Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mytí motoru
ja bych rekl, ze delka stisknuti startovaciho tlacitka pri startovani i vypinani motoru nema na nic vliv. napr. pri startovani si auto vse udela automaticky: kratce stisknes a pustis tlacitko, pokud je potreba (ve velke zime) auto chvilicku zhavi, pak se sam spusti starter, az naskoci motor starter se sam vypne ..
Selix píše:ja bych rekl, ze delka stisknuti startovaciho tlacitka pri startovani i vypinani motoru nema na nic vliv. napr. pri startovani si auto vse udela automaticky: kratce stisknes a pustis tlacitko, pokud je potreba (ve velke zime) auto chvilicku zhavi, pak se sam spusti starter, az naskoci motor starter se sam vypne ..
takžde není třeba podržet tlačítko bez spojky, rozsvítí se světla nabehnou a zhasnou kontrolky a až pak startovat přes spojku? Mužu rovnou zmačnout spojku a klasicky startovat?
Tak dnes jsem z autem jezdil a tak jsem vždy při vypínaní motoru poslouchal co to bude dělat, motor jsem vypínal asi 5x a to tak, že jsem jen to tlačítko stiskl a hned pustil a vypnulo se to normálně bez těch zvuků, tak to jsem z toho mačo.Vůbec netuším proč by to mohlo dělat, zkusím až budu mít návštěvu v BMW se tam optat technika co on na to.