Originál zaslal Baxon [B]může žrát 11 v pohodě, ale pak ti TDS-ko při stejným stylu nežere 9l . pal. filtr jsem měnil s každou výměnou, protože kvalita nafty u nás je :shit: a u benzína stojí polovic, však z 535i ho mám ještě v garage, protože to škubání bylo nakonec někde jinde. jinak jsem ho neměnil nikdy:) A víš co je důležitý, že jsi spokojenej, já jsem spokojenej a všichni co jsem přispívali jsou s tím co maj spokojený a my jdeme na pivo, o.k.? :gobeer: :gobeer: :gobeer:
O tom se nema cenu dohadovat, snad kazdej vi kolik mu jeho kara zere kdyz ji ma rok a vic... Jo stim pal. filtrem jsem to nevedel, ale bylo mi receno ze ho staci menit objednu vymenu oleje...
Jasne spokojenost je to nejdulezitejsi... :gobeer: :gobeer:
jako aby tu nebyly nejaky hoaxy, nemusi to hned bejt evo8 nebo sti RA mod C, ja proste vetsinu casu travim na silnici, az budu jezdit denne dalnici praha plzen, pak mozna pro mne nejakej vyznam Mko dostane a treba bych premejslel o M5 ale voproti sedme mi zas tolik nenabidne. A pak by mne sralo mit takovy auto aby mi to v chotkacich nebo v radotine ukazal kluk co si vcera koupil pres tipcars imprezu GT (takze zadny WRX, WRX Sti nebo vic) ale "vobycejny" GT z roku 98 z "vobycejnejma" 220kobylama, se stejnym pohodlim jako v tom baworu. A takovej pekac se da sehnat v naprostym klidu kolem 300tisic a je tam vobrovskej potencial s tim cokoliv delat.
svezeni po okruhu, svezeni v F1, svezeni po lese v offroadu, svezeni v autokrosovy bugine, to jsou vsechno prima veci, proti kterejm nic nemam. Ale k cemu mi budou takovy auta, kdyz 100% casu travim na normalni silnici, proto mne z hlediska sportovniho auta zajima to co se nejvic blizi tride N a ne to co se blizi okruhovymu specialu, kterej mi je na silnici k nicemu krom cesty z prahy do plzne a i tam bude mit sakra co delat na to N-ko Ostatne i do M3 se musis notne notne vysypat penezma aby na okruhu stacila na seriovyho lancera nebo lehce ladenou imprezu.
Originál zaslal LOPOLO [B]Special sem napsal pozdeji zamerne, protoze sem videl ze chapeme pojem sportovni auto jinak. Pro me je sportovni auto urceny na sport.
takze treba sportovni obuv je pouze pro profiky a plebejci musi chodit v mokasinach:)
Originál zaslal LOPOLO [B]Naprosta vetsina z nich ma samozrejme upravy a se seriovou M3 nejspis jezdej jen amateri. To prece neni nic protu Mku a jeho skvelejm vykonum a vlastnostem. Jen bych z toho nebyl tak moc posranej a nedelal z toho neco nedotknutelnyho. Vo tom ze je to super kara se snad nebavime.
I s upravenými Mky u nás jezdí pouze amatéři, protože Enge v Mku žádnou soutěž nejezdí a to je jediný profík v ČR. Jakože jediný jezdec, který je za ježdění placený a nemusí ještě makat u lopaty. Nepočítám majitele stájí, kteří si i zajezí (Charouz, Krámský apod.)
Originál zaslal skautik [B]tak potom tedy ja zase nemuzu souhlasit s tim ze M3CSL je sportovni auto... to ze je odlehcene, ze ma dily z karbonu, skorepinove sedacky, ostrejsi vacku to z toho nedela sportovni auto
Originál zaslal Lukas H. [B]Jinak kdyz to beru podle sebe, jak uz jsem tady psal mel jsem 320i a jezdil jsem sni pri mem stylu jizdy za 11L, ted mam TDs a jezdim uplne stejne za 9L
no kamna netrapis tak jako 320i, to zase nekecej:) treba v CCM jsem te s TDS palit gumy nevidel...:bigok: :gobeer:
Originál zaslal darmon [B]svezeni po okruhu, svezeni v F1, svezeni po lese v offroadu, svezeni v autokrosovy bugine, to jsou vsechno prima veci, proti kterejm nic nemam. Ale k cemu mi budou takovy auta, kdyz 100% casu travim na normalni silnici, proto mne z hlediska sportovniho auta zajima to co se nejvic blizi tride N a ne to co se blizi okruhovymu specialu, kterej mi je na silnici k nicemu krom cesty z prahy do plzne a i tam bude mit sakra co delat na to N-ko Ostatne i do M3 se musis notne notne vysypat penezma aby na okruhu stacila na seriovyho lancera nebo lehce ladenou imprezu.
M3 neni okruhovy special. M3 je na tom o 100% lepe nez kde jake Subaru. I v E36 M3 3.0L me nikdy na silnici zadny vyse zminovany japonec nepojal, zatacky nezatacky. S EVO VII a VIII jsem se nepotkal, ale seriove kary zminovane vise nemohou dosahnout na E46 M3. Coz dokazalo xxx testu v Evrope ne jenom na okruhu (ne na ovalu, Darmone:))