Mytí motoru
-
Selix
- Klubové ID: 2474
ja bych rekl, ze delka stisknuti startovaciho tlacitka pri startovani i vypinani motoru nema na nic vliv. napr. pri startovani si auto vse udela automaticky: kratce stisknes a pustis tlacitko, pokud je potreba (ve velke zime) auto chvilicku zhavi, pak se sam spusti starter, az naskoci motor starter se sam vypne ..
-
Dolly86
- Klubové ID: 3038
takžde není třeba podržet tlačítko bez spojky, rozsvítí se světla nabehnou a zhasnou kontrolky a až pak startovat přes spojku? Mužu rovnou zmačnout spojku a klasicky startovat?Selix píše:ja bych rekl, ze delka stisknuti startovaciho tlacitka pri startovani i vypinani motoru nema na nic vliv. napr. pri startovani si auto vse udela automaticky: kratce stisknes a pustis tlacitko, pokud je potreba (ve velke zime) auto chvilicku zhavi, pak se sam spusti starter, az naskoci motor starter se sam vypne ..
-
Selix
- Klubové ID: 2474
-
Dolly86
- Klubové ID: 3038
-
Dave320
Tak dnes jsem z autem jezdil a tak jsem vždy při vypínaní motoru poslouchal co to bude dělat, motor jsem vypínal asi 5x a to tak, že jsem jen to tlačítko stiskl a hned pustil a vypnulo se to normálně bez těch zvuků, tak to jsem z toho mačo.Vůbec netuším proč by to mohlo dělat, zkusím až budu mít návštěvu v BMW se tam optat technika co on na to.