Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

netradiční výbava e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jamall

#241 Příspěvek od Jamall »

ja slyšel, že to má údajně každé bávo, ale nikdy jsem to nevyzkoušel. Jsem se za pomoci tohoto topiku chtěl podívat, na drobnosti, služby, které jsem doteď neznal a tento objev tu vlastnost splňuje. Tak jestli máte, znáte něco obdobného sem s tím
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#242 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Kdysi jsme to s parkovačkama (asi 6 let zpátky) na blinkr zkoušeli u Killči na chatě a jedna z našich E36 to tehdy neuměla :lol: Takže netradiční výbava je spíš to, když to to auto neumí :twisted:
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#243 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Jak moc mám zatlačit na tu páčku?:D Já abych jí neurval:D:D A bue slyšet nějaký cvaknutí nebo jak?:D
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#244 Příspěvek od Fatal Design »

Jamall píše:I já konečně potkal kliku Individual
Obrázek

Kámo tohle bude nějaký samo-domo individual. Kliky s nápisem BMW Individual a BMW Motorsport sice reálně existují, ale takhle opravdu nevypadají a nemyslím, že by BMW něco tak strašidelného vyrábělo ... ;)
icecold
Kontaktovat uživatele:

#245 Příspěvek od icecold »

nevím ale řek bych že právě takhle ty indivudual kliky vypadají, schválně 5 min google:
Obrázek
e36 328i
e36 325iA
e46 320d

BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#246 Příspěvek od Fatal Design »

V tom případě :savle: ....
Jamall

#247 Příspěvek od Jamall »

nejsem si jistí, ale podle toho co jsem kdy kolem klik koumal, tak zrovna tohle by měli být origo a to už jen kvůli tomu psímu. Lidi co se o té kliky zajímají tvrdí, že mají písmo, které ve wordu není k mání
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#248 Příspěvek od Fatal Design »

Zlatej Motorsport ;)
gofli

#249 Příspěvek od gofli »

neoriginál klika se pozná poměrně snadno když se podíváte zblízka do písma tak není hladké jako ten zbytek kliky ale jsou tam od laseru vypálené tečky ale třeba na ebay jsou fotky originálu a příjdou repliky je to prostě o ceně začínají od 3500 kč v bmw tůším okolo 6 klacků
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#250 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Tolik peněz za kliku? :-O To si děláte srandu ne?:D
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#251 Příspěvek od Fatal Design »

Viděl jsem i zdařilé repliky ! Jediný rozdíl byl, že v těch písmenech byl ten plast drsný a né hladký jako na originálech ... stejně tak hrany písmen ... ale pokud na to člověk nekoukal moc z blízka, tak to bylo OK.
Lucifer

#252 Příspěvek od Lucifer »

fabledwarrior píše:Tolik peněz za kliku? :-O To si děláte srandu ne?:D

Taková klika je hodně velká frajeřina která byla na hodně málo e36 :) proto ta cenovka
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#253 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

No já vím, že to frajeřinka a odlišení, co má málo kdo ale za 6k mám přečalouněný 3/4 interiéru a budu se lišit daleko výrazněji než klikama, kterých si všimne málo kdo:D
Lucifer

#254 Příspěvek od Lucifer »

No těch klik si všimnou spíš znalci od kterejch vždycky pochvala potěší víc než od nějakýho cigána :lol:
Jamall

#255 Příspěvek od Jamall »

věř tomu, že když si očima projdeš celé auto, tak tě této kliky seknou do očí. Něco jako znáček "Motorsport internationál" na lištách, místo M znáčku
Jamall

#256 Příspěvek od Jamall »

Mám tu dotaz.

Je v pořádku, že když BC konkrétně v mém případně stření BC vypíše chybovou hlášku, tak na palubních budíkach se rozsvítí kontrolka "Check"?

V případě vypnutí checku, nebo přepnutí na jinou funkci, kontrolka zhasne.
Beaver

#257 Příspěvek od Beaver »

Fx píše:Kdysi jsme to s parkovačkama (asi 6 let zpátky) na blinkr zkoušeli u Killči na chatě a jedna z našich E36 to tehdy neuměla :lol: Takže netradiční výbava je spíš to, když to to auto neumí :twisted:

Tak to asi bylo to moje - s klíčkem v libovolné poloze (když ještš nespustí blinkry), bez klíčku, žádné parkovačky se blinkrem nekonají. Zato mi dneska auto netradičně napoprvé zamknulo všechny dveře na jedno otočení klíčku :D

Jamall píše:Je v pořádku, že když BC konkrétně v mém případně stření BC vypíše chybovou hlášku, tak na palubních budíkach se rozsvítí kontrolka "Check"? V případě vypnutí checku, nebo přepnutí na jinou funkci, kontrolka zhasne.

Pokud vím, tak u mě to tak funguje (mám jen check), kontrolku na palubce vypínám promačkáním čudlíku CHECK. Když mi prdla žárovka brzdovek, tak dokonce CHECK na palubce blikal. Bohužel co v tu dobu zobrazuje dislay netuším, mám tam kvalitní Německý display (čti nefunguje).
Jamall

#258 Příspěvek od Jamall »

ja ten trik s pozičkama zkoušel asi na 5autech jiné značky a prostě to něšlo
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#259 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Jamall píše:Mám tu dotaz.

Je v pořádku, že když BC konkrétně v mém případně stření BC vypíše chybovou hlášku, tak na palubních budíkach se rozsvítí kontrolka "Check"?

V případě vypnutí checku, nebo přepnutí na jinou funkci, kontrolka zhasne.

Je to tak, jak píše Beaver, když tlačítkem CHECK potvrdíš, že o chybě víš (pokud jich tam je víc, tak opakovaným stiskem), hláška i kontrolka na budících zmizí. Jde o to, že BC je mimo zorné pole a CHECK Control tě má na chybu upozornit. Proto ta kontrolka v budících, protože je máš v zorném poli.

Ještě pro Beavera, myslím, že to auto bylo ročníkově nejstarší, takže je otázka, jestli se to nedávalo nějak později, nebo nevím. Nikdy jsem to nezkoumal, moje auto to má. Každopádně zajímavý námět na průzkum :twisted:
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#260 Příspěvek od Fatal Design »

Jamall píše:ja ten trik s pozičkama zkoušel asi na 5autech jiné značky a prostě to něšlo

Pamatuju, že to měla i naše prastará Š100 ... tam se musel nechat zapnutý blinkr a vytáhnout klíč ... ;)
Odpovědět