Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Členský poplatek
globusman píše:jurasis píše:Mám pocit, že není nic jednoduššího, než složit prachy rovnou na účet v bance, když nemám účet...
Česká pošta, bože to je parodie na služby...
Jednoduchý to je, ale za vklad zaplatíš 60 korun. To tě na poště vyjde víc než o polovinu levněji...

Já všude viděl 30,-
Teď jsem to použil jednou kvůli rychlosti přičtení peněz na účtě v jiné bance než mám účty (ležel mi notes v servisu) a platil jsem 30,- (ČSOB)...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
eXhumator píše: ...
Ale o Tebe už nejde. Já to napsal právě proto, aby další jako Ty se ptát nemusel a našel to tu. Jen mě ta cena zarazila, to jsou už fakt zloději...
Na fóru to tak chodí, tady každej napíše svůj názor či zkušenost k tématu a kdo to potřebuje si vybere možnost pro něho nejschůdnější...

P.S. A věděls, že druhej rok platíš jen 400 a třetí a další jen 300 ročně...

.
.
.
-
- Kontaktovat uživatele:
jurasis píše:eXhumator píše: ...
Jjo to sem věděl už dřív a dočetl sem se to aji když sem vyplňoval tu přihlášku k členství

- globusman
- Kontaktovat uživatele:
eXhumator píše:jurasis píše:eXhumator píše: ...
Jjo to sem věděl už dřív a dočetl sem se to aji když sem vyplňoval tu přihlášku k členstvíto je pohoda a to ''pětikilčo'' na celej rok mě přijde docela férová cena...,a navíc tenhle první rok půjdou ty peníze jen pro vás
, jelikož u mě zatím jen BMW fan...,a ptže zatím nemám báwko tak se nemusíte bát že bych jezdil fábkou (našich) a kazil vám to na srazech...
Klidně přijeď fábkou, já taky jezdím multiplou

Četl jsi taky pravidla pro podpis?
-
- Kontaktovat uživatele:
-->>Killca: na regionálku jsem byl v Brně ale připadlo mě že tam prostě nezapadám,sice sem si s kamošema co se známe tady z fora pokecal ale nic víc možná je to ve mě že mě jako by pořád něco scházelo...,ale to se už snad brzy vyřeší :)
-->>globusman: četl jen tak zběžně, je někde problém??? mám to asi moc řádků že

-->>globusman: četl jen tak zběžně, je někde problém??? mám to asi moc řádků že

- globusman
- Kontaktovat uživatele:
eXhumator píše:-->>Killca: na regionálku jsem byl v Brně ale připadlo mě že tam prostě nezapadám,sice sem si s kamošema co se známe tady z fora pokecal ale nic víc možná je to ve mě že mě jako by pořád něco scházelo...,ale to se už snad brzy vyřeší :)
-->>globusman: četl jen tak zběžně, je někde problém??? mám to asi moc řádků že![]()
Povolená velikost obrázku je 100x600 ...
eXhumator píše:... a ptže zatím nemám báwko tak se nemusíte bát že bych jezdil fábkou (našich) a kazil vám to na srazech...
Nebyl bys první ani poslední. To není jen o autech. Nenapadlo Tě třeba někdy, že by sis na tom sraze mohl okouknout různá auta a pak si koupit na poprvé to správné? A ne jak většina tady, co začíná s prvním báwem pro sebe absolutně nevhodným...

.
.
.
-
- Kontaktovat uživatele:
jurasis píše:eXhumator píše:... a ptže zatím nemám báwko tak se nemusíte bát že bych jezdil fábkou (našich) a kazil vám to na srazech... :wink:
Nebyl bys první ani poslední. To není jen o autech. Nenapadlo Tě třeba někdy, že by sis na tom sraze mohl okouknout různá auta a pak si koupit na poprvé to správné? A ne jak většina tady, co začíná s prvním báwem pro sebe absolutně nevhodným... :wink:
Já to tak myslím,jezdím každej rok po různejch srazech spíš tuning scény a snažím se něco ''okoukat'' chtěl bych si vybrat dobře abych za rok nesháněl jiný, o BMW se zajímám už dlouho a nějaký podmínky co bych chtěl už mám... jen ještě splašit co nejdřív ty peníze což bude složitější ptže to ted vypadá že aji přijdu o práci :( ,tak ted nevm jak to bude dál, ale až budou prašule, tak bych chtěl něco kolem 100k tkže bud vyvoněnou e30 coupe třeba za 80k ale spíš mířím na e36 coupe obě s motorizací min. 320i->>328i Mpaket by byl fajn ale hlavně nic sprasenýho tuzingem

-
- Kontaktovat uživatele:
Zatím to vidím na dojezdy pouze na koloběžce...
Lukáši, prosím, mohl bys mi aktivovat účet?
BTW, na banku jsem posílal čl. poplatek ve výši 507Kč kdy ty svině na Raifeisen bance chtěli 50Kč poplatek že to nevkládám na vlastní účet a potom jsem kouknul na náš účet kde si za příchozí platbu účtovali 10Kč
Tak co to kua je??????
Rado, nechcete změnit lichváře?

Lukáši, prosím, mohl bys mi aktivovat účet?
BTW, na banku jsem posílal čl. poplatek ve výši 507Kč kdy ty svině na Raifeisen bance chtěli 50Kč poplatek že to nevkládám na vlastní účet a potom jsem kouknul na náš účet kde si za příchozí platbu účtovali 10Kč

Tak co to kua je??????
Rado, nechcete změnit lichváře?