Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Členský poplatek

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od matal Moderátor »

V dnešní době internetu není nic lehčího než si udělat Net banking, pošta je opravdu výsměch, ale to se tu řešilo 100x..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
jurasis

#42 Příspěvek od jurasis »

globusman píše:
jurasis píše:Mám pocit, že není nic jednoduššího, než složit prachy rovnou na účet v bance, když nemám účet...
Česká pošta, bože to je parodie na služby... :roll:

Jednoduchý to je, ale za vklad zaplatíš 60 korun. To tě na poště vyjde víc než o polovinu levněji...

8O

Já všude viděl 30,-
Teď jsem to použil jednou kvůli rychlosti přičtení peněz na účtě v jiné bance než mám účty (ležel mi notes v servisu) a platil jsem 30,- (ČSOB)...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od ///Mates »

Borci tak to furt tak nehroťte,platil sem to poprvé, když sem se zkraje ptal že to budu platit složenkou,nikdo mě nic neřekl že by to bylo lepší tak bo tak... :o Tak mě teď za to klidně sežerte :lol:
jurasis

#44 Příspěvek od jurasis »

eXhumator píše: ...

Ale o Tebe už nejde. Já to napsal právě proto, aby další jako Ty se ptát nemusel a našel to tu. Jen mě ta cena zarazila, to jsou už fakt zloději...
Na fóru to tak chodí, tady každej napíše svůj názor či zkušenost k tématu a kdo to potřebuje si vybere možnost pro něho nejschůdnější... :wink:

P.S. A věděls, že druhej rok platíš jen 400 a třetí a další jen 300 ročně... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od ///Mates »

jurasis píše:

P.S. A věděls, že druhej rok platíš jen 400 a třetí a další jen 300 ročně... :wink:

Jjo to sem věděl už dřív a dočetl sem se to aji když sem vyplňoval tu přihlášku k členství :) to je pohoda a to ''pětikilčo'' na celej rok mě přijde docela férová cena...,a navíc tenhle první rok půjdou ty peníze jen pro vás :) , jelikož u mě zatím jen BMW fan...,a ptže zatím nemám báwko tak se nemusíte bát že bych jezdil fábkou (našich) a kazil vám to na srazech... :wink:
Killca

#46 Příspěvek od Killca »

Clen to fabkou na sraze nekazi, vsak je to klub priznivcu BMW a to bys cumel kolik lidi nejezdi bmw na regional bmwklubu, tamhle fabie RS, tamhle Clio, tamhle volvo :)

edit: tamhle multiplou :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
globusman
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od globusman »

eXhumator píše:
jurasis píše:

Jjo to sem věděl už dřív a dočetl sem se to aji když sem vyplňoval tu přihlášku k členství :) to je pohoda a to ''pětikilčo'' na celej rok mě přijde docela férová cena...,a navíc tenhle první rok půjdou ty peníze jen pro vás :) , jelikož u mě zatím jen BMW fan...,a ptže zatím nemám báwko tak se nemusíte bát že bych jezdil fábkou (našich) a kazil vám to na srazech... :wink:

Klidně přijeď fábkou, já taky jezdím multiplou :-D

Četl jsi taky pravidla pro podpis?
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od ///Mates »

-->>Killca: na regionálku jsem byl v Brně ale připadlo mě že tam prostě nezapadám,sice sem si s kamošema co se známe tady z fora pokecal ale nic víc možná je to ve mě že mě jako by pořád něco scházelo...,ale to se už snad brzy vyřeší :)
-->>globusman: četl jen tak zběžně, je někde problém??? mám to asi moc řádků že :roll: :twisted:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od globusman »

eXhumator píše:-->>Killca: na regionálku jsem byl v Brně ale připadlo mě že tam prostě nezapadám,sice sem si s kamošema co se známe tady z fora pokecal ale nic víc možná je to ve mě že mě jako by pořád něco scházelo...,ale to se už snad brzy vyřeší :)
-->>globusman: četl jen tak zběžně, je někde problém??? mám to asi moc řádků že :roll: :twisted:

Povolená velikost obrázku je 100x600 ...
Killca

#50 Příspěvek od Killca »

exhu: jo musis umaznout 4 pixely na vejsku
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od ///Mates »

globusman píše:Povolená velikost obrázku je 100x600 ...

Já sem si ho před chvilkou měnil mám ho 594x104,tak já to ještě upravím... :wink:
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od ///Mates »

Už je to OK,dík za upozornění :)
jurasis

#53 Příspěvek od jurasis »

eXhumator píše:... a ptže zatím nemám báwko tak se nemusíte bát že bych jezdil fábkou (našich) a kazil vám to na srazech... :wink:

Nebyl bys první ani poslední. To není jen o autech. Nenapadlo Tě třeba někdy, že by sis na tom sraze mohl okouknout různá auta a pak si koupit na poprvé to správné? A ne jak většina tady, co začíná s prvním báwem pro sebe absolutně nevhodným... :wink:
.
.
jurasis

#54 Příspěvek od jurasis »

:lol:

Obráceně... 8)
.
.
globusman
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od globusman »

jurasis píše:

:lol:

Obráceně... 8)

Proč obráceně? Nikde není uvedeno, který rozměr je výška a který šířka. Když si to dám nastojato, nebude to proti pravidlům :-D
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od ///Mates »

jurasis píše:
eXhumator píše:... a ptže zatím nemám báwko tak se nemusíte bát že bych jezdil fábkou (našich) a kazil vám to na srazech... :wink:

Nebyl bys první ani poslední. To není jen o autech. Nenapadlo Tě třeba někdy, že by sis na tom sraze mohl okouknout různá auta a pak si koupit na poprvé to správné? A ne jak většina tady, co začíná s prvním báwem pro sebe absolutně nevhodným... :wink:

Já to tak myslím,jezdím každej rok po různejch srazech spíš tuning scény a snažím se něco ''okoukat'' chtěl bych si vybrat dobře abych za rok nesháněl jiný, o BMW se zajímám už dlouho a nějaký podmínky co bych chtěl už mám... jen ještě splašit co nejdřív ty peníze což bude složitější ptže to ted vypadá že aji přijdu o práci :( ,tak ted nevm jak to bude dál, ale až budou prašule, tak bych chtěl něco kolem 100k tkže bud vyvoněnou e30 coupe třeba za 80k ale spíš mířím na e36 coupe obě s motorizací min. 320i->>328i Mpaket by byl fajn ale hlavně nic sprasenýho tuzingem :roll: bud pak od někoho tady z klubu bo si to dovezu třeba z D
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Panaque »

Zatím to vidím na dojezdy pouze na koloběžce... :? :lol:

Lukáši, prosím, mohl bys mi aktivovat účet?

BTW, na banku jsem posílal čl. poplatek ve výši 507Kč kdy ty svině na Raifeisen bance chtěli 50Kč poplatek že to nevkládám na vlastní účet a potom jsem kouknul na náš účet kde si za příchozí platbu účtovali 10Kč 8O 8O 8O

Tak co to kua je??????

Rado, nechcete změnit lichváře?
jurasis

#58 Příspěvek od jurasis »

Panaque píše:Rado, nechcete změnit lichváře?

Na tom už pracuju. Za minulý rok jsme na poplatcích zaplatili přes 6,5 k... :idea:
.
.
globusman
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od globusman »

jurasis píše:
Panaque píše:Rado, nechcete změnit lichváře?

Na tom už pracuju. Za minulý rok jsme na poplatcích zaplatili přes 6,5 k... :idea:

Myslím, že 13 korun za rok na člena není zase taková katastrofa... Jsou položky, které nás stojí podstatně víc peněz - třeba poštovné....
smoler

#60 Příspěvek od smoler »

Zdravím všechny,mám malý problém...chtěl jsem se registrovat v členské sekci a při odeslání registrace jsem dostal odpověď,že email a uživ.jméno je registrováno,členské číslo jsem měl 1970 ale to už také neplatí...můžete mi někdo poradit jak získat nové členské číslo ať můžu poslat chechtáky...díky
Odpovědět