Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
netradiční výbava e36
hele s tím licht paketem to bude asi trošku jinak, mám ho v obou autech, ale ani jedno nemá osvětlení nohou. I kamarádi mají licht paket a osvětlení nohou nikdo. Nemám ani naznačené místa pro otvor
A s palubním telefonem jsem se ještě nesetkal. Ty už jsi ho v e36 držel v ruce? Ja viděl tak max. fotky
A s palubním telefonem jsem se ještě nesetkal. Ty už jsi ho v e36 držel v ruce? Ja viděl tak max. fotky
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám jak osvětlení nohou, tak telefon pod loketkou ...
Teda pokud osvětlením nohou myslíte osvětlený prostor pro nohy když otevřu dveře ...
Jinak na origo PDC když připojíš takovou tu krávovinu za 50,- co se dávala do Š120 jako upozornění na rožnuté světla, tak to pípá daleko rychleji a spolehlivěji než ten origo gong !
Teda pokud osvětlením nohou myslíte osvětlený prostor pro nohy když otevřu dveře ...
Jinak na origo PDC když připojíš takovou tu krávovinu za 50,- co se dávala do Š120 jako upozornění na rožnuté světla, tak to pípá daleko rychleji a spolehlivěji než ten origo gong !
-
- Kontaktovat uživatele:
Jamall: Možná to je podle roku výroby, já tam měl ty výřezy naznačené, světýlka jsem dodělával. Lichtpaket ve výbavě psaný nemám, přestože mám podsvětlené clonítka... Nevím co vše obsahoval v Touringu.
Telefon v mém autě byl, já už ho tam nezažil, jinak ano v e36 sem ho viděl naživo, není to nic exotického...
Telefon v mém autě byl, já už ho tam nezažil, jinak ano v e36 sem ho viděl naživo, není to nic exotického...

Lichtpaket mam taky takovej zvlastni, osvetleny clony mam, ale vzadu klasicky jednodilny a osvetleni na nohy ne. To sem dodelaval, aji zadni mam nachystany:) nelamalo se to treba pri faceliftu? ja mam nejspis 2/94.. A nemate nekdo zkusenost s nakym neorigo PDC? myslim funkci a vzhled co nejpodobnejsi originalu (4 cidla a pekne zapusteny v listach)
-
- Kontaktovat uživatele:
Fatal Design píše:Trochu netradiční je třeba osvětlení (lampička) motorového prostoru. Já mám licht packet (osvětlené nohy, dělené lampičky vzadu, čočky na čtení, světýlka nad zrcátkama ve clonách), ale tuhle motorovou nemám .... zatím
koukám že máme dvojčata ale já mám pouze malou M3 vypiš jakou máš výbavu at porovnáme
Fatal Design píše:Trochu netradiční je třeba osvětlení (lampička) motorového prostoru. Já mám licht packet (osvětlené nohy, dělené lampičky vzadu, čočky na čtení, světýlka nad zrcátkama ve clonách), ale tuhle motorovou nemám .... zatím
Můžete mi pls někdo teda říct, co vlastně má být obsahem lichtpaketu?

stupně ozvučení u Compacta(nevím jestli je to shodné u ostaních E36)
1.Stereo - 6x repro
2.Hi-fi - 10x repro + zesilovač
3.Top Hi-fi - 10x repro + zesilovač + subwoofer (př.výšky v trojúhelníkách zrcátek + logo ///M)
ke každému stupni šel připojit ještě CD Changer podle použitého radia
U ostatních E36 se ještě objevuje tlačítko Hi-Fi
----------------------------
Samozatmavovací zpětné zrcátko (vnitřní)
Podsvícená řadící páka
Držák nápojů do středového tunelu popř. zásobník na kazety nebo CD
Popelník+mincovník do kastlíku v tapecírungu
Integrované dětské sedáky zadních sedadel
Přídavná zásuvka 12V v zadním tapecírungu(toto jsem viděl v katalogu na Compact)
1.Stereo - 6x repro
2.Hi-fi - 10x repro + zesilovač
3.Top Hi-fi - 10x repro + zesilovač + subwoofer (př.výšky v trojúhelníkách zrcátek + logo ///M)
ke každému stupni šel připojit ještě CD Changer podle použitého radia
U ostatních E36 se ještě objevuje tlačítko Hi-Fi
----------------------------
Samozatmavovací zpětné zrcátko (vnitřní)
Podsvícená řadící páka
Držák nápojů do středového tunelu popř. zásobník na kazety nebo CD
Popelník+mincovník do kastlíku v tapecírungu
Integrované dětské sedáky zadních sedadel
Přídavná zásuvka 12V v zadním tapecírungu(toto jsem viděl v katalogu na Compact)