uz dvanact let vim. A vzhledem k tomu ze po ruznych forech ctu nehmlich ty samy informace celejch dvanact let o tom co zpusobuje ruznou tvrdost a odskakovani a kdesicosi, ostatne i zde v bmwklubu toho je plno a dokonce i od lidi u kterejch si myslim ze uz ledacos stacili pochytit. Tak se tomu musim smat.Andre píše:Už jsi někdy v takovém autě jel? Přijed nekdy do Ostravy a vezmu tě na sraz at se vnějakém takovém domrdaném autě projedeš...Uvidíme co budeš říkat potom!darmon píše:ted mluvim o uplne libovolnem tuningovem aute cca 99,5% majitelu tuningovych aut. Protoze to naprosto presne sedne.
-
darmon
- Kontaktovat uživatele:
az budes nekdy v praze, stav se u holesovicky trznice, uvidis tam kvanta e34ek, e36ek a podobnejch starejch pastik ovesenejch vsim moznym sajrajtem, pokudmozno s co nejvetsima kolama, proste neco takovyho jako mas na obrazku. Takova asociace te potom napadne taky hned.Andre píše:Větší krávovinu jsem ještě neslyšel to se ti vážně povedlodarmon píše:ale proti gustu zadnej disputat, kdyz nekoho bavi mit vzhled auta odpovidajici prodejci puncochac z trznice tak je to ciste jeho vec.
drž hubu jo?darmon píše:ted mluvim o uplne libovolnem tuningovem aute cca 99,5% majitelu tuningovych aut. Protoze to naprosto presne sedne.Andre píše:Tedka mluvíš o svém autě nebo co?darmon píše:ano, uplne nejlepsi je auto designove totalne dokurvit, domrdat mu jizdni vlastnosti jak to jen jde a pak to je teprv spravnej tuning
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
trochu OT ale alespon se BAVIMdarmon píše:Takhle vtipnej seš pořád? Ty kundibáde prolistuj si nějaký německý tuningový časopis a pak mluv. Ty o tuningu víš hovnoJFK píše: drž hubu jo?stejně to o tobě tady všichni vědí jak miluješ upravený auta, tak doufám že ti to nikdo nezbaštil
![]()
![]()
![]()
![]()
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET

a ještě
to sem zvědavej jestli to půjde..