Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Věčný boj Dieslu s Benzínem :-)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
skautik Čestný člen
Čestný člen

#341 Příspěvek od skautik Čestný člen »

jestli jsi nahodou s tim tdsem neco nemel, kdyz lukash i pytlik dokazou jezdit za 6l :)

to lukas dyt to darmon pise porad. mitsubishi lancer evo7, subaru impreza wrx sti, ne? :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#342 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal Lukas H.
[B]Muzes uvest priklad? :)

Subaru, Mitsubishi.
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#343 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal Lukas H.
[B]Muzes uvest priklad? :)

S2000, RX8, Skyline, EVO a STi?
Sportovní auto pro chudé=350SZ.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#344 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal Baxon
[B]může žrát 11 v pohodě, ale pak ti TDS-ko při stejným stylu nežere 9l ;-). pal. filtr jsem měnil s každou výměnou, protože kvalita nafty u nás je :shit: a u benzína stojí polovic, však z 535i ho mám ještě v garage, protože to škubání bylo nakonec někde jinde. jinak jsem ho neměnil nikdy:)
A víš co je důležitý, že jsi spokojenej, já jsem spokojenej a všichni co jsem přispívali jsou s tím co maj spokojený a my jdeme na pivo, o.k.? :gobeer: :gobeer: :gobeer:

O tom se nema cenu dohadovat, snad kazdej vi kolik mu jeho kara zere kdyz ji ma rok a vic... :) Jo stim pal. filtrem jsem to nevedel, ale bylo mi receno ze ho staci menit objednu vymenu oleje...
Jasne spokojenost je to nejdulezitejsi... :gobeer: :gobeer:
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#345 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal Shrek
[B]S2000, RX8, Skyline, EVO a STi?
Sportovní auto pro chudé=350SZ.

Tak mezi tyhle bych v pohode zaradil i Mko... :)
N54 PWR
darmon
Kontaktovat uživatele:

#346 Příspěvek od darmon »

no treba 350Z , RX8, to pro mne nejsou sportovni auta, to jsou jen v mych ocich "rychly" auta a ty dela bmw taky.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#347 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal skautik
[B]jestli jsi nahodou s tim tdsem neco nemel, kdyz lukash i pytlik dokazou jezdit za 6l :)

to lukas dyt to darmon pise porad. mitsubishi lancer evo7, subaru impreza wrx sti, ne? :)

Ja za 6L? to jsem nejel snad nikdy... :) Ale da se to, kdyz pojedu kilo po dalnici na tempomat... :)
N54 PWR
darmon
Kontaktovat uživatele:

#348 Příspěvek od darmon »

jako aby tu nebyly nejaky hoaxy, nemusi to hned bejt evo8 nebo sti RA mod C, ja proste vetsinu casu travim na silnici, az budu jezdit denne dalnici praha plzen, pak mozna pro mne nejakej vyznam Mko dostane a treba bych premejslel o M5 ale voproti sedme mi zas tolik nenabidne. A pak by mne sralo mit takovy auto aby mi to v chotkacich nebo v radotine ukazal kluk co si vcera koupil pres tipcars imprezu GT (takze zadny WRX, WRX Sti nebo vic) ale "vobycejny" GT z roku 98 z "vobycejnejma" 220kobylama, se stejnym pohodlim jako v tom baworu. A takovej pekac se da sehnat v naprostym klidu kolem 300tisic a je tam vobrovskej potencial s tim cokoliv delat.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#349 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jasne ale sportovni kara neni jenom o rally co takhle svezeni po okruhu?
N54 PWR
darmon
Kontaktovat uživatele:

#350 Příspěvek od darmon »

svezeni po okruhu, svezeni v F1, svezeni po lese v offroadu, svezeni v autokrosovy bugine, to jsou vsechno prima veci, proti kterejm nic nemam. Ale k cemu mi budou takovy auta, kdyz 100% casu travim na normalni silnici, proto mne z hlediska sportovniho auta zajima to co se nejvic blizi tride N a ne to co se blizi okruhovymu specialu, kterej mi je na silnici k nicemu krom cesty z prahy do plzne a i tam bude mit sakra co delat na to N-ko :D Ostatne i do M3 se musis notne notne vysypat penezma aby na okruhu stacila na seriovyho lancera nebo lehce ladenou imprezu.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#351 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal LOPOLO
[B]Jasne ze je to normalni auto ... chces snad rict ze je to zavodni special?

takze treba Enzo je seriovka, protoze to neni zavodni special, GOOD:)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#352 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal LOPOLO
[B]Special sem napsal pozdeji zamerne, protoze sem videl ze chapeme pojem sportovni auto jinak. Pro me je sportovni auto urceny na sport.

takze treba sportovni obuv je pouze pro profiky a plebejci musi chodit v mokasinach:)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#353 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal LOPOLO
[B]Naprosta vetsina z nich ma samozrejme upravy a se seriovou M3 nejspis jezdej jen amateri. To prece neni nic protu Mku a jeho skvelejm vykonum a vlastnostem. Jen bych z toho nebyl tak moc posranej a nedelal z toho neco nedotknutelnyho. Vo tom ze je to super kara se snad nebavime.

I s upravenými Mky u nás jezdí pouze amatéři, protože Enge v Mku žádnou soutěž nejezdí a to je jediný profík v ČR. Jakože jediný jezdec, který je za ježdění placený a nemusí ještě makat u lopaty. Nepočítám majitele stájí, kteří si i zajezí (Charouz, Krámský apod.)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#354 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal skautik
[B]tak potom tedy ja zase nemuzu souhlasit s tim ze M3CSL je sportovni auto... to ze je odlehcene, ze ma dily z karbonu, skorepinove sedacky, ostrejsi vacku to z toho nedela sportovni auto :)

to má kdejakej Golf na srazu, že?:)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#355 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Lukas H.
[B]Jinak kdyz to beru podle sebe, jak uz jsem tady psal mel jsem 320i a jezdil jsem sni pri mem stylu jizdy za 11L, ted mam TDs a jezdim uplne stejne za 9L

no kamna netrapis tak jako 320i, to zase nekecej:) treba v CCM jsem te s TDS palit gumy nevidel...:bigok: :D :gobeer:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#356 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal JFK
[B]no kamna netrapis tak jako 320i, to zase nekecej:) treba v CCM jsem te s TDS palit gumy nevidel...:bigok: :D :gobeer:

Tak to mas kratkou pamet... :)
N54 PWR
JFK Čestný člen
Čestný člen

#357 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal darmon
[B]svezeni po okruhu, svezeni v F1, svezeni po lese v offroadu, svezeni v autokrosovy bugine, to jsou vsechno prima veci, proti kterejm nic nemam. Ale k cemu mi budou takovy auta, kdyz 100% casu travim na normalni silnici, proto mne z hlediska sportovniho auta zajima to co se nejvic blizi tride N a ne to co se blizi okruhovymu specialu, kterej mi je na silnici k nicemu krom cesty z prahy do plzne a i tam bude mit sakra co delat na to N-ko :D Ostatne i do M3 se musis notne notne vysypat penezma aby na okruhu stacila na seriovyho lancera nebo lehce ladenou imprezu.

M3 neni okruhovy special. M3 je na tom o 100% lepe nez kde jake Subaru. I v E36 M3 3.0L me nikdy na silnici zadny vyse zminovany japonec nepojal, zatacky nezatacky. S EVO VII a VIII jsem se nepotkal, ale seriove kary zminovane vise nemohou dosahnout na E46 M3. Coz dokazalo xxx testu v Evrope ne jenom na okruhu (ne na ovalu, Darmone:))
RostaO

#358 Příspěvek od RostaO »

...no, kdyby tuto diskuzi cetli soudruzi z BMW, tak zacnou delat M3d, aby uspokojily naroky nekterych dieselovych fanatiku....:D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#359 Příspěvek od darmon »

kdyz myslis, tak si to mysli. :D
Petr_1

#360 Příspěvek od Petr_1 »

To si teda nejsem jistej, kdo by chtěl M3 na naftu. Zas takovej fanatik nejsem.
Odpovědět