Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

přední a zadní světla na E36

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
Andre

#41 Příspěvek od Andre »

Maslista píše:
Andre píše:
Maslista píše:[quote="Andre"]Samozřejmě záleží na tom jak moc se to auto bude upravovat. Pokud někdo plánuje jen nějaké light úpravy tak je blbost dávat dozadu čirou optiku. Akorát mě dokáže nasrat když tady každý rádoby tuner odsuzuje tuningové lampy na BMW tomu vážně nerozumím...

čemu nerozumíš :?: prostě je to hnus a vrchol nevkusu... a zajímalo by mně kdo se tu kasal tím že je tuner... 8O

Takhle vtipnej seš pořád? :lol: Ty kundibáde :lol: prolistuj si nějaký německý tuningový časopis 8O a pak mluv. :roll: Ty o tuningu víš hovno :lol: a snížené pružiny už mám obědnané. :idea: Ale nejsem ocas 8O abych si je namontoval na zimu že! :!: Takže až budeš příště potit nějaké pičoviny tak si nejdříve zjisti všechny informace! :roll: A ta barva tvého auta je na vážně na grc! :lol: :lol: Ale proti gust.... :roll:

No jasně že pořád a kolikrát ještě víc.... :lol:
sis je včera stihl objednat..?. děláš mi radost Andro konečně tomu dáš co potřebuje... teď už bude vypadat jak má a díky těm krásnejm plastům bude lítat jako vítr..
proč si myslíš že o tuningu nic nevím... vím o něm tolik kolik potřebuji vědět a když se koukám na ten tvůj skvost jsem moc rád, že tomu ani víc nerozumím :lol: ... na autě uznávám pouze funkční úpravy a styling jen co se kol a decentního předního spojleru týče a snížením auta bych vždy začínal..ale je fakt, že je před zimou to bys byl ocas :lol: .... jinak jak už tady kdosi napsal kolik lidí tolik chutí a věř nebo ne moje vozítko mi chválí hodně lidí a to právě za jeho originalitu a nezaměnitelnou identitu.. bez lamino zbytečností, holt elegantní vůz... kterých moc nejezdí 8)

ps: někdo rád tepláky a někdo elegantní oblek...někdo rád na kolotoč a někdo radši do divadla .... vymodeluj si svoje auto k obrazu svému a? všichni z tvého okolí vědi více o tvé duši:D citát z AUTOCARU 10/2003[/quote]

Co uznáváš ty je mi jedno. Mé auto sklízí jen chválu takže nevím co furt meleš o nevkusnejch laminátech nebo co. Samozdřejmě uznavám že jsem mladý a auto do divadla nepotřebuju. Když už tak si pujčim Volvo od máti. A ten snížený podvozek jsem vážně včera neobědnával. Abych to uzavřel...prostě se mi ta čirá optika líbí a zatím mi jí nikdo nekritizoval(krom BMWklub :lol: ) Takže pokud má někdo nějaký problém tak at si ho nechá pro sebe...Mě se zase třeba vůbec nelíbí tvá barva auta, ale je mi to jedno protože v něm jezdíš ty....
darmon
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od darmon »

Andre píše:Za prvé to není nálepka a za 2. už to tam bylo když jsem to koupil. Dej si tam co chceš ale podle mě tohle není tuning. Každý má jiný vkus ale kopírovat všechno z modelu M3 je trošku ubohé. Chce to nějaký nápad jak to auto odlišit...
ano, uplne nejlepsi je auto designove totalne dokurvit, domrdat mu jizdni vlastnosti jak to jen jde a pak to je teprv spravnej tuning 8)
Maslista

#43 Příspěvek od Maslista »

[/quote]ano, uplne nejlepsi je auto designove totalne dokurvit, domrdat mu jizdni vlastnosti jak to jen jde a pak to je teprv spravnej tuning 8)[/quote]

ámen :lol:
Andre

#44 Příspěvek od Andre »

darmon píše:
Andre píše:Za prvé to není nálepka a za 2. už to tam bylo když jsem to koupil. Dej si tam co chceš ale podle mě tohle není tuning. Každý má jiný vkus ale kopírovat všechno z modelu M3 je trošku ubohé. Chce to nějaký nápad jak to auto odlišit...
ano, uplne nejlepsi je auto designove totalne dokurvit, domrdat mu jizdni vlastnosti jak to jen jde a pak to je teprv spravnej tuning 8)

Tedka mluvíš o svém autě nebo co? 8O
darmon
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od darmon »

Andre píše:
darmon píše:

ted mluvim o uplne libovolnem tuningovem aute cca 99,5% majitelu tuningovych aut. Protoze to naprosto presne sedne.
Andre

#46 Příspěvek od Andre »

darmon píše:
Andre píše:
darmon píše:[quote="Andre"]Za prvé to není nálepka a za 2. už to tam bylo když jsem to koupil. Dej si tam co chceš ale podle mě tohle není tuning. Každý má jiný vkus ale kopírovat všechno z modelu M3 je trošku ubohé. Chce to nějaký nápad jak to auto odlišit...

ted mluvim o uplne libovolnem tuningovem aute cca 99,5% majitelu tuningovych aut. Protoze to naprosto presne sedne.[/quote]

Už jsi někdy v takovém autě jel? Přijed nekdy do Ostravy a vezmu tě na sraz at se vnějakém takovém domrdaném autě projedeš...Uvidíme co budeš říkat potom!
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od RuDoSh »

Andre píše: Přijed nekdy do Ostravy a vezmu tě na sraz at se vnějakém takovém domrdaném autě projedeš...Uvidíme co budeš říkat potom!

to bych si taky velmi rad poslechnul... :lol:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od darmon »

Andre píše:
darmon píše:
Andre píše:[quote="darmon"][quote="Andre"]Za prvé to není nálepka a za 2. už to tam bylo když jsem to koupil. Dej si tam co chceš ale podle mě tohle není tuning. Každý má jiný vkus ale kopírovat všechno z modelu M3 je trošku ubohé. Chce to nějaký nápad jak to auto odlišit...

ted mluvim o uplne libovolnem tuningovem aute cca 99,5% majitelu tuningovych aut. Protoze to naprosto presne sedne.[/quote]

Už jsi někdy v takovém autě jel? Přijed nekdy do Ostravy a vezmu tě na sraz at se vnějakém takovém domrdaném autě projedeš...Uvidíme co budeš říkat potom![/quote]nemusim jezdit do ostravy abych si overil to co uz dvanact let vim. A vzhledem k tomu ze po ruznych forech ctu nehmlich ty samy informace celejch dvanact let o tom co zpusobuje ruznou tvrdost a odskakovani a kdesicosi, ostatne i zde v bmwklubu toho je plno a dokonce i od lidi u kterejch si myslim ze uz ledacos stacili pochytit. Tak se tomu musim smat. :lol:
Andre

#49 Příspěvek od Andre »

darmon píše:
Andre píše:
darmon píše:[quote="Andre"][quote="darmon"][quote="Andre"]Za prvé to není nálepka a za 2. už to tam bylo když jsem to koupil. Dej si tam co chceš ale podle mě tohle není tuning. Každý má jiný vkus ale kopírovat všechno z modelu M3 je trošku ubohé. Chce to nějaký nápad jak to auto odlišit...

Už jsi někdy v takovém autě jel? Přijed nekdy do Ostravy a vezmu tě na sraz at se vnějakém takovém domrdaném autě projedeš...Uvidíme co budeš říkat potom![/quote]nemusim jezdit do ostravy abych si overil to co uz dvanact let vim. A vzhledem k tomu ze po ruznych forech ctu nehmlich ty samy informace celejch dvanact let o tom co zpusobuje ruznou tvrdost a odskakovani a kdesicosi, ostatne i zde v bmwklubu toho je plno a dokonce i od lidi u kterejch si myslim ze uz ledacos stacili pochytit. Tak se tomu musim smat. :lol:[/quote]

Hmm dobrý :roll:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od darmon »

ale proti gustu zadnej disputat, kdyz nekoho bavi mit vzhled auta odpovidajici prodejci puncochac z trznice tak je to ciste jeho vec.
Andre

#51 Příspěvek od Andre »

darmon píše:ale proti gustu zadnej disputat, kdyz nekoho bavi mit vzhled auta odpovidajici prodejci puncochac z trznice tak je to ciste jeho vec.

Větší krávovinu jsem ještě neslyšel to se ti vážně povedlo :wink:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od darmon »

Andre píše:
darmon píše:ale proti gustu zadnej disputat, kdyz nekoho bavi mit vzhled auta odpovidajici prodejci puncochac z trznice tak je to ciste jeho vec.

Větší krávovinu jsem ještě neslyšel to se ti vážně povedlo :wink:
az budes nekdy v praze, stav se u holesovicky trznice, uvidis tam kvanta e34ek, e36ek a podobnejch starejch pastik ovesenejch vsim moznym sajrajtem, pokudmozno s co nejvetsima kolama, proste neco takovyho jako mas na obrazku. Takova asociace te potom napadne taky hned.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#53 Příspěvek od JFK Čestný člen »

darmon píše:
Andre píše:
darmon píše:[quote="Andre"]Za prvé to není nálepka a za 2. už to tam bylo když jsem to koupil. Dej si tam co chceš ale podle mě tohle není tuning. Každý má jiný vkus ale kopírovat všechno z modelu M3 je trošku ubohé. Chce to nějaký nápad jak to auto odlišit...

drž hubu jo? :lol: stejně to o tobě tady všichni vědí jak miluješ upravený auta, tak doufám že ti to nikdo nezbaštil :lol: :lol:
pepa83

#54 Příspěvek od pepa83 »

tak tady sou moje světla, sem zvědavej na tu kritiku Obrázek a ještě Obrázek to sem zvědavej jestli to půjde..
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od coupe328 »

FK black krystal...
Přílohy
blackkrystal.jpg
blackkrystal.jpg (60.65 KiB) Zobrazeno 2809 x
Pavel

#56 Příspěvek od Pavel »

pepa83 píše:tak tady sou moje světla, sem zvědavej na tu kritiku Obrázek a ještě Obrázek to sem zvědavej jestli to půjde..

Světla mě moc neberou ale to křídlo se mě hodně líbí :wink:
papyk

#57 Příspěvek od papyk »

Světla pěkný, a hlavně jdou k té barvě auta :wink:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od darmon »

JFK píše:drž hubu jo? :lol: stejně to o tobě tady všichni vědí jak miluješ upravený auta, tak doufám že ti to nikdo nezbaštil :lol: :lol:

Takhle vtipnej seš pořád? Ty kundibáde prolistuj si nějaký německý tuningový časopis a pak mluv. Ty o tuningu víš hovno :lol: :lol: :lol: :lol:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od patras Čestný člen »

darmon píše:
JFK píše:drž hubu jo? :lol: stejně to o tobě tady všichni vědí jak miluješ upravený auta, tak doufám že ti to nikdo nezbaštil :lol: :lol:

Takhle vtipnej seš pořád? Ty kundibáde prolistuj si nějaký německý tuningový časopis a pak mluv. Ty o tuningu víš hovno :lol: :lol: :lol: :lol:

trochu OT ale alespon se BAVIM :D :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Andre

#60 Příspěvek od Andre »

darmon píše:

Vymysli si svoje hlášky ty mamrde! :x
Odpovědět