Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
netradiční výbava e36
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
- Kontaktovat uživatele:
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Fx píše:Kdysi jsme to s parkovačkama (asi 6 let zpátky) na blinkr zkoušeli u Killči na chatě a jedna z našich E36 to tehdy neumělaTakže netradiční výbava je spíš to, když to to auto neumí
Tak to asi bylo to moje - s klíčkem v libovolné poloze (když ještš nespustí blinkry), bez klíčku, žádné parkovačky se blinkrem nekonají. Zato mi dneska auto netradičně napoprvé zamknulo všechny dveře na jedno otočení klíčku

Jamall píše:Je v pořádku, že když BC konkrétně v mém případně stření BC vypíše chybovou hlášku, tak na palubních budíkach se rozsvítí kontrolka "Check"? V případě vypnutí checku, nebo přepnutí na jinou funkci, kontrolka zhasne.
Pokud vím, tak u mě to tak funguje (mám jen check), kontrolku na palubce vypínám promačkáním čudlíku CHECK. Když mi prdla žárovka brzdovek, tak dokonce CHECK na palubce blikal. Bohužel co v tu dobu zobrazuje dislay netuším, mám tam kvalitní Německý display (čti nefunguje).
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Jamall píše:Mám tu dotaz.
Je v pořádku, že když BC konkrétně v mém případně stření BC vypíše chybovou hlášku, tak na palubních budíkach se rozsvítí kontrolka "Check"?
V případě vypnutí checku, nebo přepnutí na jinou funkci, kontrolka zhasne.
Je to tak, jak píše Beaver, když tlačítkem CHECK potvrdíš, že o chybě víš (pokud jich tam je víc, tak opakovaným stiskem), hláška i kontrolka na budících zmizí. Jde o to, že BC je mimo zorné pole a CHECK Control tě má na chybu upozornit. Proto ta kontrolka v budících, protože je máš v zorném poli.
Ještě pro Beavera, myslím, že to auto bylo ročníkově nejstarší, takže je otázka, jestli se to nedávalo nějak později, nebo nevím. Nikdy jsem to nezkoumal, moje auto to má. Každopádně zajímavý námět na průzkum

-
- Kontaktovat uživatele: