pokud máš jednotku zvm tak při otevřených dveřích musí být na pinech většího konektoru mínus pin2-spolujezdec pin4-řidič.
jednotka zke žlutý konektor pin2-řidič pin3-spolujezdec
Trochu pomaleji prosím v autoelektrice se moc nevyznám, jak jsem řekl... Jednotka ZVM ??? Bude asi řídící jednotka? Netuším jak to poznám, ale asi bude označená... Už jsem jí venku měl, měnil jsem čip... Větší konektor je co ? Konektor v rámu dveří připojený k zámku? Konektor k řídící jednotce ?
je to jednotka centralu uschovana za kastlíkem spolujezdce. větší konektor je na řídící jednotce do kterého jde více drátu. zke jednotka je na stejnem místě má těch konektoru víc. Zke jednotka je použitá pokud máš elektricke okna s dojezdy
tak to bude problem v samotne jednotce nebo propojení se světlem. teď je potřeba zjistit kterou jednotku centralu tam máš každa to má trochu jinak zapojené
Přivtřu se do tohoto tématu.
Mam E36 cabrio r.v.94 s origo alarmem,problém je následující:
Při odemknutí a otevření dveří nereaguje osvětlení interieru a dojezd oken při otev/zavření + alarm. Aby se alarm aktivoval, musím otevřít a zavřít dveře spolujezdce, pak když zamknu řidičovi dveře auto blikne,ale stejně nereaguje dojezd okna.
Otázka zní:
Je ve dveřích nějaký snímač, kde? A může popř. tento snímač způsobovat takovéto chování.